2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اولی دکت رمریم مهاجری تو دومی تبریز میرفتم دکتر پناهی تو سومی خاطره طوبا که از هیچ کدومشون خیر ندیدم
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .
سلام.دوستای گلم میشه یه لیست کامل از ازمایشایی که انجام دادین رو بذارید؟اخه تاالان چندتا دکتر زنان رفتم ازمایشای مضخرفی مثل قندوچربی وتیرویید نوشتن.میخوام بدونم چه ازمایشایی هست ک بگم همه رو بنویسن
مریم جون من خودمم تا حالا نرفتم این آزمایشات رو انجام بدم ولی پریسان جون این لیست رو برام فرستاده بودن
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .
آزمایشات سقط مکرر یدی Pro s Fasting blood sugar Homocyctin Lupus anticoagulant Anti phospholipid igm Anti phospholipid igg Apca B2gpi T4 riA T.s.h Anti-tpo Thyroglobulin ab Cd3 Cd4 Cd8 Cd25 Cd16 Cd 56 Cbc کاریوتایپ آپکا
کسایی که مشکل ایمنی دارن باید ivigبزنن کار پردنیزولون و لنفوسیت تراپی رو میکنه نیکا جون یه دکتر پردنیزولون میده یه دکتر میگه لنفو کن یه دکترم سرم رو میده نیکا جون. دلنیا من ی ماه نشده مصرفش میکنم نمیدونم روم عواررض داشته یا نه چون هنوز پری نشدم فقط ی هقته اول معدم درد میگرفت الان عادت کردم