2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
عزیزم من هم جنینم سالم بود و کامل رشد کرده...زمانی هم که به دنیا اومد زنده بود. عزیزم من همه ازمایشهای مربوط به سیستم ایمنی و ازمایشهای انعقادی رو دادم...... تو صفحات قبل بگردی بچه ها یه لیستی از ازمایشات رو گذاشتن.....الان ازمایشهای خودم در دسترسم نیست که برات لیست کنم عزیزم البته من قبل از ازدواج ازمایش ژنتیک هم داده بودم که خداروشکر مشکلی نبود...
خدایا شکرت.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام مجدد فاطمه جان ممنون از اینکه جواب سوال هام را میدی شما بعد از اینکه آزمایش ها را دادید علت سقطتون معلوم شد ؟ و اینکه چه راهکاری را به شما برای اقدام بارداری و در حین بارداری پیشنهاد دادند؟ ببخشید که اینقدر سوال می کنم آخه من آدم خیلی حساسی هستم امیدوارم با سوال هام خسته ات نکرده باشم.
دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
ببخشید فاطمه جان یک سوال دیگه : چقدر طول کشید تا مجدد باردار بشید؟ دکتر چند وقت بعد بهتون اجازه بارداری داد؟
دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
خواهش می کنم زهرا جون... اره یه فاکتوری تو ازمایشام مشکل داشت داشت به اسم MTHFR که مربوط به سیستم ایمنی هست... گفت خونریزیت تو هفته بیست هم به خاطر همین بوده..سیستم ایمنیت بچه رو دفع کرده.... فقط دارو...حتی پرسیدم استراحت نیاز هست یا نه ...گفت استراحت نسبی کافیه....
خدایا شکرت.....
داروهام هم ایناست: از سه ماه قبل بارداری اسید فولیک و اسپرین و سلنیوم و دوفاستون و لووتیرکسین و پردنیزولون داد مصرف کنم وقتی فهمیدم باردارم هپارین هم اضافه شد به داروهام.... من چون سزارین شدم یکم شرایطم فرق میکرد....اجازه زود باردار شدن بهم ندادن....با اینکه خودم عجله داشتم ولی حدود 9 ماه صبر کردم...خداروشکر همون.ماه اول اقدام باردار شدم
خدایا شکرت.....
سلام فاطمه عزیز خیلی ممنون از راهنماییت خیلی امیدوار شدم. انشالله یک روز بیای و خبر به دنیا اومدن پسر گلت را بدی. به لطف پروردگار از دیروز توفیق روزه داری پیدا کردم اگر لایق باشم در سحر ها و افطارهای این ماه مبارک دعاگوی شما و همه دوستان هستم.
سلام به همه دوستان .من هم 3بلر سقط داشتم (بارداری پوچ)ولی خدا رو شکر الان پسرم 35روزه به دنیا اومده و زندگی منو زیبا کرده .فقط اومدم اینجا بگم نگران نباشین به خدا توکل کنین و بی خیاله نینی بشین خودش میاد. من بعد اخرین سقطم دیگه بی خیال شده بودم که یهو ناخواسته باردار شدم و خدا رو شکر این دفعه سالم بود و الان تو بغلمه.از زندگیتون لذت ببرین خدا خودش وقتشو میدونه و بخواد بده خودش میده. باور کنین.با ارزوی مادر شدن همه اونایی که بچه میخوان
خدایا دوستت دارم
زهرا جان خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم.... ما همه اول و اخرش امیدمون به خداست....هروقت که اون بخواد بچه هم میاد... منم اگه لایق باشم براتون دعا میکنم...ممنون از دعای قشنگتون..
خدایا شکرت.....
سلام سونیا جون الان شرح حالتو که تو کلوب گذاشته بودی خوندم....خیلی خیلی ناراحت شدم .. به خدا نمیدونم چی بگم....از ته دلم برات دعا میکنم که خدا هم صبرشو بهت بده هم تحمل این همه درد رو....
خدایا شکرت.....
سلام فاطمه جون اینا ازمایشهای که روتین هستن برا سقط مکرر.ولی فکر نکنم همشونو زهرا نیاز داشته باشه .. زهرا شما هپارین میزدین تو حاملگی؟ اگه نمیزدی ازمایش انعقادی برات لازم نیست افقط ایمنی مهمه . anti chlamydi ---------- pcr inp urine analysis ----------- pcr interpr t3_clia ------------ factor V leide insulin_clia ------------- mthfr i urine C&S ------------ pcr recepti anti thrombin ----------- pcr interpreتستهای غربالگری انعقادی tsh_clia ---------- factor 13_pc anti tg _clia --------- beta fidrinog hd. a1c -------------- dna extracti vag.myco ----------- pcr interpre c_pro ------------ prothrombin f anti tpo_cli ------------- plasminogen anti_chlamyd ------- mthfr i 67 vag. urea P---------- plasminogen s_pro t4_clia
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام مهدیا جان خیلی ممنون از لیست آزمایش ها عزیزم. من در بارداری هیچ دارویی استفاده نمی کردم(البته منظورم غیر از اسیدفولیک و مکمل های باردای است)
سلام به همه دوستان عزیز اگر دوستانی که تجربه زایمان طبیعی ویا زایمان زودرس را دارند جوابمو بدن ممنون میشم:من الان دقیقا 2 هفته از دفع جنینم که به صورت طبیعی بود میگذره ولی خونریزی نامنظمی دارم یعنی یک روز افت میکنه ولی بعد دوباره شروع میشه البته 2تا سونو بعد از سقط دادم که در هر 2تا نشانی از باقی ماندن بقایای بارداری نبود با این وجود علت این نوسان در خونریزیم را نمی دونم به نظر شما دوستان باید چی کار کنم باز هم برم سونو یا صبر کنم البته پزشکم گفت مثل یک زایمان طبیعی ممکنه تا 40 روز خونریزی داشته باشم ولی خودم بیشتر نگران نوسان خونریزیم هستم آخه چرا هی قطع و وصل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه چراااااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟