2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
بچه ها من چرا دکترم ازمایشی به اسم اپکا ننوشته؟؟؟ اونهمه پول خرج کردیم 2ونیم ملیون پول ازمایشا شد میترسم با هپارین هم جواب نگیرم الان چن نفر اومدن میگن باهپارین باز سقط شده دکترم اسم ازمایشارو ننوشت تو دفترچه فقط نوشته کاریوتایپ و علل سقط راجه همین و نوشته بود و مام بردیم ازمایشگا دیگ نمیدونم خودشون بررسی کردن یا نه!!! ظ
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یاسین جان نگرانی برای ماها طبیعیه اما نباید بذاریم جلوی تلاشمون رو بگیره.به اونایی فکر کن که هپارین زدن و بچشون مونده....من یکی رو میشناسم بچه هاش تو8 ماه میمردن بار سوم هپارین زد و بچه اش سالم به دنیا اومد...این فکرا رو از خودت دور کن...باید صبور باشیم و به داشته هامون فکر کنیم....خودمون هم ممکنه چند لحظه دیگه زنده نباشیم....اما میشه زندگی رو تعطیل کنیم؟ پس باید به چیزای خوب فکر کنیم و فقط به معجزه خدا ایمان داشته باشیم.
الهی و ربی من لی غیرک..................خدایا جز تو کی رو دارم؟ خداوند تواناست و همه چیز برای او ممکن و آسان است......
یاسین گلم نمیدونم والا یعنی تو آزمابشات اصلا apca نیست؟؟ واقعا خیلب ناراحت کنندست با این هرینه ای که کردی آپکا رو برات ننوشته باشه!! برو به همون دکتری که واست آزمایشارو نوشته بگو اگه برات ننوشته بوده خودت برو بدها
نه نیس عکس ازمایشمو میزارم ببینید
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
http://uupload.ir/files/l3f_dsc_0043.jpg
فک کنم چون دکتر فقط نوشته بررسی اینام خونمو فقط بررسی کردن.
پریسان میشه شمام عکس ازتون رو بزارید من ببینم
سلام دوستای گلم خوبین؟ من دیروز رفتم عکس رنگی خدارو شکر مشکلی نداشتم برای من دردش یه خرده از پری یه کوچولو البته بیشتر بود البته کسانی بودند که چسبندگی داشتن یا گرفتگی شدید اونا درد زیادی داشتن ولی خدارو شکر این مرحله هم گذشت جواب کاریوتایپ هم گرفتم و اونم مشکلی نداشت در مورد آزمایش WBC Cross Match هم رفتم با مدیر آزمایشگاه صحبت کردم اونم گفت برای شما منفی شده و شما مشکلی ندارین از این لحاظ حالا نمی دونم باید به گفته دکتر رضایی عمل کنم یا به حرف ایشون که من مشکلی ندارم دیروز تمام آزمایشات و عکس رنگی رو آزمایش شوشو رو همه مدارکو زدم زیر بغلم رفتم پیش دکترم اونم تمام آزمایشاتو چک کرد و گفت برو اقدام کن باردار شدی بیا برات دارو می نویسم و نمیذارم سقط شه و من از اونجایی که بهشون اعتماد کامل دارم میخوام به حرفش گوش کنم و دیگه استرس و نگرانی رو از خودم دور کنم و از اونجایی که می دونم ایشون خیلی دکتر حاذقی هستن نمیخوام هیچ شکی به دلم راه بدم باشد که موفق شویم و نی نی وارد دلمان شود و هر روز قلنبه تر از دیروز بیایم نی نی سایت و راجع به مشت و لگدهای نی نی حرف بزنیم و راجع به سیسمونی و زایمان و بعدها هم ریفلاکس و شب زنده داری و ...
سلام خانما من یه سئوالی دارم می خوام از تجربتون استفاده کنم ممنون میشم راهنماییم کنید برای بار ٥ام انتقال جنین آی وی اف انجام دادم قبل انتقال سرم آی وی آی جی داشتم،کسانی که این سرمو استفاده کردن اگه به لطف خدا جواب آز مثبت بشه دیگه باز کی باید سرم بزنم و تا کی زدنش ادامه داره؟ممنون میشم راهنماییم کنید
زمان بندی خدا بی نظیر است، نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود، کمی بردباری می طلبد و ایمان بسیار، اما ارزش انتظار دارد ....
دیدم پریسان، خداکنه من مشکل ایمنی نداشته باشم،، همون انعقاد باشه ایشالا ک ب خیر بگذره