2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
فدات شم سونیا جون لطف داری گلم واسه شما هم به سلامتی انشالله به پایان میرسهههههه

بوووووووووی به نینی مریم و سونیاااا

سونیا جون مطمعنی 5تا سرم 800000 آخه واسه من سهتاش رو زدن 1100000 چقدر ارزون شده واست ؟؟؟؟؟؟ ازادش رو گفتن چقدر من ازادش 1575000
سلام دوست گلیا
ممنون از تبریکاتون بوس برای هتون بووووووووووووووووووووووووووووووووس
انشالله که دامن همه منتظرا ی نینی به زودی سبز بشه الهی امین

مریم جون بیا فکرای مثبت بکنیم دیدی چقدر پا قدمت خوب بود انشالله از این به بعد اینجا فقط خبرای خوب میشنویم وهر روز دوستای گلمون بیان وخبر بارداری وزایمان ونینی رو بدن انشالله

واما درباره سرم
با هزار تا بدبختی رفتیم تاییدیه گرفتیم میگفت شما هقص ایمنی نداری من واسه چی بهت تاییدیه بدم هر چی سی دی مارکر نشون میدادم وارمایشهای مختلف فایده ای نداشت گفتم بابا جان ومن 3 تا سقط داشتم دکتر ایمنی اینو برام نوشته
خلاصه اخرش پرونده زنان رو ضمیمه پرونده کرد وتایید کرد شما هم حتما پرونده زنان رو باخودنون ببرید
گفتش واسه اینکه خیلی گرون شده اینقدر حساس شدیم
ولی قیمت هر سرم 520000 تومان میشد یعنی 2600000هزار تومان میشد که از ما 800000 تومان داروخونه گرفت
لیلا جون بیمه خدمات درمانی با تامین اجنماعی فرق میکنه من خدمات درمانی هستم
وای بازم خدا خیرشون بده دو میلیون وششصد خیلیه
ولی با هپارینا نزدیک 1 تومان شد با سرنگش که امریکایی گرفتیم
خدا به دادمون برسه

مریم گلی جون سعی کن با تاییدیه بگیری اینجوری خیلی هزینت بالا میشه عزیزم
اگه دکی برات زودتر توی دفتر چه بنویسه راحتتر میشی چونکه با صبر وحوصله دنبال کاراش میفتی وزیاد حرص نمیخوری

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اآره سونیا جون من سی دی مارکرام ضمیمش شده چون ایراد داشت دیگه هیچی نخواستن چون خودشون پرونده کلگزانم رو داشتن دیگه کارت رو دادن گفت با باقی گواهی ها و نامخ دکتر و بیمارستان که مورد نیاز هست بیا سریع مهر بزنیم بیمش رو بگیر

وای سونیااااااااا خوش به حاااالت خاک تو سر تامین اجتماعی ههههههه اره من تامین اجتماعیم البته دختر بابا بودم خدمات بودم اما الان زن مردمم هههههه
ههههههههههههههه لیلا جونم انشالله با این هزینه هایی که میکنیم نتیجه بگیریم لا اقل
والا توی این دوره زمونه
شوهرم داره در به در دنبال پروژسترون میگرده هنوز گیرش نیومده دیگه ببینیم با اشنا بازی درست میشه

راستی زنگ زدم نوبت بگیرم برای فردا بستری بشم برای سرم گفتش جا نداریم خیلی اصر ار کردم گفت حالا بیا اگه کنسلی داشتیم بازم بهت قول نمیدم
کمرم هم خیلی درد میکنه
لیلا جون اگه زغال اخته گیرت بیاد برای عفونت عالیه
اگه خشکش هم گیرت بیاد خوبه میزار ی توی یک لیوان اب نرم میشه
ان که فصله بلالی هستش میتونی کاکل واون مو های ذرت رو بجوشونی وابشو بخوری اونم عالیه
سلام
خوبین؟
سونیا جون واسه سرم زدن کجا می خوای بری؟ دکترت کی بود؟
من تامین اجتماعی هستم عزیزم.

لیلا جون خوبی؟مراقب خودت باش.

ببینین من که گفته بودم قبلا.. واسه تایید سرم رفتم اما گفتن که ازمایش مثبت باداری می خوان که جز مدارک باشه و اگه نباشه پرونده رو درست نمیکنن..یعنی باید وقتی باردار شدم برم که ممکنه اونم یکم طول بکشه.. و اینجوری استرس داره..
لیلا یادمه که تو هم گفتی با اصرار و پارتی الان برات پرونده رو باز کردن...

حالا با این وضعیت می خوام که خودم ازاد بخرم که اولیشو داشته باشم که نگرانی نداشته باشم.
سونیا جون شما گفتى ٣سقط داشتى و این انشأ الله چهارمین بارداریتونه به سلامتى ، من هم مثل شما ٣سقط کردم میشه بگید برای درمان کجا مى رید ایا در باردارى سومتون از امپول خاص یا دارویی استفاده کرده بودید اخه من در باردارى سومم از سلکسان اسپرین و سیکلوژست استفاده کردم نتیجه نداد شما هم استفاده کرده بودید که حالا سرم دادن الآن خیلى نگرانم که مشکل من چه جورى حل میشه اگه لطف کنى و شرح حالى از خودت بدى ممنون مى شم شاید اروم بشم
سلااااام صبحتون بخیر الهی مامانا ،نینی ها و مامانای آینده سلامت باشن و دلشون خوش

سونیا جون اگه باردار نبودم کاکل ذرت میخورم هفته دیگه مشخص میشه البته فقط دیروز ظهر داشتم سوزش و خوب شدم اما عجیب کلیه هام سنگینن

مریم گلی عزیزم من برام پرونده تشکیل داد اما برام تایید نکرد چون گفت باید :
1.نسخه به روز دکتر مثلا نهایت تاریخ مال دو هفته پیش
2. گواهی پر شده توسط پزشک / توش اسم داروها و مدت مصرف و دلیلش رو خواسته یه فرم هست که دکترم پرش کرده فعلا\
3.نامه کارشناس بیمارستان مورد نظر که قرار هست بستری شم واسه تزریق
4. کپی صفخات اول و دوم شناسنامه و کارت ملی خودم

من چون پرونده کلگزانم بود دیگه میدونستن که بلانسبت شما گاو پیشونی سفید بودم هههههههه
الان من یه کارت مال بیماری خاص دارم که هر داروخونه ای رفتم اذیتم نکن و بدونن واجبه اوا تایید نکردن من نسخه معینی رو انداختم دور قرار شده باردار شدم دکتر اهوازم بنویسه
سلااااام صبحتون بخیر الهی مامانا ،نینی ها و مامانای آینده سلامت باشن و دلشون خوش

سونیا جون اگه باردار نبودم کاکل ذرت میخورم هفته دیگه مشخص میشه البته فقط دیروز ظهر داشتم سوزش و خوب شدم اما عجیب کلیه هام سنگینن

مریم گلی عزیزم من برام پرونده تشکیل داد اما برام تایید نکرد چون گفت باید :
1.نسخه به روز دکتر مثلا نهایت تاریخ مال دو هفته پیش
2. گواهی پر شده توسط پزشک / توش اسم داروها و مدت مصرف و دلیلش رو خواسته یه فرم هست که دکترم پرش کرده فعلا\
3.نامه کارشناس بیمارستان مورد نظر که قرار هست بستری شم واسه تزریق
4. کپی صفخات اول و دوم شناسنامه و کارت ملی خودم

من چون پرونده کلگزانم بود دیگه میدونستن که بلانسبت شما گاو پیشونی سفید بودم هههههههه
الان من یه کارت مال بیماری خاص دارم که هر داروخونه ای رفتم اذیتم نکن و بدونن واجبه اوا تایید نکردن من نسخه معینی رو انداختم دور قرار شده باردار شدم دکتر اهوازم بنویسه
مریم اگه داروخونه آشنا داری بگو برا کنار بزارن ،خیالت راحته اینطور. ما رفتیم مخ دکتر داروخونه مسعول این داروها توآبادان رو زدیم رفیق شدیم بهش 1600000 دادیم خوب، اون آورد تو داروخونش نه اینکه نفروشه ها کلا آورده وقتی باردار شم نسخم رو میبره شوشو اون دکتره واسم تاریخ همون روز رو میزنه با قیمت به روزش بعدشم تایید خلاااااص اینجوری خوبه چون تو بیمه به من گفتن که پیدا کردنش سختتره

تو هم این کارو کن برای تایید حالا که مدارک رو میدونی و تو سی دی هاتم مشکل دارن پس راحته نیم ساعتم بیشتر طول نمیکشه اصلی ترین مدرکی که بدای این سرم میخواااااان آزمایش سی دی مارکر هست یه کپی هم ازش بگیر و ببر ضمیمه پروندتون میشه
سلام دوستان
سونیا جان چرا جواب منو نمیدیییییییییی؟؟؟؟ اینکه چند وقت بود اقدام کردی؟ طبیعی باردار شدی؟ و خلاصه هر چی که میدونی ...
مریم گلی جون چطوری بابا اینها رفتن؟؟ چه خبر راستی چرا تو نظرسنجی من شرکت نکردی
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !