2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

فقط میگن عارفیم بعضی وقتا فراموشکار میشه. ایشالا که مشکلت حل میشه و به زودی مامان میشی.
من اگه ادهدایی بگیرم و حامله بشم میرم پیش عارفی اما اگه طبیعی حامله بشم بین معینی و عارفی موندم.

بهار جون من باید برم.
تو هم ناراحت نباش. خودتو بسپار به خدای مهربون و از خدا بخواه که خیرتو بخواد.
من تو زندگیم تجربه کردم که هیچ چیزی رو به زور از خدا نخوایم. اگر بخوایم و بده بهمون بعد پشیمونیش بیشتره.
گاهی که تو زمینه این مسئله (بچه) از خدا شکایت میکنم یادم میفتم و به خودم تلنگر میزنم.

مطمئن باش خدا تو و من و بقیه بچه ها رو به اذن و اراده خودش مادر میکنه و ما میمونیم و نی نی ها و دردسرهاشون.

از همصحبتی باهات خوشحال شدم. شرایط ما مثل همه.
بچه های دیگه، کم سن و سالن و هنوز فرصت دارن. اگر چه خیلی عجولن. انشاله خدا به اونها هم زودی جواب بده.

بازم بیا و از روند درمانت برم بگو.
خوشحال میشم ببینمت.

روزت بخیر وشادی.

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
یعنی تو الان جلوگیری نمیکنی؟
هر چی بشه. طبیعی یا اهدایی درسته؟

انشاله که هرچی بشه خیرت باشه.

واقعا برات آرزو میکنم یه روزی بیای اینجا و خبرشو به ما بدی.

منم یکماه پیش جلوگیری رو برداشتم و سپردمش به خدا. درمانم رو هم میرم جلو ببینم چی میشه.
فعلا این ماه که نشد.
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
سلام
خوبین. نوشته هاتون رو خوندم. گفتم مختصر مفید یه چیزی بگم
نادیا و بهار جون تو سیکل IVF و میکرو میان اسپرم و شستشو میدن و اسپرمهای با کیفیت رو به تخمک تزریق می کنن و تو iui اسپرم های با کیفت رو داخل رحم تزریق میکنن خود اسپرم میره سراغ تخمک. اون جنین شناسی که شما میگید میاد بعد از تزریق اسپرم به تخمک ، اون لقاحی که از نظر رشد و تقسیم سلولی وضعیت نرمالی داشتن رو جدا میکنن و به بدن مادر تزریق میکنن. هزینه داره ولی نه 20 میلیون. میتونی از مرکز جنین شناسی رویان بپرسی. ولی میدونم خیلی کمتر از این حرفهاست. با میکرو در واقع اسپرم خوب رو جدا میکنن و با جنین شناسی جنین خوب. این وسط می مونه فقط پذیرش رحم مادر که سلول تخم رو بتونه لانه گزینی کنه.............
این یعنی شما به زودی مامان میشید
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام من به شوشو ناهار دادم اومدم
نادیا یعنی امکان داره مشکل بارداری پوچ من هم از اسپرم شوشو باشه؟جواب ازمایش اسپرم شوشو البته فقط بعد سقط اول سال 89 انجام داد viscidity :more than normal /agglutination:tail to tail/ aggregation:non active sperm /sperm volume:3.70n ormal)more than 2 /semen ph 8 normal range:7.2-8 /sperm count 45.41 normal rang:more than 20 / motile sperm:75 normal rang :more than 20 /progressive sperm:70.36 / round cell 1.02 normal rang:0-5 / normal morphologh 65%
خدایا دوستت دارم
بیین عزیزم وقتی IVF میکنی یعنی اسپرم رو شستشو دادن و تزریق کردن به تخمک . بعدش بدون اینکه ببینن رشد سلولی نرمال بوده میان سلول تخم رو به رحم تزریق میکنن. یعنی میشه یه تخمک و یه اسپرم سالم. ولی تو تقسیمات سلولی به مشکل میخوره و درست تقسیم نمی شه. اگر جنین شناسی این ریسک از بین میره و فقط سلول تخمی که درست تقسیم شده و رشد کرده به رحم مادر تزریق میشه.
اینو که میگم مطمئن نیستم ولی شنیدم که درواقع اون تخمک هست که رشد سلولی میکنه و رشد میکنه و میشه جنین . اسپرم وظیفه اصلیش باروری تخمکه و انتقال عوامل ژنیتیک جنس مذکر. برای همینه که اگر IVF کنن و این مشکل پیش بیاد میگن تخمک خوب نیست.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین