|
مشاهده متن کامل بحث +
1158863 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
بچه ها سلام. من تازه عضو این سایت شدم. من 4بار سقط داشتم دکترمم محسن معینی. تمام آزمایشات مربوط به سقط را دادم مثل کاریوتایپ و فاکتورهای انعقادی که تو فاکتورهای انعقادیم مشکل داشتم اما تو سقط سوم و چهارم از سلکسان و IVIG هم استفاده کردم اما بی فایده بود. دیگه میخام دکترمو عوض کنم. کسی هست که شرایط منو داشته باشه و کمکم کنه؟ خیلی حالم گرفتست.
عزیزم دکتر معینی خودش استاده و مثل عارفی متد کارش یکیه ولی اینو بدون اینها هر چه قدر هم وارد باشن و خبره باز هم مخلوق پرودگار و همه چیز در اخر به دست پرودگار اوست که خلق میکند و حفظ میکند خود من یه بچه دارم و دقیقا از وقتی خواستم دومی رو بیارم دچار سقط شدم اونم 4 تا تو ماه بالا الان باز هم تحت درمانم و تو اقدامم و مشکلم هم معلومه ظاهرا باید سلکسان بزنم و سرم و یه سری داروی دیگه اما معلوم نیست جواب بده یا نه میدونی چرا چون خلقت به دست پرودگاره در کنار درمان پزشکی باید حتما از درمان های معنوی هم استفاده بشه بهت دوست عزیزم توصیه میکنم امیدت رو از دست ندی همچنان از درگاه پرودگار بخواه و لحظه ای خسته نشو چون امید تو را حتما به ارزوت میرسونه انشاالله در ضمن این درمان هایی که انجام دادی اخرین درمان های کشف شده تو این زمینه هست توکلت به خدا باشه برات بهترین ها رو ارزو میکنم موفق باشی
والا سارا جون منم یه سری دادم شهریور ماه سی دی 56 9.5 بود بعد عارفی گفت مشکوکه دوباره نوشت اخر مهر دادم شد 15 گویا این سی دی ها میزانش تو بدن متغیره به هر حال چون من 4 تا سقط داشتم اگه باردار بشم باید سرم بزنم دکتر گفته دیگه برام ریسک نمیکنه ببینم دارو خوردی بعد دوباره ازمایش سی دی دادی ؟ ممکنه اثر دارو باشه پایین اورده
من وقتی آزمایشو واسم نوشت رزاقی تازه ۱ ماه از سقطم میگذشت. ۳ هفته پیش دوباره خودم رفتم پیش یه ایمونولوژیست دیگه و اونم تایید کرد که آزمایشت اعتبار نداره چون اون موقعی که دادی بدنت زیر استرس و فشار بوده.دوباره واسم تکرار نوشت. امروز که جوابو گرفتم دیدم هم سی دی ۵۶ و هم ۱۶ نصف شده عددش! دارو فقط آسپیرین و فولیک اسید و ب۶ و ب ۱۲.
سلام دوستان خوبید همگی؟ شرایگین جان شما خوبی؟رو به راهی؟ منم دوباره درگیر آزمایش و دکترم رفتم بهار cdمارکرا و آزمایش ژنتیک و amh دادم و تو.اسفند هم جواب آزمایشا رو میبرم پیش عارفی دیگه تا خدا چی بخواد لیلا جان شما در چه حالی؟خوبی؟ خانمای نی نی دار خودتون و نی نی هاتون خوبید؟:-)
من شنبه رفتم پیش دکتر معینی که ازمایشاتم رو دید وگفت ازمایشهات تکمیل هستن وهیچ ازمایش نیست که نداده باشی وبهم گفت که داروهایی که توی بارداری قبلیت استفاده کردی عالی بوده ومنم اگه بودم برای 3 تا سقط به بالا همینا رو تجویز میکنم وخلاصه گفت مشگل خاصی نداری ووقتی سونوی واژینال کرد بهم گفت pco خفیف داری ولی من هر چی تا حالا سونو دادم pco نبودم نمیدونم دیگه وبهم گفت روز سوم پریودیت بیا تا دوباره سونو بگیرم ازت ولی من که دیگه نمیرم چون فرقی با دکترای اصفهان نمیکنه
یکشنبه هم رفتم ابن سینا همه مشاوره ها رو رفتم ولی دکتر ایمونولوژی نبودش دکتر زنان -دکتر مردان -ژنتیک دوباره سونوی واژیتال کردن وگفت مشگلی نیست گفتم یعنی پلی کیستیک نیستم گفت نه اخر من نفهمیدم پی سی او هستم یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خلاصه بعد از اینکه همه ازمایشهامو دیدن گفتن هیچ مشگلی نداری وسقط 1000 تا دلیل داره که مال شما هم نا معلومه ولی من که اصلا از ابن سینا راضی نبودم چون دکترهاشون خیلی معمولی بودن وفقط 90 درصد کارشون اینه که همش ازمایشها رو وارد کامپیوتر میکنن اخرشم بهم گفتن ما مشگلی نمیبینیم وهمین برو باردار شو اینم از تهران اومدن من شوشو هم حسابی دعوام کرد وگفت منو این همه راه کشوندی بی فایده
مرسی نارین1000 جون به خاطر حرفهای قشنگت. آره دکتر معینی دکتر خوبیه اما به من گفت بیشتر از این کاری برای شما نمیتونم کنم، منم واقعا ناراحت شدم. دیگه میخام با توکل به خدا دکترمو عوض کنم. به نظر شما دکتر پاک روش چطوره؟؟ و چجوری میشه ازش وقت گرفت. لطفا هرکی از بچه ها میدونه کمک کنه. به امید روزهای با نی نی.
حالا که میخوای دکترت رو عوض کنی یه سر برو عارفی من چند تا از دوستای نی نی سایتی ام مریض پاکروش بودن یا پیش معینی رفتن یا عارفی البته بد نیست نظر بقیه دکتر ها رو بپرسی امیدوارم موفق باشی
نارین جون دستت درد نکنه مرسی از کمکت. عارفی 1بار رفتم همه آزمایشارو 2باره برام نوشت. آخه من اونارو 1بار داده بودم گفت نه 1بار دیگه آزمایش بده. به نظرت گوش کنم یا برم 1جا دیگه نارین جوون؟