|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
سلام مامان ارنیکای عزیز تبریک می گم مبارکه عزیزم . انشالله به سلامتی بغلش کنی . ریحانه جانم برای شما هم خیلی خوشحال شدم . خیلی بهت تبریک می گم . مامان ارنیکا پردنی را از کی شروع کرده بودی به خوردن ؟
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
سلام ببخشید درگیر بارداری بودم گلگزان نیاز نداره به جواب از فقط دکترباید بنویسه برات بعد تو داروخانه تایید بشه بعد میدن من 70خریدم اما قیمت 42تومنه سرم نیاز به بتای مثبت داره و........ من الان متفورمین 3تا.پردینازولون 2تا .امگ3 یه روز درمیون.کلسی کیر هررزو با صبحانه.گلکزان 4000روزی 1دونه.سرم ماهی 4تا
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
سلام عزیزای دل من از طرف دوستم پیغام میزارم البته خودمم تا حدودی باشما همدردم و سقط کردم و درگیر این ماجرا دوست من هفته پیش واسه سومین بار سقط کرد اصفهان زندگی میکنه و میخواد بیاد تهران واسه بررسی کدوم دکتر یا موسسه رو پیشنهاد میدید
ممنون بابت تبریکهاتون الیکا جون و مامان ارنیکا و معصومه جون و سارا و ... مامان ارنیکا جون شنیدم که بارداری و داری مامان میشی؛ایشالله به سلامتی نی نی رو بغل میکنی؛مبارکه گلم
مرسی دوستان من پردی داشتم اما 2تا خورده بودم که دیدم حاملم الان دارم می خورم سرمم 4تاش 800 شد ارزونشم هست گیر من نیامد 230همه می خرن معمولا.گاها 800تومنی هم می خوره به پستت
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍