2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بابا به خدا کسایی هستند که کوه مشکل هستند ولی جواب گرفتند اما ماهایی که ازمایش همه چی رو نرمال نشون می ده من نمی دونم چرا مشکلمون حل نمی شه
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
سلنا جون انشالله که هردو تامون این دفعه جواب می گیریم و این هم سومین چیز مسترک بینمون می شه من اینو به فال نیک می گیرم
پیش تیزرو و منتظری رفتم ولی تیزرو واسه نازایی اونهمه هم هزینه کردم رفتم بیخودی ivf کرد نگرفت اصلا ivf لازم نبود منم اول نمی دونستم داره ivf میکنه آخر سر بعد از مصرف دارو گفت اونم نگرفت
من دیدم مشکلی توی ازمایشات ندارم اصرار کردم ازمایش ایمنی برام بنویسه ازمایش کراس مچ را فقط برای خودم نوشت که جوابش منفی بود
بچه ها میشه به من یه دکتر خوب برای سقط مکرر معرفی کنید؟؟؟ خیلی ضروریه
خدایا من همه اتفاقات خوب زندگیم رو مدیون تو هستم و اتفاقات بد رو ناشی از جهالت خودم می دونم..... خدایا همسرم رو فقط به خودت میسپارم و ازت می خوام ارامش من رو زیاد کنی.
سلام دوستای گل.امیدوارم حال همتون خوب باشه.عزیزایی که میخوان بیان تل گ رام یا اینکه درباره سقط مکرر سوال دارن میتونن از قسمت بالای صفحه کلوپ ها رو انتخاب کنن.و بعد از قسمت کلوپ ها ،کلوپ سقط مکرر رو انتخاب کنن و یان اونجا و سوالشون رو مطرح کنن.دوست عزیز دکترهای زیادی دراین زمینه هستن که بچه ها پیش چند نفر رفتن و ازش راضی بود.من خودم فعلا یه نوبت پیش پاکروش و همینطور فاطمه رزاقی ویزیت شدم.ودر آینده تصمیم میگیرم که با کدومش ادامه بدم درمانو.شماهم میتونی بیای کلوپ و کامل از دوستان بپرسی.رزاقی رو بیشتر بچه ها الان دارن میرن پیشش
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......