2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
parsian جون من در واقع سه تا سقط داشتم.دو تای اول در 16 هفته بود که کیسه آبم پاره میشد که بعد از پیگیری تشخیص دادن که بدلی لخته شدن خونم بوده و در بارداری سوم آمپول انوکساپارین تزریق میکردم هر روز.بارداریم تا هفته 26 پیش رفت ولی یهو درد زایمان و خونریزی گرفتم و مجبور شدم زایمان طبیعی کنم.بچم فقط یه هفته تو دستگاه بود و بعد فوت شد.خیلی خستم و روحیم هم داغونه.دکترا هنوز جواب قطعی بهم ندادن.فقط بهم گفتن باید سرکلاژ کنم.خیلی بچه دوست دارم و واقعا در شرایطی هستم که شدیدا به وجودش نیاز دارم.ولی نمیدونم قسمتم میشه یا نه؟
اگر دلتنگ شدی سکوت کن...این روزها هیچ کس معنای دلتنگی را نمی فهمد
به حق این روزای عزیز از خدا میخوام همه لذت مادر شدن نصیبشون بشه.بچه ها دکترها واقعا نمیتونن مشکل ما رو حل کنن.فقط باید از خدا بخواهیم.خدایا امید همه ما به توست و پناهی جز تو نداریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام الیکا جون مرسی تو چطوری؟ ریحانه جون خوبی؟ الیکا اینجور که میگی فقط آز انعقادی برات نوشته. خیلی از دکترا رو من دارم میبینم آزمایشات کامل رو نمینویسن. نمیدونم چرا. اینا رو دکتر رویا شرکت برا من نوشت که خیلی تو زمینه سقط کارش درسته و قبولش دارن. تازه خودش ی اخلاقی داره که آزمایش اضافی برات نمینویسه. ببین هر سری که پریود شی ی دوره حساب میشه. ریحانه جون ان شالله به زودی زود هممون مامان نی نی های ناز و خوشمل میشیم و میایم تاپیک میزنیم عکساشونو نشون همم میدیم. خدا خیلی مهربونه مارو میبینه چقدر داریم عذاب میکشیم
آ خی نیلوفر جون خیلی متاسفم گلم ایشالا خدا عوض بچه هاتو ب زودی بهت بده. اینجور که میگی تو بارداری بعدی حتما با سرکلاژ نتیجه میگیری ایشالا. فقط مشکل انعقاد خون داشتی؟ مال کدوم شهری؟ منم تو 22 هفته زایمان زودرس گرفتم گفتن برا بعدی باید سرکلاژ بشی یکیم بعد اون 6هفته رشدش متوقف شده بود.
من تهرانم.مشکل اصلیم انعقاد خونم بود.البته کم کاری تیروئید هم دارم.نمیدونم با سرکلاژ نتیجه میگیرم یا نه؟چون از خیلیا شنیدم حتی همینجا از بچه ها شنیدم که با وجود سرکلاژ هم زایمان زودرس کردن.من که فقط و فقط امیدم به خداس نه دکترا.
مریمی جون منم سه بار سقط داشتم که اگه پستم رو خونده باشی بار سوم بچم هم به دنیا اومد ولی خدا نخواست بمونه.الان 8 ماه میگذره.نمیتونی تصور کنی چی کشیدم تو این مدت.یه مرده متحرک بودم...ایشالا خدا مشکل همه رو حل کنه.شما هم به زمان نیاز داری.سعی کن مسافرت بری برای تغییر روحیت خوبه.خودت رو سرگرم کن.