|
مشاهده متن کامل بحث +
1158863 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
مامان الیکاداروهاتو شروع کردی به مصرف من همش نگرانیم اینه که پردنی حامله شدن را سخت می کنه ؟داروهاتن میشه بنویسی دکتر برات چی ها رو نوشته ؟؟؟؟؟انشالله به ارزوی قلبی ات برسی دوست من
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
سارا جون چقدر دستپاچه ای دختر.نفس عمیق بکش من اسپرین و ب6 و امپول ب12 امگا3 رو دارم می خورم پردینازولون باید fbsپایین بیاد تا بخورم مال من 97 . اما پردی بستگی به مشکلت داره عزیزم.من 2تا 5میل دارم کی صبح یکی ظهر.اما دوستم دوتاصبه یکی ظهر.میبینی فرق داره.خودت که نمیتونی سرخود بخوری گلم.البته من هنوز دستور کامل و نگرفتم.این مال هفته اوله.تا هفته 5یا 6عوض میشه دستور سونو رو که با دفترچه حساب نمیکنن.منم 65دادم عزیزم.حتما مشکلی نداشتی که نگفته.سونو رو واسه خاطره پی سی او بودن بررسی کرده وکهتو عکس بررسی نمیشه گلم. سی دی مارکرا 10روزه اماده میشه جوابش .عجله نکن کارت و خراب تر میکنی. یه سری اصلا پردی هم ندارن تا زمان بارداری.تو بارداری بهشون میدن بخورن. البته به خاطر کراس مچ حتما پردی قبل بارداریم داری.احتمالا مثل من. اما اگه کنارش سی دی هات خیلی بالا باشن شاید دوز بالا بده. من سی دی 19 فقط مشکل داشتم . و hla
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
سلام دوستان عزیزم .من یک هفته ای نبودم .بالاخره این ماه سر موقع پریود شدم ولی خیلی اذیت شدم چون خونریزی زیاد داشتم.به امید خدا این ماه میرم اقدام. وزنمم کم شده
سارا جونم هرچقدر دوست داشتی برام پیام بزار من با کمال میل جواب میدم عزیزم الیکا جان من تمام فاکتورام نرمالا جز سی دی 19 که 0.6بالاس و hla_drکه 2تا بالای رنجه. cd 56هم تورنج 5تا 17. 12.5بود. من قبل بارداری اسپرین پردینازولون امگا3 ب6 ب12(امپول). تو بارداری هم سرم دارم.بدون پردی.وهپارین. من mthfrهتروزیگوت بود با 1علل غیر نرمال و درمانش ب6.و ب12 هستش. و انتی ترومبینم 80بود که رومرزه و دارم اسپرین می خورم. هپارین و سرم محض احتیاط می زنم.سنم 33 هست وگرنه پردینازولون کافی بود
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
سلام مامام ارنیکا ممنونم ازت من این دفعه برم پیش رزاقی چون 38 سالمه وسنم بالاست خودم بگم بهش که برام کلومیفن برای تحریک تخمک گذاری بده یا خودش میده آزمایش Dheaچیه رزاقی برامن نوشته و oh progestron , insulin fasting
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
سلام.ساراجون من 66 بودم الان 61 هستم تقریبا خوبه.من 26سالمه به خاطر همین دکتر اول از روش های کاهش وزن استفاده میکنه ولی به نظرم سارا جون شما سریع بر سراغ داروهای تحریک تخمدان.