2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
افسون جون انشالله خدای مهربون این دفعه بچه سالم و ماندگارت رو برات میفرسته
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .
بالاخره ما هم یه روزی بچه مون رو تو بغلمون میگیریم همه مون فقط خدا قبلش میخواد ظرفیتهامون رو بسنجه و بهترین ها رو برامون بفرسته
میگن با هرکی دوست بشی شکل و فرم اونو میگیری ،،، فکرشو کن اگه با خدا دوست بشی چه زیبا شکل می گیری .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم ممنون از همتون امیدوارم زود زود تاپیکمون پر از خبرای خوب باشه و یکی یکی همه مامان بشیم پریسان جون هزینه کاریوتایپ برای خودمو همسری با هم تقریبا 350 تومن شد ریحانه جون در زمینه ایمنی دکتر آزمایشگاه صحبت کردم ایشون تایید کردن که مشکلی نیست و در حال حاضر می مونه همون مشکل انعقادی که علت سقط میتونه باشه ریحانه جون پیش دکترم که رفتم و آزمایشات و عکس رنگی و آزمایش همسری رو که دید گفت میتونم اقدام کنم و من تاکید کردم که من تو بارداری سوم با وجود تزریق آنوکساپارین بازم سقط داشتم گفت اصلا نگران نباش و به محض بارداری بیا پیشم که بهت داروهای نگه دارنده بدم و نمیذاریم سقط بشه البته من سوال نکردم که چه داروهایی تو بارداری میده ولی چون بهشون اعتماد دارم دیگه نمیخوام الکی و با وسواس بیش از حد به خودم استرس بدم
نیکا جان من دکترم الهام نصیریه عزیزم.
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
پریسان جونم من همینجا راحتم
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش. دخترم بهار به زندگیه منو بابا خوش اومدی
نه عزیزم نرفتم، میدونم برم میگه میخاد چیکار بدی!! یه دلمم میگه لابد چیزی میدونه ک ننوشته چ بدونم
سین جون ممنون . آزمایشات رو تو همین اردبیل انجام دادی ؟؟؟کدوم آزمایشگاه رفتی ؟؟؟ دقیق هست آزمایشات ؟؟؟
آه افسون جون ....من و باردار؟؟؟یک رویای محال ....... نه عزیزم باردار نیستم....دوز سرم و زمان زدنش مهمه .. به محض اینکه باردار بشی با توجه به آزمایشات ایمنیت دکتر تصمیم میگیره عزیزم میدونی مشکلات ما باهم فرق داره ..یکی لازم داره یکی لازم نداره
نیکا تو تبریز انجام دادم خوده نصیری ادرس داد،،
تیتیش خانوم من دوبار سلکسان مصرف کردم ولی سقط شد البته باید گفت زایمان زودرس شد من دو هر دوتا اصلا خونریزی ندلشتم حتی لکه بینی هم نداشتم تو اولی کیسه آبم پاره شد تو دومی ویسه آبم اومده بود پایین تر یعنی از دهانه رحم زده بود بیرون با اینکه سرکلاژ هم شده بودم هر دوتا با کمی درد شروع شد