2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
مامان الیکاداروهاتو شروع کردی به مصرف من همش نگرانیم اینه که پردنی حامله شدن را سخت می کنه ؟داروهاتن میشه بنویسی دکتر برات چی ها رو نوشته ؟؟؟؟؟انشالله به ارزوی قلبی ات برسی دوست من
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان ترا خدا بیایید بعه هم کمک کنیم و دلگرمی بدیم اینجا را ترک نکنیم و راهی باز کنیم برای کسایی مثل خودمون که با ناامیدی دست و پنجه نرم می کنند
سارا جون چقدر دستپاچه ای دختر.نفس عمیق بکش من اسپرین و ب6 و امپول ب12 امگا3 رو دارم می خورم پردینازولون باید fbsپایین بیاد تا بخورم مال من 97 . اما پردی بستگی به مشکلت داره عزیزم.من 2تا 5میل دارم کی صبح یکی ظهر.اما دوستم دوتاصبه یکی ظهر.میبینی فرق داره.خودت که نمیتونی سرخود بخوری گلم.البته من هنوز دستور کامل و نگرفتم.این مال هفته اوله.تا هفته 5یا 6عوض میشه دستور سونو رو که با دفترچه حساب نمیکنن.منم 65دادم عزیزم.حتما مشکلی نداشتی که نگفته.سونو رو واسه خاطره پی سی او بودن بررسی کرده وکهتو عکس بررسی نمیشه گلم. سی دی مارکرا 10روزه اماده میشه جوابش .عجله نکن کارت و خراب تر میکنی. یه سری اصلا پردی هم ندارن تا زمان بارداری.تو بارداری بهشون میدن بخورن. البته به خاطر کراس مچ حتما پردی قبل بارداریم داری.احتمالا مثل من. اما اگه کنارش سی دی هات خیلی بالا باشن شاید دوز بالا بده. من سی دی 19 فقط مشکل داشتم . و hla
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
سارا جون من هنوز پردنی رو شروع نکردم. مامان ارنیکاا دکترت کیه؟مشکلت تو چه فاکتورهایی هست؟وتوی بارداری بجز پردنی سرم آی وی آی جی هم داری یانه؟
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سارا جان ماهمه هم دردیم.احساست رو با تک تک سلولهام درک میکنم. عزیزم توکلت به خدا باشه.ماهم ان شالله مادر میشیم
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سارا جونم هرچقدر دوست داشتی برام پیام بزار من با کمال میل جواب میدم عزیزم الیکا جان من تمام فاکتورام نرمالا جز سی دی 19 که 0.6بالاس و hla_drکه 2تا بالای رنجه. cd 56هم تورنج 5تا 17. 12.5بود. من قبل بارداری اسپرین پردینازولون امگا3 ب6 ب12(امپول). تو بارداری هم سرم دارم.بدون پردی.وهپارین. من mthfrهتروزیگوت بود با 1علل غیر نرمال و درمانش ب6.و ب12 هستش. و انتی ترومبینم 80بود که رومرزه و دارم اسپرین می خورم. هپارین و سرم محض احتیاط می زنم.سنم 33 هست وگرنه پردینازولون کافی بود
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
سلام مامام ارنیکا ممنونم ازت من این دفعه برم پیش رزاقی چون 38 سالمه وسنم بالاست خودم بگم بهش که برام کلومیفن برای تحریک تخمک گذاری بده یا خودش میده آزمایش Dheaچیه رزاقی برامن نوشته و oh progestron , insulin fasting
کارمند انتقال خون گفت ما از هایی که بالا نوشتم را ندارند . شما مامان ارنیکا آزهای بالا را داشتی و کجا انجام دادی؟؟؟؟؟؟؟؟