2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
بچه ها سلام. من تازه عضو این سایت شدم. من 4بار سقط داشتم دکترمم محسن معینی. تمام آزمایشات مربوط به سقط را دادم مثل کاریوتایپ و فاکتورهای انعقادی که تو فاکتورهای انعقادیم مشکل داشتم اما تو سقط سوم و چهارم از سلکسان و IVIG هم استفاده کردم اما بی فایده بود. دیگه میخام دکترمو عوض کنم. کسی هست که شرایط منو داشته باشه و کمکم کنه؟ خیلی حالم گرفتست.
عزیزم دکتر معینی خودش استاده و مثل عارفی متد کارش یکیه ولی اینو بدون اینها هر چه قدر هم وارد باشن و خبره باز هم مخلوق پرودگار و همه چیز در اخر به دست پرودگار اوست که خلق میکند و حفظ میکند خود من یه بچه دارم و دقیقا از وقتی خواستم دومی رو بیارم دچار سقط شدم اونم 4 تا تو ماه بالا الان باز هم تحت درمانم و تو اقدامم و مشکلم هم معلومه ظاهرا باید سلکسان بزنم و سرم و یه سری داروی دیگه اما معلوم نیست جواب بده یا نه میدونی چرا چون خلقت به دست پرودگاره در کنار درمان پزشکی باید حتما از درمان های معنوی هم استفاده بشه بهت دوست عزیزم توصیه میکنم امیدت رو از دست ندی همچنان از درگاه پرودگار بخواه و لحظه ای خسته نشو چون امید تو را حتما به ارزوت میرسونه انشاالله در ضمن این درمان هایی که انجام دادی اخرین درمان های کشف شده تو این زمینه هست توکلت به خدا باشه برات بهترین ها رو ارزو میکنم موفق باشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا سارا جون منم یه سری دادم شهریور ماه سی دی 56 9.5 بود بعد عارفی گفت مشکوکه دوباره نوشت اخر مهر دادم شد 15 گویا این سی دی ها میزانش تو بدن متغیره به هر حال چون من 4 تا سقط داشتم اگه باردار بشم باید سرم بزنم دکتر گفته دیگه برام ریسک نمیکنه ببینم دارو خوردی بعد دوباره ازمایش سی دی دادی ؟ ممکنه اثر دارو باشه پایین اورده
من وقتی آزمایشو واسم نوشت رزاقی تازه ۱ ماه از سقطم میگذشت. ۳ هفته پیش دوباره خودم رفتم پیش یه ایمونولوژیست دیگه و اونم تایید کرد که آزمایشت اعتبار نداره چون اون موقعی که دادی بدنت زیر استرس و فشار بوده.دوباره واسم تکرار نوشت. امروز که جوابو گرفتم دیدم هم سی دی ۵۶ و هم ۱۶ نصف شده عددش! دارو فقط آسپیرین و فولیک اسید و ب۶ و ب ۱۲.
سلام دوستان خوبید همگی؟
شرایگین جان شما خوبی؟رو به راهی؟
منم دوباره درگیر آزمایش و دکترم رفتم بهار cdمارکرا و آزمایش ژنتیک و amh دادم و تو.اسفند هم جواب آزمایشا رو میبرم پیش عارفی دیگه تا خدا چی بخواد
لیلا جان شما در چه حالی؟خوبی؟
خانمای نی نی دار خودتون و نی نی هاتون خوبید؟:-)
من شنبه رفتم پیش دکتر معینی که ازمایشاتم رو دید وگفت ازمایشهات تکمیل هستن وهیچ ازمایش نیست که نداده باشی
وبهم گفت که داروهایی که توی بارداری قبلیت استفاده کردی عالی بوده ومنم اگه بودم برای 3 تا سقط به بالا همینا رو تجویز میکنم
وخلاصه گفت مشگل خاصی نداری ووقتی سونوی واژینال کرد بهم گفت pco خفیف داری ولی من هر چی تا حالا سونو دادم pco نبودم نمیدونم دیگه
وبهم گفت روز سوم پریودیت بیا تا دوباره سونو بگیرم ازت
ولی من که دیگه نمیرم چون فرقی با دکترای اصفهان نمیکنه

یکشنبه هم رفتم ابن سینا همه مشاوره ها رو رفتم ولی دکتر ایمونولوژی نبودش
دکتر زنان -دکتر مردان -ژنتیک
دوباره سونوی واژیتال کردن وگفت مشگلی نیست گفتم یعنی پلی کیستیک نیستم گفت نه
اخر من نفهمیدم پی سی او هستم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خلاصه بعد از اینکه همه ازمایشهامو دیدن گفتن هیچ مشگلی نداری وسقط 1000 تا دلیل داره که مال شما هم نا معلومه
ولی من که اصلا از ابن سینا راضی نبودم چون دکترهاشون خیلی معمولی بودن وفقط 90 درصد کارشون اینه که همش ازمایشها رو وارد کامپیوتر میکنن
اخرشم بهم گفتن ما مشگلی نمیبینیم وهمین
برو باردار شو
اینم از تهران اومدن من
شوشو هم حسابی دعوام کرد وگفت منو این همه راه کشوندی بی فایده

مرسی نارین1000 جون به خاطر حرفهای قشنگت. آره دکتر معینی دکتر خوبیه اما به من گفت بیشتر از این کاری برای شما نمیتونم کنم، منم واقعا ناراحت شدم. دیگه میخام با توکل به خدا دکترمو عوض کنم. به نظر شما دکتر پاک روش چطوره؟؟ و چجوری میشه ازش وقت گرفت. لطفا هرکی از بچه ها میدونه کمک کنه. به امید روزهای با نی نی.
حالا که میخوای دکترت رو عوض کنی یه سر برو عارفی من چند تا از دوستای نی نی سایتی ام مریض پاکروش بودن یا پیش معینی رفتن یا عارفی البته بد نیست نظر بقیه دکتر ها رو بپرسی امیدوارم موفق باشی
نارین جون دستت درد نکنه مرسی از کمکت. عارفی 1بار رفتم همه آزمایشارو 2باره برام نوشت. آخه من اونارو 1بار داده بودم گفت نه 1بار دیگه آزمایش بده. به نظرت گوش کنم یا برم 1جا دیگه نارین جوون؟
برات میل زدم راستی برات دعوت نامه کلوپ رو فرستادم اگه خواستی بیا اونجا هم سری بزن فردا بچه ها میان و میتونی از تجربه های گرا نبهای اونا استفاده کنی خیلی هاشون الان مادرن شکر خدا