2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سارا بانو جان من دو باری هم که سقط کردم با قرص میزو بود ، مامانم یه چیزه گیاهی برام درست کرد که خیلی خوبه، اسمش دونه بارهنگه با نبات و چوب دارچین روی اجاق گاز باید توی قوری فلزی جوش بیاد و حالت کش اومدنی پیدا کنه . از عطاری بگیرید روزی 3 یا 4 تا لیوان درست کن بخور
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ... ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید امیدی هست چون خــــدایـــی هست ... آری ، وچه زیبا نوشته بود ... همواره با خود تکرار میکنم،امیدی هست ؛ چون خــــدایـــی هست ...
سارا بانو این دونه بارهنگ از عطاری بگیر . خیلی خوبه رحم پاک میکنه ، قدیما مامانم میگه دارو که نبوده با همین چیزا خودشون خوب میکردن . راستی مادرم قیماق با روغن حیوونی هم درست کرد برام ، خیلی خوبه رحم پاک میشه ، به نظرم نرو کورتاژ ، دکتره منم همش میگفت کورتاژ ولی من گوش نکردم ، کوتاژه زیاد چسبندگی میاره ، خودت دفعش کنی بهتره ، به نظرم این دکترا فقط میخوان آدم بترسونن ، چون شما نی نی نداری بهتره کوراز نکنی .
گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ... ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید امیدی هست چون خــــدایـــی هست ... آری ، وچه زیبا نوشته بود ... همواره با خود تکرار میکنم،امیدی هست ؛ چون خــــدایـــی هست ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آرام جووون من ایشالا برای سه شنبه 8 پریودم وقت گرفتم...امیدتووو از دست نده... بازم شما اوایل بارداری سقط کردی..من 1- ماه سوم2- بارداری پوچ 3 ماه چهارم... که این آخری آمپول سلکسان هم میزدم رونم کبود کبود بود ولی کیسه آبم پاره شد...
الهیییییی شهنا جون ، چقدر ناراحت شدم اخه چرا اینجوری میشه ، آخری برای چی اینجوری شد . ؟؟؟ غصه نخور گلم ایشالله مشکلت حل میشه ، خیلیها از ابن سینا جواب گرفتن
آرام جون عزیزم ممنون از راهنماییت حتما میرم از عطاری میگیرم باز خوبه تو مامانت تو سقطت بهت میرسید من که تک و تنهام به هبچکی نگفتم خسته شدم دیگه ما که بارداریهامون پوچ میشه واقعا هیچ کجای دنیا دلیلشو کشف نکردن و خوبیش اینه که حداقل امیدمونو از دست نمیدیم و حداقل میگیم شاید بارداری بعدی خوب باشه ما من این سری کیسه زرده هم شکل گرفته بود همش میگم ایشاله سری بعد جنین هم بوجود بیاد صحیح و سالم.. برای همه سقط مکرری ها دعا میکنم ایشاله که دامن ما هم زود سبز بشه آمییییییییییین
بچه ها من ماه پیش سقط داشتم با میزو اما دکتر گفت هنوز کامل تخلیه نشده و یه تیکه هاای به رحم چسبیده بهم قرص متیل ارگونوین داد 20 روز خوردم سونو دادم ولی گفتن بازم مونده و باید با جراحی تخلیه شه ولی من نمیخوام جراحی کنم و جالب برام اینه که این ماه پریود شدم . مگه میشه ؟؟؟
سارا بانوی عزیز امیدوارم که این دفعه آخرین باری باشه که بارداری پوچ تجربه میکنی . نگران نباش ، حتما مصلحتی توشه ، منم دفعه دوم که باردار شدم فقط به مادرم و یکی از خواهرام گفتم ، کسی دیگه نمیدونست ، خودت که میدونی همه میخوان فضولی کنن ، ایراد روی خودت و شوهرت بزارن ، به من هر کس میگه چرا بچه نمیاری ، میگم فعلا شوهرم نمیخواد ، اینو که میگم دیگه چیزی نمیپرسن . راستی بارهنگو درست کردی ؟؟
سلام به شکوه عزیز ...... بقایایی که میمونه بستگی داره اندازش چقدر باشه ، اگر کم باشه احتمال داره خود به خود دفع بشه ، شما مدام طناب بزن ، یه جوشونده ای هم هست درست کن بخور ایشاالله که دفع بشه > دونه بارهنگ از عطاری بگیر ، یک قاشق غذاخوری دونه بارهنگ ، نبات ، چوب دارچین ، کمی زعفران و آب یک لیوان روی اجاق گاز توی قوری فلزی خوب جوش بخوره حالت کش دار پیدا کرد بریز تو لیوان بخور ، روزی سه یا چهار بار خییییییییلی خوبه
در ضمن شکوه جان آدرس ابن سینا : خیابان شریعتی ، سر یخچال ، مرکز ناباروری و سقط مکرر ابن سینا اگه با مترو میای ، دقیقا روبروی مترو قلهک
سارا بانوووووو کجایی ؟؟؟
سلام بچه ها یه سوال من هفته 10 بودم نی نی قلبش در نیومد باید می یومد بیرون به تجویز دکتر دو تا قرص زیر زبونی خوردم و بعد از کلی درد و خونریزی یه عالمه لخته بزرک و یک کیسه گرد مانند تقریبا 5 سانتی در اومد بعدش هنوز خیلی خیلی خفیف درد دارم و خیلی خفیف خونریزی ، طبیعیه؟
سلام نازنین جان ..... این خونریزی طبیعیه ، من بعد از سقط دومم 45 روز خونریزی داشتم . خونریزی تا چند روز ادامه داره بستگی به این داره که دیواره رحم و جفت و کیسه همش با هم تخلیه شده باشه . نگران نباش عزیزم ................... طبیعیه