2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
مهربانی جون ان شالله مثبت میشه اگه ای وی ای جی وببری سازمان تامین اجتماعی تایید کنه نزدیک 500 هزار از قیمتش کم میشه باید برید پرونده تشکیل بدین یه فرم میدن دکتر پرمیکنه با جواب ازمایشها میبری وتایید میشه ....
رَبِّ هَبْ لِی مِنَ الصَّالِحِینَ ﴿١٠٠﴾ پروردگارا! مرا فرزندی که از صالحان باشد عطا کن.... ***خدایا کمکم کن دیگه سقط وتجربه نکنم وزود مامان بشم ***الهی به امید تو.....
somayeh جون ممنون از راهنمایی هات. این هفته می رم دنبال کارای بیمه. من 25 گرم باید بزنم
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان عزیز

توکل به خدا جون راستش من مرکز سقط مکرر هم رفتم دکتر معینی هم رفتم که بهم گفتن هیچ مشگلی نداری یعنی وقتی تمام ازمایشهامو دیدن گفتن که تکمیل ازمایشهات وما که مشگلی نمیبینیم ولی داروها رو باید استفاده کنی چون اخرین راهه سقط مکرر همیناست که به من گفت شما استفاده کردی یعنی (ای وی ای جی و پردنیزولون وهپارین واسپرین )

من سقط هام تقریبا توی هفته 10 تا 12 اتفاق افتاده وتوقف قلب جنین بوده

مهربانی جون نه مشگل انتی تری گلوبولین که حل شد وعددش پایین اومد ولی اگه اون مشگل سقط بود که باید با پردنیزولون ولووتیروکسین وای وی ای جی درست میشد

همین APCA وقتی عددش پایین تر از 20 باشه میگن مشگل ایمنی دارید بازم توی کشورهای خارج اصلا این ازمایش مد نظرشون نیست وخیلی از دکتر ها هم میگن زیاد مهم نیست
به هر حال اخر داروهای سقط مکرر همینهاست که دکتر معینی هم همینو گفت فقط گفت میتونی به جای هپارین مثلا فرگمین بزنی که بازم گفتش بسته به نظر دکتر ایمنیت داره وگفتش دکتری که این داروها رو برات تجویز کرده عالی بوده
منظورش دکتر شرکت بود
مهربانی جون انشالله که شما نتیجه میگیری
سمیه جونم خوبی
انشالله که این سری یه نینی با وفا میاد توی دلت
سمیه جونم استرس زیاد درسته که تاثیر داره ولی اگه قرار بر این بود که نینی بمونه میموند من میگم همه چی دست خداست تا خدا نخواد یه برگ از درخت نمیفته
هر چقدر هم سعی کنیم این استرس دست از سرمون بر نمیداره نگه این که خدا خودش کمکمون کنه
سونیا جون سلام حرفات که از دکتر معینی زدی خیلی به من انرژی داد. منم م یدونم دکتر شرکت عالیه.و تا آخر پیشش می رم. سونیا جون من خیلی دلم می خواد دکتر زنانم مطبش خلوت باشه.این کلانتری خیلی سرش شلوغه.دودلم دکترم را عوض کنم یا نه؟؟؟؟؟
خداوند همیشه بهترینها را برایم فراهم می کند. من هر لحظه شاد تر و پر انرژی تر از قبل هستم .شادی و آرامش از آن من است .ممنونم خدا
سلام سونیا جون خوبی عزیزم؟ چرا دیگه کلوپ نمیای ؟ منو یادته منم چندروز بعدازتو سقط کردم تو 15 هفته منم متاسفانه هیچ مشکل حادی تو آزمایشام ندیدن معینی هم گفت من فقط سرم بهت ندادم یهو قلبش وایساده من خبر نداشتم الانم پیش دکتر عارفی میرم الان تو اقدامم برات بهترینهارو آرزو مندم انشاالله بزودی بارداربشی و نینی سلامت بیاد بغلت گلم توکل برخدا خیلی دلم برات تنگ شده بود حتما بیا کلوپ خوشحال میشیم
افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد !!! خدایا شکرت
بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااا مدیسا جوووووووووووووووووووون با وزن 3150 و قد 50 ساعت 6 صبح دنیا اومدههههههههههههههههههههههههههه مبااااااااااااااااااااااااارکههههههههههههههههههههههه
لیلا جونم خوبی گلم خیلی واسه داداشت ناراحت شدم خدا شفاش بده
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که پناهم بود (روحت شاد مادر مهربانم)برای شادی روح مامان خوشگلم " صلوات "
مبارک باشه و قدمش با برکت انشاالله هممون به زودى زایمان کنیم سونیا جان ممنون که وقت گذاشتى و جواب دادى منم باید توى باردارى بعدیم هپارین و اسپرین و پروژسترون پردونیزول سرم اى وى اى جى بزنم خیلى هم مى ترسم که خدایى نکرده سقط بشه
سلام بچه ها من دیروز رفتم دکتر رزاقی و ازمایشامو بردم و خیلی مشکلهامو گفت نمیدونم خوشحال باشم یا ناراحت ولی هر چی بود من از خدا خواسته بودم مشکامو بفهمم و قلبل حل یاشه همسرم مشکلی نداشت خداروشکر ولی من هزارتا عیب داشتم از جمله غلظت خون واضح که نمیذاره خون به جنین برسه وخون لخته میشه منم اومدم جز هپاریین مشکل ایمنی داشتم دیابتم مستعد بود لبه مرز 99 که باید کنترل شه باید لوتروکسین بخورم حتی با اینکه ازمایش معمول تیروییدم خوب بود میگفت هورمونش فعال هستش و از همه مهمتر تو سونو واژینال مشکوک به عمل هیستروسکوپی شدم یعنی دیواره رحممو باید بردارن البته قبلش باید عکس رنگی بگیرم یه سری قرص داده ..............کپسول داکسی سیکلین گفته با شروع قاعدگیم بخورم و تا اخری که میخورم نزدکی نداشته باشم ........................بچهها این برا چی خوبه ؟.........................؟کسی تا حالا خورده؟.... قرص گلوکوفاژ هم داده ....................... گلوکوفاژ شما هم استفادش کردین برا چیه ...........؟ بعد من مشکل ایمنی دارم قرص پردنیدازول چرا نداد ؟
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم