2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهار جون ایندفعه هم خودت تخمک بده هم اهدایی بگیر بعد که تخمها رشد کردن به نظرم حتما جنین شناسی بکن . اگر مال خودت هم سالم باشه که خیلی خوبه اگر نه مال اون دنرت رو تزریق میکنن. حال تو که خوبی مال مورد من اگر خدای نکرده با هپارین و اینها حل نشه و ما هم قید بچه دار شدن فقط ار لقاح خودمون رو نزنیم و به بچه اوردن قانع نشیم تنها راهش رحم اجاره ایه که اون واسه خودش یه پروژست. جنین اوکیه ولی محیطش خوب نیست. خدا خودش راهمون رو هموار و کارمون رو آسون کنه چون خیلی کریمه فقط کافیه اون برامون بخواد.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام دوستای خوبم.منم 2تا سقط داشتم که هردو پوچ بودن و بدون برنامه ریزی.رفتم آز دادم آنتی فسفولیپیدآنتی بادیم بالا بود.بقیه نرمال.دکترم میگه چون هردو بارداری پوچ بوده ربطی به مشکلت نداره دوباره در زمان مناسب و با برنامه ریزی اقدام کن چون این آز مثبت کاذب زیاد داره و من هیچ علایم خاصی ندارم.خواستم بدونم کسی این مشکل داره.خیلی نگرانم.ممنون میشم اگه کمکم کنین.
سلام دوستای خوبم.منم 2تا سقط داشتم که هردو پوچ بودن و بدون برنامه ریزی.رفتم آز دادم آنتی فسفولیپیدآنتی بادیم بالا بود.بقیه نرمال.دکترم میگه چون هردو بارداری پوچ بوده ربطی به مشکلت نداره دوباره در زمان مناسب و با برنامه ریزی اقدام کن چون این آز مثبت کاذب زیاد داره و من هیچ علایم خاصی ندارم.خواستم بدونم کسی این مشکل داره.خیلی نگرانم.ممنون میشم اگه کمکم کنین.
سلام مرمری خانومی.
این مورد یکی از فاکتورهای سقطه. ولی در مورد نظر دکترت تا به حال من چیزی در موردش نشنیدم. من جای شما بودم آزمایشات کاملتر و تخصصی تر می دادم تا بررسی بشه. نمی دونم منظور شمااز بقیه آزمایشات کدومه و چه آزمایشهایی دادی. ولی بهتره به یه مرکز یا یه دکتر مجرب تو زمینه سقط مراجعه کنی و نظر اون رو هم بپرسی.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام دوستیا خوبین
لیلا جون بهتری عزیزم ؟انشالله زود زود خوب بشی تا اقدام خوبی داشته باشی

مریم گلی جون گفتیا ما هم خونه پشتیمون دارن خونه رو خراب میکن همش تو مخ منن اعصاب نداشتم رفتم سرشون هههههههههههههههه گفتم بابا بسه دیگه هی درررررررررررررررررررررررررررررر دررررررررررررررررررر
باور کن با فرداش دیگه صدا نیومد همچین جذبه ای دارم من !!!!!!!!
حالا امتحان کن ضرری نداره

راستی tsh شما رفته بالا >لووتیروکسین میخوری دیگه نه ؟
منم کلا مشگلی نداشت 9/1 بودش ولی به خاطر انتی تری گلوبولین بهم داد که روز ی نصفی 100 میکرو بخورم
حالا بعد از 3 ماه که رفتم دکتر بدون هیچ ازمایشی دوزشو برام عوض کرد نصف 50 میکرو رو میخورم البته ایرانیش اصلا نبودش رفتم خارجی خریدم
ولی نمیدونم رو چه حسابی برام دوزشو کم کرد اخه من که از نداده بودم که!!!!!!!!!!!!!!
خدا به خیر بگذرونه
مرمری خانومی عزیز همین که انتی فسفولیپیدت توی رنج نبوده من فکر کنم هپارین واسپرین احتیاج داری
ولی نمیدونم چرا دکترت گفته اشگالی نداره
کاش میشد بری پیش یه متخصص ایمونولوژی >چون من هیچ کودوم از دکترای زنانی که میرفتم متوجه نشدن مشگلمو همش میگفتن برو باردار شو هیچ مشگلی نداری

maryam

اردیبهشت سال 91 باردارشدم با یه بار اقدام. قلب داشت. اول تیرماه تو هفته 8 رشدش متوقف شد و کورتاژ شدم.
آذر سال 91 باردار شدم تو ماه چهارم اقدام. قلب داشت . اول اسفند تو هفته 9 رشدش متوقف شد و کورتاژ شدم.

پروسه درمان: بعداز کلی آزمایش که اول تو ابن سینا دادم و بعدش پیش دکتر معینی و عارفی رفتم به این نتیجه رسیدن که مشکل جهش ژن انعقاد خون دارم باید تو بارداری کلگزان بزنم. مشکل ایمنی نشون داده نشد. در حال حاضر هم اجازه بارداری دارم. ضمنا کمبود ویتامین د و همیچین کم کاری تیروئید هم دارم که دارم براش دارو میخودرم همراه با فولیک اسید 5 و آسپرین 80

نادیا:
فروردین 91 باردار با اولین اقدام باردار شدم که اردیبهشت سقط شد. بلافاصله بدون پریود، دوباره باردار شدم که مرداد ماه سقط شد. در هیچ کدام، قلب دیده نشد.
بار سوم در سومین ماه اقدام، اسفند 91 باردارد شدم که به محض مثبت شدن آزمایش، سقط داشتم.

پروسه درمان: تشخیص ابن سینا، مرفولوژی غیرنرمال و کم تحرکی اسپرم همسرم بود. خودم مشکل خاصی نداشتم. کمبود ویتامین د دارم. بهم پیشنهاد میکرو شده تو ابن سینا. در ضمن برای همسرم، دکتر بیرون از ابن سینا تشخیص واریکوسل هم دادن.

leila & nini-tala :
شهریور ماه 90 با دومین اقدام باردار شدم که تو هفته 7 بدون هیچ سونویی ، بعد از یه هفته بسیار بد از نظر تنش عصبی بدون یافتن دلیل و اینکه قلب تشکی شده یا نه سقط شد .خرداد ماه 91 با اولین اقدام باردار شدم و در هفته 10 ، با قرص زیرزبونی به دلیل توقف قلب جنین در هفته 8 سقط کردم . ابان ماه 91 با اولین اقدام باردار شدم و در هفته 12 جهت انجام سونو ان تی مراجعه کردم که متوجه شدن جنین در هفته 11 به دلیل توقف قلب فوت کرده . توی بیمارستان با سرم فشار و قرص و شیاف سقط کردم .

پروسه درمان : برای سقط دوم انعقاد خون به دلیل پایین بودن پروتئین c و مصرف کلگزان داشتم . بعد از سقط سوم cvs انجام شده و جنین سالم بوده از نظر ژنتیکی . فعلا تحت نظر معینی مشکل ایمنی هم دارم که باید بارداری بعدی کلگزان و سرم ivig بگیرم به همراه اسپرین . منتظر ازمایش کاریوتایپ و ژنهای ترومبوفیلی هستم . اقدام هم نکردم . لووتیروکسینم به خاطر انتی تی پی او و انتی تیروگلوبولین مصرف میکنم .

سونیا
شهریور 90 هفته 7 سقط خود به خودی داشتم وبعد از 6 ماه برای دومین بار بادار شدم واسپرین 80 وهپارین زدم هفته 12 که رفتم سونوی ان تی گفتن قلب جنین 3 هفته است که متوقف شده وبعدش کورتاژ شدم خرداد 91
وبعد از 6 ماه برای سومین بار باردار شدم وهفته 7 سقط شد اذر 91

پروسه درمان .برای سقط دومم هپارین واسپرین استفاده کردم ولی بازم فایده ای نداشت وبعد از اینکه ازمایش apca رو انجام دادم مشگل ایمنی من مشخص شد ولنفوسیت تراپی کردم ولی بعد از اینکه به دکتر ایمونولوژی مراجعه کردم لنفوسیت تراپی رو قبول نداشت وبرام پردنیزولون 5 روزی نصفی واسپرین 80 وفولیک اسید 5 ولووتیروکسین برای انتی تری گلوبولینم تجویز کرد وبرای بارداری هم هپارین وسرم ای وی ای جی وهمه داروهای بالا رو باید مصرف کنم

سارا بانو :
آذر ماه 90 باردار شدم و در 7 خونریزی شروع شد و در هفته 8 ساک بارداری دیده شد بدون جنین یعنی بارداری پوچ و دکتر برام قرص تجویز کردن که خودش سقط بشه که نشد و مجبور شدم کورتاژ کنم
اسفند 91 باردار شدم اینبار دکتر معینی به من اسپرین و شیاف دادن که مصرف کردم باز هم در هفته 8 فقط ساک حاملی بود بدون جنین باز هم پوچ بود این بار به خاطر شیاف پروژسترون خونریزی نداشتم قرص دادن صقط بشه که با 12 تا قرص فقط ساک حاملگی دفع شد و جفت سرجاش بود که بازهم مجبور شدم فروردین 92 کورتاژ کنم

پروسه درمان :
بعد از سقط آزمایش کاریوتایپ و آزمایش مربوط به انعقاد خون که نمیدونم اسمش چیه رو دادم که مشخص شده مشکل از انعقاد خون بوده که بارداریم پوچ میشد باید در بارداری بعدم هپارین بزنم نمیدونم چه داروی دیگه ای رو باید مصرف کنم
دکتر اجازه اقدام داده ولی از ترسم هنوز اقدام نکردم

لولیتا :
خرداد 91 باردار شدم که رشدش تو 8 هفته متوقف شد با قرص دفع نشد کورتاژکردم که دکتر 2 ماه بعدش بهم اجازه ی بارداری داد که آبان 91 دوباره باردار شدم که دکتر معینی بهم پردنیزولون و پروژسترون و آسپرین و فولیک 5 داد که این دفعه هم رشدش تو 7 هفته متوقف شد که با قرص کامل دفع نشد و دوباره مجبور به کورتاژ شدم.

پروسه درمان :
الان هم تحت نظر ابن سینا هستم مشکل انعقادی دارم ولی دکتر گفت نمیشه به طور حتم گفت که مشکل همینه،برام آسپرین 80 و فولیک 5 و B6 هر روز و d3 هفته ای یکبار و B12 هم هفته ای یکبار عضلانی تجویز کرد و تا 2 ماه باید صبر کنم و بعد میتونم اقدام کنم.