2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مهربانی جون منم دکترم کلانتر و شرکت بود یعنی سقط اخرم که چهارمین سقطم بود من همه راهها رو رفتم یعنی پردنیزولون واسپرین وپروژسترون وهپارین ولووتیروکسین واما ای وی ای جی اونم 10 تا دونه یعنی هر ماه 5 تا ولی متاسفانه نتیجه نگرفتم که دکتر شرکت خودش مونده بود که چرا این اتفاق دوباره افتاد برای بارداری بعد هم بهم گفته باید همینا رو استفاده کنم که الان هم اقدام هستم وپردنیزولون واسپرین وفولیک اسید 5 ودارم میخورم برای بارداری هم موارد بالا مهربانی جون از تزریق سرم ای وی ای جی نترس چون مثل سرم های قندی هست که تا حالا زدی هیچ مشگلی نداره منتها دکتر شرکت تاکید داره که حتما همراه باید باشه چون میگه امکان داره شوک به ادم وارد بشه که باید همراهت بالا سرت باشه وسریع اطلاع بده ولی تا حالا من نشنیدم این اتفاق بیفته هر سرم 1ساعت ونیم طول میکشه وبیمارستان الزهرا تزریق میکنن وهزینش 25 تومانه وخود دکتر شرکت همون روز میاد بالای سرت اینم اطلاعات ولی انشالله که شما نتیجه بگیری چون خیلی ها با سرم ای وی ای جی نتیجه گرفتن
راستی من مشگل سقطم انتی تری گلوبولین بود که عددش 150 بود که این سری که ازمایش دادم 5 شده بود ومشگلی نداشت ولی دکتر کلانتر وشرکت که گفتن اصلا به سرم نیاز نداری به اصرار خودم بود که برام تجویز کردن ولی ازمایش apca رو هم عددش 5 بود که مال خیلی ها همین عددش هست ولی بدون دارو بارداری بی خطری داشتن
سونیا جون ممنون از راهنمای شما من apca =10 شده ولی دلیل سقط های منو بالا بودن ایمنی بدن گفتن حالا نمی دونم چقدر با شما تفاوت داره. من داروهام مثل شماست.امید به خدا. امیدوارم همگی امثال مادر نی نی سالم و صالح بشیم
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
سونیا دکتر خودش بهت گفت مشگل سقطات انتی تری گلوبولین بوده به من فقط گفت ایمنی
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
نیلوفر جون امیدوارم این بار بارداری سالم و راحتی داشته باشی. دوست گلم برای من و همه مامانای منتظر تاپیک دعا کن
فاطمه 66 جون حساب کردم تیر که به امید خدا باردار بشم آخرای اسفند نینیم به دنیا میاد. من کلی امید دارم.
سلام به همگی مهربانی جون شما که تیر اقدام داری باید قبلش حتما ای وی ای جی بزنی میدونستی؟ان شالله مامان میشی بچه ها استرس خییلی بده باعث میشه سلولهای کشنده تعدادشون زیاد بشه پس ارامش داشته باشید تا جای کوچولو خوب باشه منم 1/5 ماهه 2ماهه سقط کردم همه چیزشم خوب بود ولی قلب کوچولوش ایستاد خودم میگم از استررس زیاد بوده
رَبِّ هَبْ لِی مِنَ الصَّالِحِینَ ﴿١٠٠﴾ پروردگارا! مرا فرزندی که از صالحان باشد عطا کن.... ***خدایا کمکم کن دیگه سقط وتجربه نکنم وزود مامان بشم ***الهی به امید تو.....