2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همه گلناز جون به نظر منهم یک بررسی کلی انجام بده و بعد اقدام کن...اینطوری خیالت راحته و به بدنت هم آسیب نمیزنی طهورا جان ممنون از راهنماییت آزمایشگاه نیلو رو همه دکترها قبول دارند. هستی جان پس شما آزمایش کراس مچ منفی شد یعنی نیاز به داروهایی داری که سیستم ایمنی را ضعیف میکنند مثل پرد و یا ای وی ای جی و یا لنفوسیت تر اپی .. دکتر معالجت کی بود هستی جان؟سرم را کی زدی؟
آخی هستی جون پس چه عیدی داشتی امسال....ایشالا عید سال دیگه نی نی دار باشی ماه تی تی راستش نمیدونم کدوم فاکتورش مشکل داشت ولی به قول هستی انگار داروی انعقاد خون همون کلگزانه فقط بچه ها اصلاااا نا امید نشید مهم اینه که باردار میشید ایشالا مشکل سقططون رو میفهمید و این دفعه دیگه نی نی میمونه براتون... من بارداری اولم که پسرم موند برام وقتی 3 ماهه بودم تنهایی یه مسافرت 17 ساعته رو رفتم با اتوبوس اونم..البته واجب بود و فقط توکل به خدا کردم....وقتی حامله میشید اصلاااا سخت نگیرید و زندگی روزمرتون رو بکنید یعنی فکر نکنید چون حامله هستید باید خیلیییی حساس باشید من به این معتقدم که هر چی حساس باشی بدتر میشه.......
به امید خدا من به هدفم میرسم
سلام دوستای گلم من دوبار سقط داشتم یکی دو روز بعد مثبت شدن آز سقط،شد و دومی سقط فراموش شده (1اسفند)بود هفته 21 متوجه شدم و.طبیعی زایمان کردم و کورتاژ شدم دکتر برام ی سری آزمایشات نوشته اما خودم قصد دارم اگه کارو بار شوشو.خوب شد دستش باز،شد برم زیر نظر ابن سینا برام دعا کنید.....
سلام مینا جان،خیلی خوش اومدی گلم،میشه بگی چند سالته؟دومین بچه ت تو هفته 21 پس یعنی پنج ماهش بود که سقط شد؟دکترت نگفت علت سقطت چی میتونه باشه؟وای میبخشی چقد سوال پرسیدم
الله الله کنی به الله میرسی!
ممنونم ریحانه جان 21 سالمه بله تو سونوگرافی متوجه شدم قلب جنین هفته 21 وایساده و مجبور له زایمان طبیعی شدم فعلا ازمایش ندادم واسه دلیر سقط هزینه پاتولوژی 3 تومن میشد نداشتم
میناجون شمایی که تاهفته 21 جلو رفتی،پس اینو بدون که آزمایشات تو ومراحل درمان تو نسبت بما خیلی کم وساده ست،چون به کسایی که مثل شما هستن نمیگن سقط،میگن زایمان زودرس داشته واین خودش خیلی خوبه
الله الله کنی به الله میرسی!
سلام دوستان ریحانه جون ممنونم عزیزم واسم دعا کن. دیروز اومدم با خونواده ام بگذرونیم ولی همه اش دلم پر بود و تو خودم احساس عمق یک درد و میکردم...کی بشه این دردا جاش و با خوشی عوض کنه. مینا جون با همسرت فامیل نیستین؟ خوش بحالت 21 سالته من این ماه شدم 34ساله. از 22سالگی ازدواج کردم و اقدام هنوز اندر خم یک کوچه ام