2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
سلام دوستای گلم الهی یا مدد جون من آزمایش آپکا رو هیچ دکتری واسم ننوشته بود خودم تو همین نی نی سایت دیدم بعضی از دوستان که سقط داشتن این آزمایشو انجام دادن و مشخص شده تو این آزمایش مشکل دارن به خاطر همین رفتم آزمایشگاه نیلو اونجا بدون نسخه و آزاد این آزمایشو دادم البته مسئول پذیرش همین طوری بدون نسخه قبول نمی کرد میگفت نسخه نداری ولی رفتم با دکترشون صحبت کردم خدایی خیلی ماه بود قبول کرد بدون نسخه آزمایشو بدیم خودشم توضیحات کامل داد در مورد این آزمایش گلناز جون من بارداری سومم آنوکساپارین تزریق میکردم از قیمت هپارین اطلاع ندارم آخه دکترم میگفت عوارض آنوکساپارین از هپارین کمتره و وقتی هپارین میزنی باید مرتب پلاکت خون چک بشه و هی آزمایش خون بدی سخته به نظرم ایشالا با همین هپارین نتیجه میگیری گلم چون من موارد مشابه شما زیاد دیدم که با هپارین نتیجه گرفتن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مرسی گلناز جون...این امپول ایرانیش هپارینه و خارجیش انوگزاپارین هست که منم همون انگزاپارین رو میزنم....سر اون سه تا سقطم علت سقط معلوم نبود و استفاده نکردم هیچب...این امپول خارجیش که من میزنم قیمت ازادش دونه ای 20 تومانه که ار روز باید بزنی ولی اگه بیمه داشته باشی خیلییی ارزونتره مثلا من با دفترچهتامین اجتماعی دونه ای هفت تومان میخرم و اصلا زدنش هم سخت نیست...عادت میکنی بالاخره...به داشتن یه نی نی سالم میارزه البته
به امید خدا من به هدفم میرسم
طهورا جان ممنون امکان داره بگی دکتر آزمایشگاه در مورد ازمایش آپکا چی گفت؟؟ و هزینه اش چقدر شد؟؟شوهرت هم خون داد دیگه؟ دوست من صارم داده یکروزه جوابش حاضر شده!هزینه اش هم 46 هزار تومان بوده قاصدک جون خیلی مبارکه انشاله به سلامتی نی نی را بغل بگیری...عزیزم دکتر معالج شما در ابن سینا کی هست؟
ممنونم دوستان بله داروها معمولا به صورت ماهیانه نوشته میشه..... دکتر توی ابن سینا هر دفعه یه نفر هست و شخص خاصی نیست چون به صورت تیمی کار میکنند.....همگی موفق باشید التماس دعا
به امید خدا من به هدفم میرسم
سلام دوستان من الان از دانشگا اومدم خدمتتون اخه چنج ماه بخاطر بارداریم قید درس وکار و زده بودم تا مشکلی پیش نیاد بخاطر سهل انگاری من. اما ظاهرا انچه بخاد بشه میشه...بچه موند و ماه پنج مفت از دستش دادم. مفت مفت قاصدک جون ممنون از همدردیت برام خیلی دعا کن راه درست و خیر جلو پام بیاد... حضورت چون بموفقیت دست یافتی باعث دلگرمی و ارامش ما سقطی هاس. پس بهمون همیشه سر بزن خانمی..
گلناز و الهی مدد عزیزمنم یه سال و نیم پیش کراس مچ و تو سایت دیدم و خودم یه ابن سینا گیر دادم برام بنویسین و بعد تو هلال اهمر تهران از دادیم.بما گفتن منفیه و این سری ای وی ای جی میزدم علاوه بر هپارین