|
مشاهده متن کامل بحث +
1158890 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
نمیدونم نمیاد اینجا مینویسم.. من رفتم پیش دعا نویس ... برام دعا نوشت گفت اگه بارداری بشی برای هر ماهت رعا مینویسم میدم.. و برای وقتی که بچه به دنیا اومد..
سلام.دوستای گلم میشه یه لیست کامل از ازمایشایی که انجام دادین رو بذارید؟اخه تاالان چندتا دکتر زنان رفتم ازمایشای مضخرفی مثل قندوچربی وتیرویید نوشتن.میخوام بدونم چه ازمایشایی هست ک بگم همه رو بنویسن
کسایی که مشکل ایمنی دارن باید ivigبزنن کار پردنیزولون و لنفوسیت تراپی رو میکنه نیکا جون یه دکتر پردنیزولون میده یه دکتر میگه لنفو کن یه دکترم سرم رو میده نیکا جون. دلنیا من ی ماه نشده مصرفش میکنم نمیدونم روم عواررض داشته یا نه چون هنوز پری نشدم فقط ی هقته اول معدم درد میگرفت الان عادت کردم