2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
ساراجان اینا ازمایش هورمونیه.هم میزان ذخیره تخمدان و میگه هم میزان قند خون و انسولین هم پرژسترون. خودش بهت کمک باروری میده همینکه خواسته ذخیره تخمدانت و بدونه معنیش همینه.اگه خیلی کم بود ذخیرت احتمالا ای یو ای کنه .اما اگه فرصتی بود بدون ای یو ای میره جلو. هرچند به نطرم ای یو ای کنی بهتره .حالا تا نظر دکترت چی باشه این ازمایشارو هرجا خواستی میتونی انجام بدی.انتقال خون ازمایشاتی ایمنی و انعقادی و انجام میده نه هورمونی یه سرچ کن اسم ازمایشاتت اطلاعات دستت میاد گلم
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
معصومه جان ازت متشکرم دوستم من هم همین فکررا می کنم دیگه وقتی برای از دست دادن ندارم . مامان ارنیکای عزیزم ازت خیلی خیلی خیلی ممنونم . خدایا به خاطر وجوددوستهای خوبم ازت متشکرم .
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معصومه جان ، الیکا جون خوبید ؟ چه خبر از شما؟ مامان آرنیکا منو یک معاینه از رحم علاوه بر سونو وازینال دستیار رزاقی انجام داد می دونید اون معاینه داخلی برای چیه ؟
سارا جان ماما خواسته ببینه عفونت داری یانه من ای یو ای نمیکنم به دکتر میگم شوهرم و بردم طب سنتی الان ب6 ب12 اسپرین متفورمین می خورم .از 15 احتمالا پردینازولون و شروع کنم به خوردن
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
من امروز رفتم برای ازمایش انسولین fastingکسی این ازمایشو داده من فقط قندخون ناشتا را دادم اون ازمایشگاه خصوصی که من رفتم اینو نداشت . انسولین چیه و چه جوری انجام میشه ممنونم میشم مامکان ارنیکا این هم لطف کنی توضیح بدی و. fasting
سارای گلم،سارای نازنین؛ تورو خدا خودتو تا میتونی اعتمادبهنفستو از دست نده و اینو بدون که تو هم میتونی موفق بشی و نی نیتو بغل بگیری،فقط صبور باش و توکل به خدا کن و قدم هاتو بردار
الله الله کنی به الله میرسی!
سلام ریحانه جووووون.به سلامتی.مبارک باشه خانوم.سر زایمانت مارو هم دعا کردی؟راستی اسم دخمل نازت رو چی گذاشتی؟تورو خدا موقع شیردادنش منم دعا کن
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
ممنون عزیزم.خدا رو شکر.یاد پارسال رمضان افتادم.خدا رو شکر حاجت روا شدی.برای حاجت روایی منم دعا کن.راستی یه وقت بی وفا نشی فراموشمون نکنی ها.بیا از حال خودت خبر بده
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......