2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام منم می خوام بنویسم
هشت سال پیش ناخواسته باردار شدم. دو سه ماه بعد از ازدواجمون بود. بچه بودم. دکتر نرفتم. هفته هشت به لکه بینی افتادم و بعدش خود به خود سقط شد.سال 89 تصمیم گرفتیم که بچه دار بشیم. یکسال تحت درمان بودم. باردار نمی شدم. سال نود رفتم پیش پاکروش. بهم پرد نیزولون و فولیک اسید و متفورمین داد. سه ماه مصرف کردم و باردار شدم. که تو هفته هفت دوباره خونریزی شدید و سقط. سه ماه بعدش دوباره باردار شدم. پاکروش اینبار بهم روزی دو تا آمپول پروژسترون و دو تا آمپول هپارین داد. هفته سیزده یه خونریزی شدید داشتم که به دستور دکتر هپارین رو قطع کردم. ظاهرا یه قسمت از جفت پاره شده بود. بعد هم دهانه رحمم رو دوخت. تو هفته هفده یه روز صبح که از خواب بیدار شدم. کیسه آبم پاره شد و بعد بچه ام رو که یه پسر ناز و کوچولو بود از دست دادم. اول با قرص و آمپول فشار طبیعی دفعش کردم. ولی چون مقداری از جفت به دیواره رحم چسبیده بود کورتاژ هم شدم. اردیبهشت نود و یک بدترین روز های زندگیم بود.
از سه ماه پیش دوباره پاکروش بهم اجازه بارداری داد . که تا حالا نشده. دو هفته پیش رفتم پیش زرنانی برام آز نوشت و گفت تا جوابش نیومده نباید باردار بشم. فعلا منتظر جواب آزمایش هستم.
سلام سونیا جون..سلام نرگس جون

لیلا جون چطوری؟یه خبری بده.

سونیا جون خیلی جذبه اومدم واسشون یه بار از تراس کلی داد زدم یه بار هم رفتم سروقتشون پایین..اما به هرحال اینا باید کارشون رو انجام بدن..

من tsh بالا بود الان 3 ساله که لووتیروکسین می خورم یعنی بعد از سقط اولم اینو فهمیدم..تحت نظر دکتر غدد هستم..چون تا اون اجازه نده نباید باردار شد..خیلی روی بارداری تاثیر داره..اینم بدون که دوز لووتیروکسین توی بارداری معمولا زیاد میشه پس هر وقت که ایشالا باردار شدی هم تحت نظر غدد باش و مرتب از تیرویید بده

بچه هایی که باید سرم بزنن
من دیروز رفتم هلال احمر
گفتن که واسه اینکه با بیمه بگیریم باید قبلش پرونده تشکیل بدیم و یکی از مدارک پرونده از مثبت بارداریه!
گفتم که واسه سری اول به ما میگن بخرین که به محض مثبت شدن بزنین که اونه گفتن خوب همون روز بیا بخر!!
حالا نمی دونم که چیکار کنم
قیمت هر 5 گرم هم گفت 400 و البته از داروخانه پشت ابن سینا که پرسیدم گفت 525!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به همه دوستان خوبم

میخواستم یه شرح حالی از خودم بزارم واستون.

من چهاربار سابقه سقط داشتم. سه تای اونا سقط فراموش سده بودن. یعنی تو هفته های 8 تا 10 قلبشون می ایستاد و توقف رشد. و از شانس خوبه من یکیشون ای پی شد یعین خارج رحمی.
من تهران ابن سینا دنبال درمان رفتم که بهم گفتن یا بزار جندتا باردار بشی تا برات شاید یکی بمونه یا اینکه پی جی دی کن.
همسرم مشکل جایبجایی کروموزومی داره . خلاصه اینکه بعد از چهاربار بارداری نشد. الان تصمیم داریم بریم پیش معینی که پی جی دی واسمون انجام بده.
آواخر شهریور وقت دارم.
آنهایی که به بیداری خداوند اعتماد دارند ، راحت تر می خوابند . . .
سلام بچه ها
جدیدا کسی متفورمین هگزال یا گلوکوفاژ نخریده ؟؟؟ اگه تهران جایی رو سراغ دارید لطفا ادرس بدید نیازمند یاری سبزتان هستم
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !

سلام به روی ماهتون.خوبین? شکر خدا خیلی بهترم خصوصا از دیروز. اومدم خونه مامانم جون کار بنایی شروع شده ومن نت ندارم با موبایل میام. خواهرزادم هم بعد از 3ماه برکشت کانادا . دلم به اندازه تمام دنیا کرفته. الانم روز 39 هستم و لکی دیدم ببینم بری هست یا نه_ بووووس
سلام به همه
من دیروز رفتم پیش دکتر عارفی.
خیلی معطل شدم حدود سه ساعت و خرده ای. دیگه واقعا خسته شده بودم.
خلاصه ویزیت شدم. گفت وضعیت خودت خیلی خوبه من ترجیح میدم که همسرت درمان بشه. درمان همسرت رو پیگیری کن ببینیم چطور میشه بعد اگر نشد بیا برات کارهای میکرو رو انجام بدم.
گفت هر دکتری میری و راضی هستی برای همسرت ادامه بده اگرعمل لازم داره یا با دارو سعی کن به نتیجه ای برسونیش.

در ضمن بازم برام آزمایش نوشت. گفت آزمایشهای ابن سینا کافی نیست. CD5615-CD1905 دو تای دیگه هم هست که نمیتونم بخونم. گفت برای اینه که ببنیم نیاز به سرم داری یا نه؟
برام تکرار آزمایشهای protein c و TSH و fibrogen و lupus و Amh و Ana رو نوشت !!!!

نمیدونم چرا !!! من که این آخریها رو یکماه پیش تکرار کردم.

حالا موندم که:
1. دکتر زرنانی به من گفت نیاز به آزمایشهای تکمیلی نداری. همین آزمایشها نشون میده که نیاز به سرم نداری و مشکلت با هپارین وآسپرین حل میشه.

2. چرا باید آزمایشهایی که یکماه پیش دادم رو دوباره تکرار کنم؟

ازش راضی بودم ولی خیلی عجولانه و هول هولی بود ویزیتش. باید حرف رو هم از زیرزبونش کشید.

یه مشکل دیگه اینکه حس کردم مثل دکترهای ابن سینا سری کاری میکنه. همین که بگی سقط دارم شروع میکنه. حتی از من نپرسید که جنین هات قلب داشتن یا نه؟ نمیدونم شایدم از تبحر زیادشه که شرایط بیمار رو می بینه مشکل رو تشخیص میده.

راستی بچه ها کسی میدونه هزینه آزمایش سی دی ها الان چقدر شده؟
بهم گفت یا برو بهار یا برو انتقال خون. احتمالا برم همون بهار انتقال خون خیلی بد مسیره. شایدم برم بیمارستان پارس. آزمایشگاه خیلی خوبی داره.

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
مریم جان در مورد سوال تو هم پرسیدم.
دکتر گفت: این یه انتخاب دکتره. به قول دکتر choice. هر دکتری یه نظری داره.
در شرایط دارویی الان، میپذیریم که فرقی ندارن.مطمئناٌ سلکسان بهتره ولی چون گیر نمیاد و بیمار ممکنه نگرانی براش پیش بیاد و دچار استرس بشه، ما از همون اول هپارین رو تجویز میکنیم.
و اگر شرایطی پیش بیاد که سلکسان به فراوونی هپارین بشه، خود من حتما سلکسان رو برای مریض مینویسم.
سلکسان اگر باشه روزی یه دونه ولی هپارین روزی دوتا باید باشه.

سلام دوستان
نادیا جون دقیقا ْهمین آزمایشهای منو هم تکرار کرد . به من گفت مشکلی نیست ولی چند تا از سی دی مارکرها رو دوباره چک میکنم که ببینم اگر یه وقت نیازی هست به سرم دیگه مشخص بشه. از آزمایشهای دیگت هم به من داد. من که جوابهاش رو گرفتم رفتم پیش معینی گفت نیاز به سرم نداری و همون آمپول سلکسان خوبه. اگر آزمایشهات رو تکرار کردی به نظر من دیگه انجام نده . چه کاریه..... منم آزمایشگاه بهار رفتم تکرار سی دی مارکرها با دو تا آزمایش دیگه که تکمیلی داد شده 360 هزار تومن با تامین اجتماعی. ایشاله با پیگیری کار شوهرت حتما ایندفعه نتیجه میگیری. ولی من همچنان توصیه میکنم تا تکمیل وضعیتت جلوگیری کنی و طبیعی باردار نشی. می ترسم زبونم لال باردار بشی ولی لقاحت خوب نباشه و دوباره به مشکل بخوری.. بهتره تحت نظر باردار بشی دوستم. ممنون که سوالم رو پرسیدی. واقعا لطف کردی .اینطوری خیالم راحتر شد که هپارین ترجیحی نداره .
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
سلام دوباره
خواهش میکنم مریم جان انشاله که تردید از ذهنت پاک شده باشه.
در مورد سلکسان هم خیلی ناراحت نباشید. هلال احمر به راحتی پیدا میشه. من واسه همسرم گرفتم حالا نمیدونم کسانی که باید مرتب مصرف کنند هم زیاد بهشون میدن یا نه؟ انشاله که همه چی تا اونموقع حل میشه.

منم تصمیم گرفتم برم آزمایشامو بدم اگرچه خیلی زور داشت برام ولی چاره ای نیست و درمان همسرم رو هم پیگیری کنم. ببینم چی میشه؟
اگر لازم باشه برای سی دی ها هم شاید یه باردیگه برم پیشش که تفسیر کنه برام. یا شایدم بیام با شماها مشورت کنم.
آزمایشات دیگه هم مشخصه جوابش که خوبه یا نه؟

در مورد جلوگیری هم چشم. تلاشمو میکنم

انشاله خبرهای خوبی از این به بعد داشته باشیم. من منتظر هستم.

سلام لیلا جان
نمیدونم چرا هرچی می گردم نمیتونم متفورمین هگزال یا گلوکوفاز پیدا کنم الان دو هفته میشه قرصام تموم شده
قدر تو به اندازه ی صبر توست ... و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !

سلام خانمها من در شهریور 91 باردار شدم و بدلیل اینکه بچه رشد نکرد در هفته پنجم سقط شد و در دی 91 برای بارداری اقدام کردم که تاکنون باردار نشدم و الان به مرکز ناباروی ابن سینا مراجعه کردم که هزینه اش تاکنون بالا بوده میشه راهنماییم کنید که این مرکز کارش خوبه آیا نتیجه میگیرم یا یه دکتر خوب و با هزینه پایین بهم معرفی کنید ممنون میشم