2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام بچه ها میدونید هپاریین رو چطوری و چند میلیگرمش چطوریه یعنی بسته به زیاد بود غلظت خون کم یا زیاد میشه؟یا به همه یه اندازه هست سرم ایمنی چطور؟اونم بسکگی به ازمایش داره یا به همه یه اندازه میدن فاطمه66 شما مشکل ایمنی هم داشتی ؟ بچه اگه کسی میدونه کامل توضیح بده لطفا که چه مقدار دخ و به ما دلداری بده ممنون بچه ها
خدا همین نزدیکیس انچه او مقدر میکند عزیز است و ما جز متوکلین هستیم
مهدیا جون زیاد استرس نداشته باش... اگه خدا بخواد همه چی ایشالا به خوبی و خوشی طی میشه... به دکترت اعتماد کن و هر چی میگه عمل کن...هرکسی مشکل خودش رو داره...من تو باراری قبلیم هم.هپارین میزدم هم پردنیزولون میخوردم. هم اسپرین و.....همه چی هم خکب.پیش میرفت اما خول وقتی قسمت نباشه یه اتفاقی میوفته و همه چی عوض میشه... توکلت به خدا باشه عزیزم....هپارین هم دوزهای مختلف داره...بنا به تشخیص پزشک میدن....من الان هپارین 10000 میزنم.روزی یه دونه.... اما یکی از بچه های کلوب یه دوز دیگه میزد.... سرم هم من نمیزنم نمیدونم چه جوریه
خدایا شکرت.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام فاطمه 66 جون بارداری قبلیت هپارین 5000 میزدی که سقط شد؟ یا همون 10000 میزدی که سقط شد؟ میشه توضیح بدی چرا فرگمین یا سلکسان بهت نداد ؟ دکترت کیه تهرانی عزیزم؟
مهدیا جون دفعه قبل هپارین 5000 روزی دو تا میزدم.الانم روزی یه دونه 10000 میزنم. یعنی فرقی نداره. بارداری دومم هم سلگزان میزدم...روزی یه دونه...ولی قلب بچه هفته 9 وایساده بود. دکترم الان طاهری پناه. ولی بارداری قبلیم دکترم کسی دیگه بود که بعد از سقط دیگه نرفتم پیشش. من تو سقط سومم همه چی اتفاقی بود....جفت اومده پایین تو هفته بیست و خونریزی شدید کردم...چون نتونستن جلو خونریزی رو بگیرن منم هموگلوبینم رسیده بود لب مرز .سزارینم کردن و بچه رو در اوردن.یعنی سقطم ربطی به هپارین نداشت.
خدایا شکرت.....
نیمه خصوصیه ولی فکر کنم مشکل از کد کاربریه نمیدونم چطوری درست میشه بازم امتحان میکنم ببینم میشه... شما مشکلت چیه عزیزم؟
http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=11064 مامان پاییز اینم ادرس شما دارو مصرف کردی که دخترتونو سالم بدنیا اوردی؟ یا طبیعی ؟ خب ایشا.. بعدی رو هم مشکلی نداشته باشی
جواب ازمایشام ..جواب......................تست anti chlamydi{igm} ………………=0.5 anti chlamydi{igg} ……………….=1.4. t3_clia……………………….. =90 t4=……………………………8.1 insulin_clia………………………..=36.2 anti thrombin ……………………………..=90.3 anti tpo_cli………………………..=285.2 anti tg _clia ………………………………….=384 tsh_clia …………………………………………..=4.0 hd. a1c ……………………………………..=5.5. c_pro………………………………= 97 s_pro…………………….=52…