2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام پریسان جون خوبی عزیزم؟آره باید برم پیش یه دکتر دیگه دوبار برام آز بنویسه.راستی حالا که 50روز گذشته میتونم آزمایش بدم؟ریحانه عزیزم ایشالا هممون به زودی مادر میشیم.عزیزم این دردیه که هممون داریم تحمل میکنیم و کاملا حرفات رو میفهمیم.انتظار چیز بدیه.تا یه موقع استرس دارم باردار یشم یانه؟ و بعد که باردار شم استرس دارم که میمونه یا نه؟گلم تازه شرای برای من وحشتناکه.من اختلال اضطراب دارم.یعنی دچار استرسهخای وحشتناکی میشم که مخم تعطیل میکنه....برای منم دعا کنین که خوب بشم....فعلا دارم دارو میخورم....شکر بهترم و دارم سعی میکنم قوی باشم.ولی نیازمند دعای تک تکتونم
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایا ببین دل هممون شکسته..دستمونو مثل همیشه بگیر و حاجت دلمونو برآورده کن... الیکا جون ممنونم گلم تو خوبی؟ من دقیق نمیدونم ربطی به زمان داشته باشه ولی فکر نکنم حتما سه ماه باید از سقط بگذره بعد آزمایشارو بدی. من دو ماه و نیم بعد سقط شد. ولی من کاریوتایپ ندادما دکتر برام ننوشت گفت نیاز نیست
سلام پریسان جون مرسی گلم.تو خوبی؟منم شکر خوبم.بچه ها تو رو خدا برام دعا کنین حال روحیم خوب بشه.آدم وقتی خودش مریضه یاد دردای دیگه اش کمتر میفته.الان اول از همه از خدا میخوام خوبم کنه و بعدشم زندگیم با شوهرم خوب و خوش آروم باشه همیشه و بعدشم بهمون نی نی سالم و صالح بده.بچه ها برام دعا کنین
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
راستی پریسان شما چند تا سقط داشتی؟ من بارداری اول کورتاژ بدلیل تشکیل نشدن قلب از بارداری دوم ی دختر 6 ساله دارم بارداری سوم تشکیل نشدن قلب و سقط خودبخودی بارداری چهارم اصن جنین تشکیل نشد و سقط خودبخودی بارداری آخر تشکیل قلب جنین ولی توقف قلب تو هشت هفتگی که اینم کورتاژ شدم فکر کنم هیچکدوم اندازه من پررو نبودید میبینیذ چند بار اقدام بیفایده داشتم
مانیا جون من اولیم زایمان زودرس بود تو شش ماهگی. دومی شش هقتگی رشدش متوقف شده بود. من هنوز نرفتم پیششون جواب آزمایشاتمو ببینن . چند وقته کلا پردنیزولون میخوری یعنی بعد چند وقت اجازه بارداری دادن؟
سلام به همه!الیج جون شما که آمپول پروژسترون زدی بایدبگم که منم ماه پیش چون از عادتم گذشته بود دوتا زدم و 12 روز بعد از زدن آمپول پری شدم توام خودتو نگران نکن وعجله نداشته باش خودش میاد،دکتر بمن گفت بعد آمپول معمولا بین 10 تا 14 روز پری میاد
الله الله کنی به الله میرسی!
الیج جان حتی دکتر گفت بعد زدن آمپول وقتی پری اومد گفتش پری دوم هم باتاخیر میاد ،گفتم اینو هم از الان بدون که اینبار که پری شدی احتمال زیاد پری بعدیت هم با کمی تاخیر بیاد
الله الله کنی به الله میرسی!
سقط من بهمن بود اسفند آزمایش دادم و از همون موقع پردنیزول از نصف قرص شروع کردم اردیبهشت جواب آز رو بردم و قرص رو ی دونه کرد و اجازه اقدام داد دکتر گفت قبل از اقدام حداقل باید دو ماه آسپرین و.پردنیزول رو استفاده کرده باشی
دوستای گلم، برای آزمایش کاریوتایپ، ابن سینا بهتره یا آزمایشگاه کریمی نژاد؟ بقیه آزمایشهای سقط رو ابن سینا کامل مینویسه که برم همونجا انجام بدم؟ کاریو رو میخوام زودتر برم، بقبه آزمایشها رو بذارم بعد دو تا پریود برم؟