2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام بچه ها من پریدم بعد از 9 روز تا خیر اومد دارم قرص داکسی سکلین که دکتر گفته بود با شرو ع پریدت بخور برا عکس رنگی شروع کردم برام دعا کنید همه چیز درست پیش بره و دیگه درمان عقب نیفته محتاج دعاهاتون هستم
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
سلام منم ٧ ساله ازدواج کردم و ١١ بار iui کردم. البته ٣ دفه بدون هورمون حامله شدم. تست کروموزوم خوب بود همسرم هم عالی لاباراسکوبی کردم ١ فیبرم٣ سانتی دارم و یک لوله نیمه بسته. قبل ivf فرستادنم تست سقط مکرر. اما واسه یکیش باید ٦ هفته از سقط بکذره. نمیدونم دارو جی میخان بدن. ایا از شما کسی فیبرم هم داره? خیلی خستم.
١١ بار. ای یر ای منفی. سه بار با داری طبیعی منجر به سقط. دوبار انتقال منفی در سیکل نجرال مشکل ایمنی و انعقادی و تنبلی،همسرم سالم، انتقال سوم به لطف خدا باردار شدم، دعام کنید

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مهدیا جون انشاالله که به زودى درمان رو شروع کنى و نتیجه بگیرى عکس رنگى رو منم انجام دادم اگه سوالى راجع بهش دارى بپرس بدونم جواب مى دم Asal خانم توکل کن به خدا همه چیز دسته خداست به نظر من تمام ازمایشات سقط مکرر رو کامل بده مخصوصا ایمنى و بعدش اى وى اف کن انشاالله که نتیجه خوب مى گیرى فامیل شوشو رحمش پر فیبرم بود یه باردارى طبیعى داشت و نى نى اش تازه به دنیا امد با دکتر مشورت کن و به نظر من قطره ویتاگنوس رو امتحان کن خیلى ها نتیجه گرفتن در ضمن داروى گیاهى است و ضرر نداره حتى به ویتاگنوس معجزه باردارى مى گن اما مدت زمان مصرفش طولانى است شاید ٥ تا ٦ ماه باید استفاده کنى ولى خیلى ها که نا بارورى داشتند و به سختى باردار مى شدند با استفاده این داروى گیاهى به سرعت باردار شدند بعدش هم که باردار شدى درمان سقط و داروهاش رو استفاده کن انشاالله که نتیجه مطلوب مى گیرى ولى هم دکتر خوب انتخاب کن هم تمام ازمایشات سقط مکرر رو بده نگران فیبرم نباش من به چشم خودم دیدم کسانى که کلى فیبرم داشتند و ٩ ماه رو به راحتى تموم کردند
سلام دوستان گلم داعات و عباداتتون قبول و فرارسیدن ماه مبارک رمضون رو تبریک میگم به همتون .... بابت همدردى و دعاى خیرتون تو ماجراى داداشم از همتون ممنونم ....الهى خدا به شما و عزیزاننتون سلامتى بده سونیا گلى در چه حالى ؟ خوبى؟؟؟؟ باردار نشدى؟ منم بعد از 10 تا گونال اف سونو دادم روز 13 که معینى گفت اصلا تخمدانات طبق انتظار جواب نداد با این دوز طرف از دل درد راه نمیره ولى من فقط 5 تا فولى واسم دید که بزرگترین 12 بود. دوباره واسه 3 روز 6 تا داد و دیروز صبح سونو شدم که متاسفانه رشدشون کم بود و بازم بزرگترین 17 بود. ازم پرسید طبیعى اقدام میکنى یا اى یو اى. گفتم وضعیت شوهرم گفت خانم خودتو بچسب شوهرت توى هر میل 72 میلیون داره شما با این اى ام اچتون باید بجنبید و ..... خلاصه دیشب 8 شب هاش سى جى زدم و فردا 6.5 صبح بیمارستان آبان اى یو اى میشم . توکل به خدا
سلام لیلا جون ایشا.. ایشا.. به همین روزا رمضان ای یو ای میشی نی نیت میچسبه به دلت و تا نه ماه نی نیت سالم میاد بغلت نگران نباش عزیزم
سلام دوستان من رفتم عکس رنگی هم گرفتم فقط یه خورده چسبندگی تو لوله چپ بود که رفع شد خدارو شکر تا ببینم دکترم چی میگه
سلام..... لیلا جونم ایشالا با توکل به خدا تو این ماه رمضون حاجتت رو از خدا میگیری و ای یو ای خوب جواب میده و با خبرای خوش میای....ماهم برات دعا میکنیم... نیلوفر جون امیدوارم این اخرین تجربه بدی باشه که برات پیش میاد.... دکترای خوب زیادن.... با بچه ها مشورت کن و یه دکتر رو انتخاب کن ...فقط یه چیز رو از من بشنو وقتی دکترت رو انتخاب کردی بهش اعتماد کن و با توکل به خدا ادامه بده تا به نتیجه برسی.
خدایا شکرت.....
من پیش حنطوش زاده رفتم ولی به نظرم جالب نبود...اصلا تشخیصش رو قبول نداشتم..... ابن سینا هم رفتم.... الان تحت نظر دکتر طاهری پناه هستم.از دکترم خیلی راضیم. تشخیصش خوب بود اخلاقش هم خوبه و کلی بهم انرژی مثبت میده. کسایی که پیش دکتر معینی رفتن هم خیلی ازش راضین. من همسرم دوست نداشت پیش دکتر مرد برم وگرنه از گزینه هایی بود که خیلی دوست داشتم باهاش ادامه بدم.
خدایا شکرت.....