2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام مامان ارنیکای عزیز تبریک می گم مبارکه عزیزم . انشالله به سلامتی بغلش کنی . ریحانه جانم برای شما هم خیلی خوشحال شدم . خیلی بهت تبریک می گم . مامان ارنیکا پردنی را از کی شروع کرده بودی به خوردن ؟
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
سلام ببخشید درگیر بارداری بودم گلگزان نیاز نداره به جواب از فقط دکترباید بنویسه برات بعد تو داروخانه تایید بشه بعد میدن من 70خریدم اما قیمت 42تومنه سرم نیاز به بتای مثبت داره و........ من الان متفورمین 3تا.پردینازولون 2تا .امگ3 یه روز درمیون.کلسی کیر هررزو با صبحانه.گلکزان 4000روزی 1دونه.سرم ماهی 4تا
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
سلام عزیزای دل من از طرف دوستم پیغام میزارم البته خودمم تا حدودی باشما همدردم و سقط کردم و درگیر این ماجرا دوست من هفته پیش واسه سومین بار سقط کرد اصفهان زندگی میکنه و میخواد بیاد تهران واسه بررسی کدوم دکتر یا موسسه رو پیشنهاد میدید
أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ
ممنون بابت تبریکهاتون الیکا جون و مامان ارنیکا و معصومه جون و سارا و ... مامان ارنیکا جون شنیدم که بارداری و داری مامان میشی؛ایشالله به سلامتی نی نی رو بغل میکنی؛مبارکه گلم
الله الله کنی به الله میرسی!
سلام ریحانه جون اسم دخمل خوشگلت چی شد؟ سلام مامان ارنیکا بارداری خوبی را برات ارزو دارم فقط تراخدا به ما سربزن دوستت دارم
مامان ارنیکا پردنیزولونو چند روز قبل بارداری خورده بودی یا شاید برای شما نیاز نبوده بخورید؟؟؟؟؟مامان ارنیکا سرم هم خریدی قیمت هر دونه سرم چند بود ؟
مرسی دوستان من پردی داشتم اما 2تا خورده بودم که دیدم حاملم الان دارم می خورم سرمم 4تاش 800 شد ارزونشم هست گیر من نیامد 230همه می خرن معمولا.گاها 800تومنی هم می خوره به پستت
شاینا اینجا الان زیاد فعال نیست یه گروه هست تو تلگ رام بزار ببینم کسی مشکل شمارو داشته اگه داشته اگه خواستی وارد گروهت میکنم