2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلامممممممممم آرام جونم سراغمو گرفتی عزیزم من خدداروشکر کامل همه چی دفع شده رفتم سونوگرافی باورم نمیشد دتر گفت چیزی نمونده ولی هنوز خونریزی دارم خیلی کم اونم قطع میشه ایشاله الهی که دیگه سقط نکنم و دفعه بعد بچم سالم بیاد بغلم
سلام سارابانوی عزیز ..... خیلی خوشحال شدم ، انشاالله که دیگه این بارداری پوچ مزخرف برای هیچکس اتفاق نیوفته . راستی از اون بارهنگه استفاده کردی ؟؟ اون خیلی خوبه من حتی الان که پریود میشم ازون استفاده میکنم خیلی خوب رحم آماده میکنه ... راستی من یه دکتر پیدا کردم که برای بارداری پوچ آمپول میده امروز دارم میرم پیشش ببینم چی میگه > دوستم میگفت از قبل اقدام به بازوی شوهر یه آمپول میزنه و به خانوم هم یه سری آمپوله دیگه ، خیلی امیدوار شدم ، برم ببینم چی میگه . سارا بانو جان امیدوارم که دیگه این دفعه واقعا توی بارداری جنین داشته باشیم ، و این اتفاق تلخ برامون دیگه تکرار نشه ..........
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ... ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید امیدی هست چون خــــدایـــی هست ... آری ، وچه زیبا نوشته بود ... همواره با خود تکرار میکنم،امیدی هست ؛ چون خــــدایـــی هست ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شهنا جون بیا از خودت یه خبر بده....... ما منتظریم بیا بگو رفتی ابن سینا یا نه...........
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ... ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید امیدی هست چون خــــدایـــی هست ... آری ، وچه زیبا نوشته بود ... همواره با خود تکرار میکنم،امیدی هست ؛ چون خــــدایـــی هست ...
همه آزمایشام دادم ایمنی و ژنتیک و اسپرم و کاریوتایپ و..... یه کم غلظت خون داشتم هتروزیگوت بود سری آخر روزی دوتا هپارین تزریق کردم حتی برا اطمینان سرم هم زدم ولی بازم هفته ششمم و افتادم رو خونریزی
یعنی دکترو آزمایش و دارو کشکه من دیگه هیچ امیدی ندارم که بچه دار شم شاید اینم یه امتحان الهیه برا ولی این سری خیلی امیدوار بودم ابن سینا همه آزمایشامو دادم از اولشم تحت نظر دکتر بودم
کلا زندگیم الان سه ساله به سه دوره تقسیم شده دوره اول:استفاده از بی بی چک و دعا برا باردار بودن دوره دوم:دعا برا موندن جنین و لک ندیدن دوره سوم: دعا برا سقط خودبه خودی و کورتاژ نشدن
لی لی جون من درکت میکنم ، ولی چرا اینقدر نا امیدی ، ناامیدی خودش یه گناهه ، به نظرم انشالله وقتی اینو سقط کردی تموم شد ، خودت بدونه اینکه دکتر بری و چیزی بخوری اقدام کن ، کلا دکترو بی خیال شو به خدا بهتر جواب میگیری ، منم دو تا سقط داشتم این بار هم میخوام تحت نظر ابن سینا اقدام کنم ، ولی اگه بازم نشد ، دفعه چهارمو بیخیال از دکتر اقدام میکنم
بچه ها یه چیز عجیب تو هفته شش بعد از 5 روز خونریزی و لکه بینی رفتم سنو گفت قلبش تشکیل شده و ضربان داره و جنین شش هقته است فعلا دارم شیاف و آمپول پرژسترون استفاده می کنم ولی همچنان لکه بینی قهوه ای دارم دارم از استرس میمیرم کسی بوده با وجود لکه بینی در هفته 5 و 6 و 7 بچش مونده باشه؟
مرسی تبسم عزیز الان حدودا دو هفته است لکه بینی قهوه ای دارم که با آمپول و شیاف پرژسترون هم خوب نشده ولی توکلم به خداست وزنم 55 ماه اول 3 تا 50 گرمی برام نوشت این ماه 4 تا 50 گرمی ولی اول می خوام دوباره برم سنو اگه زنده بود و خوب رشد کرده بود تزریق کنم