2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158884 بازدید | 14067 پست
پریسان اگه با آب خوردن جبران بشه آره ولی تو اکثریت یعنی دیگه تموم.. چون زود سوراخ شده احتمال اینکه همه ی آب بره خیلی زیاده.. البته خدا اون بالاست...من اکثریتو گفتم شاید این خدا بهش رحم کرد و موند

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام دوست های عزیزم.بچه ها نی نی سایت یه تاپیکداره به اسم قانون جذب و شکرگذاری چیزای خوب و پر انرژی ای توش هستhttp://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=653188&postID=44529607
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
نیکا جان برای ماها این حس ها پیش میاد مخصوصا که ماتازه سقط کردیم و هنوز هورمون هامون متعادل نشدن.پریسان جون من دکترم برا آز خون کلی آنتی بادی نوشته با پروتیین سی و اس.چیزایی که تو بالا گفتی رو ننوشته.راستی من22فروردین سقط کردم وچون چندهفته بعد از سقطم کیست تو تخمدونم درآورم ،ال دی مصرف کردم و تازه جمعه برای بار اول پری شدم.حالا این دوره خودش جز یک سیکل حساب میشه؟یا باید دوماه حسابش کنم؟آخه میخوام شش ماه استراحت بدم به خودم.راستی کی میتونم برم آزمایش سقط مکرر بدم؟
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
سلام پریسان جون و ریحانه جون خوبین؟بچه ها میبخشین اینو میپرسم اما شما چند تا سقط داشتین؟البته اگه یادآوریش ناراحتتون نمیکنه؟
سلام البکا جون خوبی گلم؟من سه تا سقط داشتم که آخریش 17 اسفند بود یعنی چندروز دیگه میشه سه ماه از سقطم میگذره ،سه شنبه قراره برم دکتر ببینم واسم چیکار میکنه،خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم
الله الله کنی به الله میرسی!
ریحانه جون انشالله خدا به حق این روزها و ماه عزیز به همه مون بچه سالم و صالح بفرسته
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .