2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
sunny جون موفق باشی و بارداری راحتی داشته باشی شما تو دوران بارداری هم ویتامین d-3 می خوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام sunny خوبی عزیزم چه ازمایشی دادی گفتن باید این ویتامین رو بخوری اگه بگی ممنونت میشم یا از رو علایمی که داشتی فهمیدن من بعضی وقتا اینقدر سردمه که خودمو بقیه رو اذیت میکنم یه وقتی هم اینقدر گرمم میشه که واقعا کلافه میشم نمیدونم .. عزززززززززززززیزم خیییییییییییییییلی ممنون که تجربتو از اون ور دنیاهم که هستی بهمون میگی براور کن من و امثال من به تجربه های شماها احتیاج داریم من قم هستم حتما نایب زیارت هستم بوسسسسسسسس
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
اینها ازمایشات من هستش که دکتر پاکروش داده که اصلا نمیفهمم چی هست بجز دو سه تاشو anti chlamydi ---------- pcr inp urine analysis ----------- pcr interpr t3_clia ------------ factor V leide insulin_clia ------------- mthfr i urine C&S ------------ pcr recepti anti thrombin ----------- pcr interpreتستهای غربالگری انعقادی tsh_clia ---------- factor 13_pc anti tg _clia --------- beta fidrinog hd. a1c -------------- dna extracti vag.myco ----------- pcr interpre c_pro ------------ prothrombin f anti tpo_cli ------------- plasminogen anti_chlamyd ------- mthfr i 67 vag. urea P---------- plasminogen s_pro t4_clia اینم جوابش .........................جواب......................تست anti chlamydi{igm} ………………=0.5…….……………………. anti chlamydi{igg} ……………….=1.4………………………... t3_clia……………………….. =90…………………………. t4=……………………………8.1……………………….. insulin_clia………………………..=36.2……………………. anti thrombin ……………………………..=90.3………………… anti tpo_cli………………………..=285.2……………………….. anti tg _clia ………………………………….=384……………………. tsh_clia …………………………………………..=4.0………………………. hd. a1c ……………………………………..=5.5……………………. c_pro………………………………= 97………………………… s_pro…………………….=52…………………………
بچه ها دکتر من گفته d3 را باید نیم ساعت قبل از صبحانه خورد کلی تاکید کرد و گفت غیر این فایده نداره
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
تبسم جون سر در اوردی؟؟؟؟؟ از تو هم همین ازمایشاست؟؟؟/// اره اماده شده ولی هنوز وقت نکردیم بریم بگیریم یکماه طول کشید تا امادهشد
بچه ها جون هر تجربه های که دارین تو این تایپیک بنویسید و چه داروهای مصرف میکنید و الان که باردارید چی استفاده میکنید مهربانی راستی بنظرت بالاتر یا پایین تر بودن رنج تست انعقاد که باعث میشه هپیارین بزنیم همین عامل باعث بشه سرم بزنی؟ دکتر بهت نگفت چی میشه که دیگه اخرش باید ivig بزنی؟/؟
فاطمه 66 عزیزم بله حتما باید هر ویتامینی را همون جور که گفتم بخوری دکترم به من خیلی تا کید کرده و گفته می ری داروخانه واست می نویسه بعد از غذا ولللللللللللییییی اون فایده نداره. شما هم از پزشکت می تونی بپرسی همچنین گفت آمپول d3 اگر زدی باید 2 ماه باردار نشی بعد بشی. ولی قرصش این طور نیست. مهدیا من اصلا این سوال را از دکترم نپرسیدم؟ و دلیل اصلی این که چرا باید سرم بزنم را نمی دونم.
من که تا حالا باردار نشدم که بدونم باید هپارین بزنم یا نه ولی از الان آ س آ می خورم از 2 هفته دیگه هم پردنیدازول