سلام دوستای گلم خوبین؟ من دیروز رفتم عکس رنگی خدارو شکر مشکلی نداشتم برای من دردش یه خرده از پری یه کوچولو البته بیشتر بود البته کسانی بودند که چسبندگی داشتن یا گرفتگی شدید اونا درد زیادی داشتن ولی خدارو شکر این مرحله هم گذشت جواب کاریوتایپ هم گرفتم و اونم مشکلی نداشت در مورد آزمایش WBC Cross Match هم رفتم با مدیر آزمایشگاه صحبت کردم اونم گفت برای شما منفی شده و شما مشکلی ندارین از این لحاظ حالا نمی دونم باید به گفته دکتر رضایی عمل کنم یا به حرف ایشون که من مشکلی ندارم دیروز تمام آزمایشات و عکس رنگی رو آزمایش شوشو رو همه مدارکو زدم زیر بغلم رفتم پیش دکترم اونم تمام آزمایشاتو چک کرد و گفت برو اقدام کن باردار شدی بیا برات دارو می نویسم و نمیذارم سقط شه و من از اونجایی که بهشون اعتماد کامل دارم میخوام به حرفش گوش کنم و دیگه استرس و نگرانی رو از خودم دور کنم و از اونجایی که می دونم ایشون خیلی دکتر حاذقی هستن نمیخوام هیچ شکی به دلم راه بدم باشد که موفق شویم

و نی نی وارد دلمان شود و هر روز قلنبه تر از دیروز بیایم نی نی سایت و راجع به مشت و لگدهای نی نی حرف بزنیم و راجع به سیسمونی و زایمان و بعدها هم ریفلاکس و شب زنده داری و ...