2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام نیلوفر جان منم مثل شما سه تا بارداری پوچ بدون تشکیل قلب داشتم بارداری چهارمم درست یه پری بعد کورتاژ سومم خدا خواسته باردار شدم و دخترم الآن 17 ماهشه و تو فکر دومیم هیچ کدوم از ازمایشات من و شوهرم مشکلی نداشت تو دو بارداری آخرم هم هـپارین و ا اس ا استفاده کردم
نیلوفر جون اگه مشکل انعقادی و ایمنی هم نداشته باشی با سه تا سقط بهت اسپرین و هپارین میدن..... ایشالا این دفعه جواب میگیری عزیزم....نیازی هم نیست که خیلی صبر کنی برا بارداری بعد.... جواب ازمایشهات که اماده شد بعدش برو اقدام.... مامان پاییز خداروشکر که نی نی ات رو سالم بغل گرفتی....برا ما هم دعا کن
خدایا شکرت.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همه دوستان نی نی سایتی من تازه عضو شدم ولی مدت هاست مطالب این سایت را پیگیری می کنم اگر لطف کنید به سوالم جواب بدید ممنون میشم: از یک سال پیش اقدام به بارداری کردم که در سومین ماه اقدام باردار شدم ولی در هفته 11 به دلیل از کار افتادن قلب جنین مجبور به سقط شدم که خدا را شکر بدون دارو و کورتاژ انجام شد طبق نظر پزشک امکان بارداری بعد از 2 دوره پریود بود که من اقدام کردم ودرست دومین پریود بعد از سقط مبنای شروع حاملگی دومم بود که در این بارداری همه چیز خوب و نرمال بود تا هفته 19 که زمان سونو غربالگری دوم بود که در اون سونو متوجه باز شدن ناگهانی دهانه رحمم شدن که پزشکم دستور سرکلاژ اورژانسی را داد که متاسفانه به علت بیرون اومدن کیسه آب موفق به انجامش نشد و دستور استراحت مطلق را داد که شاید بتونم به 7 ماه برسونم اما فقط 12 ساعت بعد از دستورات پزشک کیسه آب پاره شد و جنینم از دست رفت و باز هم به لطف خدا و کمک های پزشکم به صورت طبیعی زایمان کردم و کارم به کورتاژ نکشید پزشکم گفت جنین سالم بوده و علت از دست رفتن فقط باز شدن ناگهانی دهانه رحمم بود که در بارداری بعدی با سرکلاژ در هفته 12 جلوی این کار را می گیریم و نیازی به پاتولوژی دادن جنین نیست و بعد از سه ماه هم می تونم اقدام کنم حالا به نظر شما دوستان عزیز من آزمایشاتی را که بعد از 2 بار سقط میدن انجام بدم یا نه؟
دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
سلام زهرا جان خیلی ناراحت شدم گلم ایشا.. دیگه دیگه این مشکل برات پیش نیاد عزیزم اینطور که گفتی نیازی نیست که ازمایشارو بدی شما نارسای دهانه رحم داری که با سر کلاژ درست میشه فقط میگم برا احتیاط ازمایشای ایمنی رو انجام بده که خدای نکرده ایمنی بدنت زیاد نباشه که بچه رو پس نزده باشه
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام زهرا جون.... منم از تجربیاتی که دارم بهت مبگم.... سقط اولت یه حاملگی پوچ بوده که برا خیلی ها تو بارداری اول اتفاق میوفته و دیگه تکرار هم نمیشه..که خدا رو شکر حاملگی پوچ دیگه برات تکرار نشده
خدایا شکرت.....
حاملگی دوم سقطت علتش فقط باز شدن دهانه رحم بوده ....و خداروشکر نی نی سالم بوده..... تنها راه جلوگیری از باز شدن زود هنگام دهانه رحم هم سرکلاژه.... که عمل خیلی راحتیه...من هفته قبل سرکلاژ شدم... البته ما اینجا هیچ کدوم دکتر نیستیم ...ولی حالا که نظر ما رو خواستی به نظرم دستور دکترت کاملا درسته و فقط حتما برا بارداری بعدیت درهفته 12 و 13 به دکترت در مورد سرکلاژ یاداوری کن... ایشالا هر موقع از لحاظ روحی و جسمی روبراه شدی برو اقدام.....
خدایا شکرت.....
سلام به همه دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون از اینکه جواب سوالم را دادید یک سوال دیگه ازتون دارم من از لحاظ روحی ضربه شدیدی خوردم تا حدی که وقتی بیمارستان بودم بهم آرام بخش می زدند تا کمتر گریه و بی قراری کنم ولی از طرفی هم به شدت دلم می خواد دوباره باردار بشم دکتر بهم گفته 3 ماه دیگه اقدام کنم ولی اصلا نمی تونم صبر کنم می خواستم از دوستان عزیز بپرسم کسی بوده که با فاصله کم از یک بارداری ناموفق حدود 5 ماهه بارداری سالمی داشته باشه؟ راستی سر سفره های سحر و افطار تون همه مریضها و به خصوص امثال من که در آرزوی مادر شدن هستن را از دعای خیر فراموش نکنید
دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
سلام به همگی خوبین؟ نماز روزه هاتون قبول التماس دعای فراوون از همتون لیلا جونم خوبی؟ خیلی ناراحت شدم از بیماری برادرت گفتی ایشالا به حق همین روزای عزیز خدا زودتر شفاشون بده عزیزم، در مورد خودتم خیلی کار خوبی کردی به فکری عزیزکم ایشالا با آی یو آی یه نینی خوب و سالم و خوشگل بیاد تو دلت ، خیلی دوست دارم عزیزم مراقب خودت باش بقیه دوستانم ایشالا تو هر مرحله درمانی هستین زودتر نتیجه بگیرین منم سه تا سقط داشتم میفهمم روزای خیلی سختیه منم ابن سینا میرفتم الان نی نیم سه ماهشه ، از خدا بخواین هرچی به صلاحتونه بده و تا خودش چیزی رو نخواد اتفاق نمیفته، بعدشم به دکترتون اعتماد کنین ایشالا همگی زودی نتیجه بگیرین زهرا جان متاسفم ناراحت شدم خیلی تو هفته های بالا واقعا ناراحت کننده میشه به دکترت اعتماد کن انشاا... که درسته و صاحب یه تی نی ناز میشی مواظب خودتون باشین التماس دعا بای
سلام زهرا عزیزم واقعا سخته زهرا جان خیییییییییییییییلی عزیزم روایت داریم نی نی های که سقط میشن و یا میمیرن اون دنیا دم در بهشت منتظرپدر مادرشون هستن و تا وقتیکه مادرپدرشون وارد بهشت نشن خودشون وارد نمیشن ... زهرا جون فقط قوی باش و وقتی دکترا میگم باید یه دوره بعد از سقط بگذره بخاطر اینه که طناب های رحم دوباره جمع بشن و رحم حالت طبیعی خودشو بدست بیاره هورمونها دوباره عادی بشن و کمر سفت بشه تا حاملگی بعدی بسلامت طی بشه بهتره 3 ماه صبر کنی با این دلشکستگی داری عادیه که بخوای زودتر حامله بشی ولی عزیزم احساساتی برخورد نکن تو تقریبا تو ماه بالا سقط کردی و تازه خیلی زود دکتر گفته تا 3 ماه معمولا میگم 6 ماه بارداری نباشه حالا همون سه ماه صبر کن بعد حامله شو تو این مدت همش بخودتو همسرت برس و تقویت کن کمرتو با قرص کمر و روغن زردچوبه بچسبون ماساژ بده و خوراکی های مقوی بخور ایندفعه ایشاا.. نی نیت سالم میاد بعد از 9 ماه بغلت راستی ارامش هم یادت نره همه چیز رو بخدا بسپر حکمتهای قربونش برم هست که ما نمیدونیم بهتره بخودش توکل کنیم منم قم هستم هر وقت میرم حرم به بچه ها اینجا خیلی دعا میکنم اگه خدا قبول کنه شما هم مارو دعا کن ...
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
زهرا جان منم با حرفهای مهدیا کاملا موافقم....این سه ماه که میزارن یه فاصله اطمینانه.... شما قبل از این سه ماه هورمونهات هنوز به حالت عادی برنگشته و بدنت هم امادگی لازم رو نداره.... سه ماه خیلی زود میگذره عزیزم....بهتره به خودت برسی هم از لحاظ روحی هم جسمی...تا انشالا این بار بارداری سالمی رو پشت سر بزاری... منم سقط اخرم هفته بیستم بود...که با خونریزی نی نی امو از دست دادم.... الان هم 15 هفته هستم هفته قبل سرکاژ شدم...موفق باش دوستم... التماس دعا
خدایا شکرت.....
سلام به همه دوستان عزیز خیلی ممنون از همدردی هاتون فاطمه جان شما بعد از سقط چه آزمایش هایی دادید راستش دکتر به من گفت نیازی به آزمایش نیست ولی خودم دلم می خواد آزمایش های لازم را بدم چون دلم نمی خواد این اتفاق تلخ برام تکرار بشه اگر من را راهنمایی کنید ممنون میشم آخه هفته ای که شما در اون سقط کردید به مال من نزدیکه البته جنین من سالم و کامل بود شما هم اگر از تجربیاتت بگی ممنون میشم.