2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
اقای عشق خیلی خوبه که به فکر همسرتون هستید ولی میبینید که همه ما همین شرایط رو داریم خیلی سخته ولی به هر حال باید باهاش کنار اومد اگر تهران هستید میتونید به مرکز سقط مکرر ابن سینا برید اونجا خیلی ها هستن که شرایط خانم شما رو دارن واینجوری خانمتون متوجه میشن که خیلی ها درگیر این مساله هستن
ولی تنها ازمایش اسپرم کافی نیست وازمایشهای ایمنی وانعقادی وازمایشهای تخصصی سقط رو باید انجام بدید
موفق باشید
نارین جون هزیینه کاریوتایپ برای من وهمسرم هر کدوم 230000تومان شد که رفتم بیمه هر دوشون و تایید کرد و200000تومنشو بهمون ازمایشگاه پس داد یعنی شد260000
البته من بیمه تکمیلی ندارم وهمون تامین اجتماعیه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سونیا جون ایشاله که ایندفعه بارداری موفقی داری مطمینم عزیزم نگران نباش همه چیز به خود خدا بسپار.سونیا عید امسال میخوایم بیایم اصفهان ادرس بده بیایم خونتون.
خدایا دوستت دارم
مرسی سونیا جون فدات شم بخاطر این همه مهمون نوازی عزیزم خیلی لطف داری چشم گلم درخواست بده قبول میکنم.ولی اینکه بیام خونتون شوخی میکنم بیایم اصفهان میریم هتل یا خونه اجاره میکنیم ولی اگه بیام حتما یه جا قرار میذارم تا باهات اشنا شم درخواستی برام نیومد قبولش کنم
خدایا دوستت دارم
سلام
من قبلن اینجا میومدم
3 بار سقط داشتم
الان یه پسر 5 ماهه دارم
خواستم تجربمو بگم اونم این که کسایی که صرفا آنتی tpo بالا دارن درمانش کورتون نیست بلکه همون سلکسان و قرص لوو تیرو کسین کافیه
من با اینکه این مورد 8 برابر بالا بود فقط همون سلکسان و لووتیروکسین و آس آ مصرف کردم

سلام شهره جون......

انتی tpo چیه؟

من انتی تیروگلوبولینم بالا بود....

حالا فعلا اسید فولیک و اسپرین و دوفاستون و پردنیزولون و لوو تیروکسین بهم داده.....تو بارداری هم باید هپارین بزنم...

نمیدونین دوفاستون برا چیه؟
خدایا شکرت.....
کورتون مال وقتیه که مشکل ایمنی داشته باشی مثلا یکی از سی دی ها ش بالا باشه و براش کورتون میدن تا ایمنی بدنش رو پایین بیارن و در مورد انتی بادی های ضد تیرویید هم وقتی روی تیرویید اثر کنه واونو کم کار کنه لوتیروکسین میدن