2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158624 بازدید | 14067 پست

سلام به همه

من بیست ویک سالمه وسه سال ازدواج کردمه وسه سقط داشتم وآزمایش هایم نشون داده سیستم ایمنی بدنم نرمال نیست وبالاست نمیدونم بااین مشکل مامان میشم یه روزی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازمایش کاریوتایپ و اسپرم و عکس رنگی نرمال بود فقط غلظت خون داشتم بارداری سوم روزی یک عدد انوکساپارین ۴۰۰۰ میزدم اما تو ده هفته قلبش وایستاد بارداری چهارم روز ی یه عدد انوکساپارین ۴۰۰۰ و یک عدد اسپرین اما تو نه هفته بیست روز پیش قلبش وایستاد از لحاظ جسمی و روحی داغونم به نظرتون ابن سینا برم خوبه ؟ دکتر متخصص سقط مکرر به نظرتون کی خوبه خواهش میکنم هر کی هر تجربه ای داره بگه 

سلام دوستان منم مشکل سقط مکرر دارم چهار بار با فاصله یکسال باردار شدم اما تو ده هفته و نه هفته قلبش ...

ازکدوم شهری

از همان روزی که "تـــ ـ eـ ـ ـــو" تموم زندگیم شدی،زندگی زیباستـــ
خانمای اصفهانی که سقط مکرر دارن بیاین یک گروه بزنییم تل آیدی من اینه بزنید آیدی یاب پیدام کنید پیام ...

سلام عزیزم پس میگ این ایدی وجودنداره

از همان روزی که "تـــ ـ eـ ـ ـــو" تموم زندگیم شدی،زندگی زیباستـــ

سلام خانما اينجا كسي از سرم ivig استفاده كرده؟

ميشه بگين هزينه اش چقدر درمياد واستون؟ 

ﺑﺮﺍی ﺩﻟﻢ "ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ..."ﺍﻣﻦ ﻳﺠﻴﺐ" ﺑﺨﻮﺍﻥ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﻮﺩ ﺍﻳﻦ (ﻣﻀﻄﺮ).....تا آرام گیرد این قلب نا آرام من....."خدای من"....به حضورت،به نگاهت،به یاریت نیازمندم..... ** اِلٰهی وَ رَبّی مَنْ لی غَیْرُکَ ** ..... ** أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ وَ یَجْعَلُكُمْ خُلَفاءَ الْأَرْضِ أَ إِلهٌ مَعَ اللَّهِ قَلِیلاً ما تَذَكَّرُونَ ** ..... ** الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ **