2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم سابقه چهارتا سقط دارم.الانم دو روز چهارمی رو سقط کردم.دلیلش هم مرگ داخل رحم بود در هفته هشت.نمیدونم چیکار کنم؟؟؟کجا برم؟؟؟همه ازمایشهارو دادم.تو بارداری هم امپول انوکساپرین میزدم با شیاف سیکلوژست ولی فایده نداشت..این دکترای بی سواد علتشو نمیدونن
عزیزم پیشنهاد من به شما اول دکتر فاطمه رزاقی کاشانی که تلفن و آدرسش تو اینترنت هستش .بیا تو قسمت کلوپها قسمت سقط مکرر مریضاش اکثرا اونجان ، منم دو تا سقط داشتم .الان 3ماهه تحت نظرم
سلنا جون دکتر تو این بارداری بهم آمپول آنوکساپارین روزی بک عدد وقرص اسید فولیک روزی بک عدد داده وتا هفته هستم بارداریم هم روزی 2 تا امپول پروژسترون میزدم
الله الله کنی به الله میرسی!
سلام ریحانه جون خوبی؟کجایی دختر؟دلم برات تنگ شده بود.ریحانه جون تو آزهای ایمنی دادی؟سی دی مارکر ها رو؟دکترت مشکل ایمنی تشخیص نداد؟راستی دکتر نگفت احتمالا نی نی دختره یا پسر؟ریحانه جون برای من و تمام منتظرا دعا کن...دعای تو به خدا نزدیکتره
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
mahdes جان من هم تبریزیم پیش دکتر تقوی رفتم و فردی اذر و به لطقشون سقط سوم را داشتم بی سوادها شوهرت از داده میزان تحرک اسپرمش خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر رفته جواب ازمایش را اینجا لطفا بذار من هم سه تا سقط داشتم الان پیش کدوم دکتر میری
خدایا مطمئنم که حواست به من هم هست من منتظر رحمتت هستم
سلام بچه ها تا استرس و ناراحتی ها رو نزارین کنار کاری ازپیش نخواهید برد تا مزاج بدنتون رو به حد تعادل نرسونین بچه تون سقط خواهد شد اول باید خودتون و شوشوتون تقویت کنین بعد اقدام به بارداری بکنین تا سقط نشه اونایی که میخوان تو گروه مامان های آینده که کارشون فقط توکل به خداست و از تجربیات درمانی شون میگن و پست های مفید میدن و خیلی هاشون باردارشدن به شماره 09145821695 شمارتون ارسال کنین تا ادتون کنم البته باید تاخالی شدن گروه یا احداث گروه جدید صبرکنین
سلام الیکاجونم،ممنون گلم منم خوبم،هفته پیش رفتم آزمایش غربالگری دادن که شکر خدا همه چی خوب بود!ولی خب تا ماه نهم نیاد ونینیمو سالم بغل نگیرم خیالم راحت نمیشه
الله الله کنی به الله میرسی!