2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست
سلام بچه ها .منم 2 تا سقط بدون قلب داشتم. توبارداری دومم هم هپارین هم زدم فایده نداشت. الان تحت نظر خانم دکتر فاطمه رزاقی هستم واقعا دکتر خوبیه تازه ابن سینا هم میره کارش سقط مکرره. اومدم بگم وقتتونو تلف نکنید بخدا خیلی از بچه ها بودن که انواع داروهای انعقادی پردنیزولون رو مصرف کردن بازم جنینشون سقط شده اما زمانیکه رفتن پیش دکتر رزاقی یه سرم به اسمivig گرفتن خداروشکر نتیجه گرفتن .منم آذرماه باید برم اقدام قراره تو بارداری هم سرم بزنم
من وظیفم بود بیام بهتون بگم چون منم وقتی سقط کردم واقعا نمیدونستم چکارکنم مونده بودم کجا برم علت سقطمو ،درمانمو تشخیص بده که خداروشکر باکلوپ سقط مکرر آشنا شدم وبچه ها راهنماییم کردن. منم تهران نیستم اما چاره ای ندارم وقتی مبینم بچه ها با چندتا سقط با این داروها جواب گرفتن امیدوارتر میشم واسه ادامه ی درمان

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلناجون بإخواننا پستتون خیلی ناراحت شدم،راستش منم أهل ارومیه ام،وسابقه سه تا سقط دارم ،والانم هفته سیزده بارداریمه،من بعد ازسقطم بعدازکلی پرس وجو بهم دکتر معصومه حاج شفیعها رو معرفی کردن که توی ارومیه واقع در بیمارستان کوثر هستش که هرروز صبحها تا ساعت ٢بعدظهر اونجا مشغول به کارن،خیلی دکتر خوبیه ومن بیمار ایشونم
الله الله کنی به الله میرسی!
البته ایشون رئیس بیمارستان کوثره که استادیاردانشگاه وفلوشیپ نازایی دارن،راستشو بگم من باچندتا دکتر دیگه ام که مشورات کردم همون اونو بهم معرفی کردن،یعنی توارومیه هرمی مشکل سقط داشته باشه میفرستنش بیمارستان کوثر،دکتر تیرو وشاپور منتظر که واسه سقط مناسب نیستى،تو یه سری به این دکتره بزن ضرر نمیکنی
الله الله کنی به الله میرسی!
ریحانه عزیزم خیلی خوشحالم که الان هفته سیزده هستی.ایشالا تا نه ماه شاد و سلامت باشین هر دو تون.باور کن من فقط بخاطر تو میام اینجا.و همش به تاپییک سر میزنم.عزیزم برا منم دعا کن.دعا کن لایق باشم و مادر بشم.راستی عزیزم ما یه گروه تل گرام داریم اک دوست داری بیا اونجا
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سلام دوستان خوبین؟ ریحانه جان خیلی خوشحال شدم که دیدم بارداریت به خوبی پیش میره.من بعد ازاینکه رفتم ابن سینا ازمایشاتمو دادم فقط ازمایش هورمونی با عکس رنگی مونده که 2ماه پریود نشدم واز 10روزقبل تخمدان سمت چپم درد میکرد به خاط همین رفتم پیش دکتر بعدازاینکه سونو کرد گفت یک کیست بزرگ تخمدان چپت داره بهم قرص HDبا ویتامین B6داده .کسی تا حالا اینجوری شده؟البته من شهرخودمون دکتر رفتم. بچه ها این کیست بزرگ در عرض 2ماه بوجود امده چون من 9شهریور ابن سینا سونو شدم همه چیز نرمال بود.اگه کسی اطلاعاتی درمورد کیست بزرگ تخمدان داره بهم بده ممنون