2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
لی لی جون دوست من الان دوقلو بارداره ، کلی لکه بینی قهوه ای هم داره حتی در حد خون از ماه اولم تا الان که ماه چهاره داره ، دکترش بهش یه آمپول داده و شیاف و گفته برای بعضیا طبیعیه ، نگران نباش خانومییی
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ... ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید امیدی هست چون خــــدایـــی هست ... آری ، وچه زیبا نوشته بود ... همواره با خود تکرار میکنم،امیدی هست ؛ چون خــــدایـــی هست ...
سلام بچه ها من بعد از سقطم رفتم سونو گفت هیچی نمونده و پاک شدی منم خوشحال شدم ومنتظر شدم تا خونریزیم تموم بشه ..خونریزی کم شده بود ولی تموم نشده بود تا اینکه از روز 5 شنبه دیدم خونریزیم زیاد شده فکر کردم پریود شدم گفتم حتما تا 7 روز بعدش پاک مشم صبر کردم ولی دیگه دیدم دیروز که وز هفتمم بود نه تنها قطع نشده بلکه همینطور داره زیادتر هم میشه و رقیق شده وقتی میرم دستشویی انگار شیر آب رو باز کردن همینطور خونه که داره میاد خیلی ترسیدم رفتم دکتر سونو کرد گفت یه چیزی اون ته میبینه ولی بقایای سقط نیست باید بعدد از خوب شدن برم هیستروسکوپی کنم ببینه اون چیه ولی برای خونریزیم بهم ال دی داد با قرص آهن ولی گفته بعد از یک هفته اگه خونریزیم قطع نشده باشه باید برم کورتاژ خیلی ناراحت شدم توی این روزایی که کلی کار ریخته سرم اصلا نمیتونم به کورتاژ فکر کنم .. دعا کنین خونریزیم زود قطع بشه .. راستی راه حلی سراغ ندارید تا خونریزی بند بیاد؟؟؟؟؟؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام دوستایییییییی مهربونم من صبام 25 سالمه قراره فردا سومین سقطمو انجام بدم جنین رشد نکرده حتی با مصرف انوکساپارین و آسپرین راستش اولش گریه کردم خیلییی ولی یاد خدا دلمو آروم کرد خدا خیلی دوسمون داره اینطور سخت امتحانمون می کنه مواظب بودم ناشکری نکنم بارها و بارها گفتم شکرت می دونم خدا بهترین هارو برا ما کنار گذاشته یه نی نی سالم صالح خوشگ توپول باهوش حکمت خدا رو نمی دونم ولی به ارادش ایمان کامل دارم نا امید نشین بچه هاا من اولای تاپیک خوندم همه بچه ها مامان شدن هر روز با خودتون تکرار کنید به عشق و لطف الهی بدن من در سلامت کامله و یه نی نی سالم و صالح دارم خدایا شکرت
بخندیم و نگران نباشیم، بدونیم که : نخِ زندگیمون دستِ خـــــــداست . . .
فقط یه چیزی من ارومیه ام دکترای اینجا گفتن دیگه درمان نداری برو بی خیال بچه ها یه گریه ای کردم تو مطب... ولی مگه می شه من خدای به اون مهربونی دارم... برا درمان کجارو پیشنهاد می دین ؟ بیام ابن سینا؟ کل هزینه درمان ابن سینا دقیق چند میشه بچه ها ؟ و این که من راهم دوره مشکلی برام پیش نمیاد /
بخندیم و نگران نباشیم، بدونیم که : نخِ زندگیمون دستِ خـــــــداست . . .
بچه ها کسی با دکتر رزاقی هیستروسکوپی انجام داده ؟؟؟؟؟؟؟ راضی بودید ؟؟؟؟؟ کلا چقدر طول کشید و درد داشتید یا نه و اینکه آیا بعدش خونریزی داشتید ؟ نیاز به استراحت هست ؟؟؟؟؟؟؟ تروخدا جواب بدید
سارا بانو جان من انجام دادم. بعدش یه درد خیلى خفیف داشتم و ٤-٥ روز لکه بینی. بعدشم که سى دى عمل رو گرفتم از ١٠ دقه ٢ دقیقه ش معلوم بود که چه کار انجام میدن. بقیه ش سیاه بود!! وقتی دوباره رفتم ابن سینا پرسیدم از ای تی گفتن خود دست اندرکار اتاق عمل فیلم میگیرن. اون چیزی که به ما دادن همینه! من که شک دارم سپتوم داشتم. چون تو یوتیوب فیلم هیسترو از سپتوم هست. خیلى واضح و مشخص سپتوم دیده میشه. دکترا واسه همه از دم هیسترو تجویز میکنن و جالب اینه که به همه هم میگن اره یه سپتوم کوچیک داشتی!! ولى توى فیلم مسخره و نصفه و نیمه اى که میدن هیچی نیست...
سارابانو سلام خوبی عزیزم ... من سقط دومم با اینکه سونوگفت چیزی نمونده 45 روز ادامه پیدا کرد قرص مفنامیک اسید دکترم داد و 2 ماه ال دی بعدش مرتب شد پری هام .. نگران نباش همون بارهنگو بخور تا هر چه زودتر دیواره رحمت بریزه و تموم بشه ... و هر شب قرص آهن ... انشالله که زودتر خوب بشی عزیزم ... همش نگرانت بودم بیای از خودت خبری بدی ...
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ... ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید امیدی هست چون خــــدایـــی هست ... آری ، وچه زیبا نوشته بود ... همواره با خود تکرار میکنم،امیدی هست ؛ چون خــــدایـــی هست ...
,سلام به همگی دوستان انشالله هر جا که هستین سلامت باشید لیلا جونم خیلی خوشحال شدم عزیزم از تمام وجودم برات دعا میکنم که نینیتو به سلامتی بدنیا بیاری بلاخره این همه تلاش نتیجه داد بوس دوست نازنینم
دوستان سلام کسی اینجا هیسترو سونوگرافی انجام داده ؟؟؟؟؟ برای اینکه هیسترو سکوپی انجام بدن قبلش سونوگرافی میکنن که بهش میگن هیسترو گرافی میخوام بدونم درد داره ؟ آخه من همراه ندارم و باید تنهایی برم
صبا جون سلام من ابن سینا رفتم. آزمایشهاش حدود 1 و نیم شد با آز ژنتیک . الان هم دخترم 7 ماهش هست. اتفاقا من هم شهرستانم. یک روز صبح 8 صبح اونجا بودم تا 3 بعد از ظهر همه آزمایشها و ویزیتها انجام شد. سری بعد هم حدود یک ماه بعدش رفتم جواب آزمایشها رو گرفتم و دوباره ویزیت شدم و درمان را گفتند. دیگه هم توی بارداری نرفتم و زیر نظر یک دکتر زنان توی شهر خودم بودم.
اللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ وَ بِیَدِکَ الْخَیْرُ کُلُّهُ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَخِیرُکَ بِرَحْمَتِک‏ بارالها شکر برای توست و تمامی خیر در دست توست. خدایا به رحمتت از تو طلب خیر می نمایم