|
مشاهده متن کامل بحث +
1158863 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
اقای عشق خیلی خوبه که به فکر همسرتون هستید ولی میبینید که همه ما همین شرایط رو داریم خیلی سخته ولی به هر حال باید باهاش کنار اومد اگر تهران هستید میتونید به مرکز سقط مکرر ابن سینا برید اونجا خیلی ها هستن که شرایط خانم شما رو دارن واینجوری خانمتون متوجه میشن که خیلی ها درگیر این مساله هستن ولی تنها ازمایش اسپرم کافی نیست وازمایشهای ایمنی وانعقادی وازمایشهای تخصصی سقط رو باید انجام بدید موفق باشید
نارین جون هزیینه کاریوتایپ برای من وهمسرم هر کدوم 230000تومان شد که رفتم بیمه هر دوشون و تایید کرد و200000تومنشو بهمون ازمایشگاه پس داد یعنی شد260000 البته من بیمه تکمیلی ندارم وهمون تامین اجتماعیه
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
دیگه از دکتر رفتن خسته شدم خدا کنه این دفعه اخر باشه برای درمان برم الان 3 ساله که همش دارم دکتر وبیمارستان وازمایشگاه میرم خدایا شکرت خدا به هممون کمک کنه
مرسی سونیا جون فدات شم بخاطر این همه مهمون نوازی عزیزم خیلی لطف داری چشم گلم درخواست بده قبول میکنم.ولی اینکه بیام خونتون شوخی میکنم بیایم اصفهان میریم هتل یا خونه اجاره میکنیم ولی اگه بیام حتما یه جا قرار میذارم تا باهات اشنا شم درخواستی برام نیومد قبولش کنم
مهر حنا خانم به نظر من بیش دکتر عارفی برو جون اون در مورد سقط مکرر کتاب داره و معینی با إستناد به کتاب عارفی کار می کنه.عارفی کلی کتاب و مقاله داره و آدم علمی است
سلام من قبلن اینجا میومدم 3 بار سقط داشتم الان یه پسر 5 ماهه دارم خواستم تجربمو بگم اونم این که کسایی که صرفا آنتی tpo بالا دارن درمانش کورتون نیست بلکه همون سلکسان و قرص لوو تیرو کسین کافیه من با اینکه این مورد 8 برابر بالا بود فقط همون سلکسان و لووتیروکسین و آس آ مصرف کردم
کورتون مال وقتیه که مشکل ایمنی داشته باشی مثلا یکی از سی دی ها ش بالا باشه و براش کورتون میدن تا ایمنی بدنش رو پایین بیارن و در مورد انتی بادی های ضد تیرویید هم وقتی روی تیرویید اثر کنه واونو کم کار کنه لوتیروکسین میدن