2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
طهورا جون خدا رو شکر که مشکلی نبوده انشالله به همین زودی یه نی نی سالم و خشگل بیاد تو دلت و ماندگار باشه
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وااااااااااااااایییییییییی شهنا جون و یاسین جون ما باهم همشهری هستیمممممممممم منم اردبیلممممم چقدر خوشحالمممممممممممم
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .
یاسین جون و شهنا جون لطفا بهم بگین دکترتون کیه و کدوم دکتر اردبیل بهتره من تو آخرین بارداریم پیش دکتر طوبی میرفتم که بچه ام سقط شد و همین دکتر طوبی بهم گفت باید از رحم اجاره ای استفاده کنی در ضمن آزمایشات سقط رو کدوم دکتر براتون نوشته و تو کدوم آزمایشگاه انجام دادین ؟؟ لطفا جوابمو بدین خیلی به کمک نیاز دارمممممممممم لطفا"
سلام خانما جواب غریبه ها را نمیدین؟ازتون راهنمایی خواستما
زمان بندی خدا بی نظیر است، نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود، کمی بردباری می طلبد و ایمان بسیار، اما ارزش انتظار دارد ....
سلام افسون جون من اصلا در مورد سوالتون و ivf اطلاعی ندارم حالا منتظر بمونی دوستان دیگه اومدن حتما جوابت رو میدن عزیزم
من تو پیامهای پیشین یه موردی دیدم یکی از دوستان نوشته بودند سرکلاژ شکمی فک کنم این مبحث به منم مربوط بشه
از دوستان عزیز اگه کسی اطلاعاتی در مورد سرکلاژ شکمی داشتن اینجا بذارن ممنون میشم
افسون جون سرم ای وی ای جی دوزش بر اساس وزن بدنت حساب میشه و نظرات دکترها در مورد نحوه زدن اون قبل انتقال متفاوته ...دکتر من سرم را از چهار روز قبل انتقال و روزی یک عدد جمعا پنج سرم تجویز کرد ولی دکتر شرکت همه پنج سرم را در عرض یک روز از صبح تا شب سه روز قبل انتقال میزنه .... به محض دیدن بارداری مثبت باید دوباره بزنی بعضی دکترها تا شش ماه بعضی تا سه ماه در طول بارداری تجویز میکنند ولی بستگی به آزمایشاتت داره که دکتر هر ماه میگیره
مننون از جواباتون دوستای خوبم،بله ریحانه جون بار ٥ام انتقال جنینم،این دفعه سرم بهم داد دکتر الهی یا مددی جان به من دکتر ٤تا سرم داد که دو روز قبل انتقال همشو با هم تو دو ساعت زدم،یعنی بلافاصله که آز مثبت بشه باید دوباره بزنم؟ خانما خیلی برام دعا کنید این دفعه دیگه جواب بگیرم،البته یه بار مثبت شد ولی دو ماهگی سقط شد الهی جون شما خودت زدی؟الان بارداری؟
زمان بندی خدا بی نظیر است، نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود، کمی بردباری می طلبد و ایمان بسیار، اما ارزش انتظار دارد ....