|
مشاهده متن کامل بحث +
1158863 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
بهار جون دکتر زنان به منم گفت روز اول پری بیا سونو ازت بگیر نمیدونم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ ولی دکتر خوبی هم هست نمیدونم میشناسید یانه ؟دکتر کلانتر توی اصفهان
به سلامتی پس سونیا جون این ماه باید سفت و سخت اقدام کنی. ایشاله زود باردار شی. این سونوی تو پری جریانش چیه؟ منم سه شنبه میرم دکتر. چهاشنبه پریود شدم ولی ایندفعه هم خیلی کمه بعلاوه اینکه از دو هفته پیش رحم و تخمدانهام خیلی تیر می کشه. هیچ وفت اینطوری نبودم. میترسم مشکلی برام پیش اومده باشه که اینطوری شدم. شاید هم از تیروئیدم باشه که حالا از اونور بوم افتاده.
سلام به دوستای خوبم من مدتیه که می ام اینجا و پست هاتون رو می خونم. راستش منم دو تا سقط داشتم. یکی هفته هفت. یکی هم هفته هفده. دکترم هم پاکروش هست. من روزی دوتا هپارین می زدم. روزی یه دونه پرد نیزولون میخوردم.ولی هیچی به هیچی. از وقتی اومدم اینجا و حرفای شما ها رو خوندم تصمیم گرفتم که برم ابن سینا. امروز از دکتر زرنانی وقت دارم.
دوست جووونا من امروز رفتم دکتر غددم گفت که همین دوز دارو خوب بوده شکر خدا و باید همینجور ادامه بدم و 3ماه بعد دوباره از بدم . اگه تا ابان ماه و قبل از 3 ماه به لطف خدا باردار شدم ، باید 5شنبه و جمعه ای که الان اصلا نمیخورم روزی 1 عدد بخورم و پایان ماه 2 بارداری ازمایش بدم و ببرم براش . اینم شرح دکتر غدد من . بعدشم گفت تا پایان 9 ماه میخوری بعدش ببینیم در چه حال میره بدنت اگجه دوباره رفت بالا که باید تا اخر عمرت روزی نصف بخوری چون شما ستعد کم کاری تیرویید هستییییید . امیدوارم شما هم با خبرای خوب خوب بیاید . فقط مونده 4شنبه معینی و پیش به سوی اقداااااااااااام
مریم گلی حنا جون وقتی خورد و 2 ماه بعد ازمایش داد دید وحشتناک انتی تیروگلوبولینش رو برده بالا واسه همین قطعش کردن و یهش سرم دادن . نه دیگه نخورد دیگهههه
سلام به دوستای خوبم من دیروز رفتم پیش دکتر زرنانی. برام یه عالمه آز نوشت. گفت که حدسش اینه که آنتی تی پی او بالای من باعث سقطهام شده. حالا تا جواب اونا آماده بشه باید صبر کنم. توکل به خدا
سلام عزیزم . نرگس جون انشالله که خیره و دلیلش همین باشه . جک کردی تو هم مثل حنا جون نباشی .؟؟؟ اخه اون پردنی بردش بالاتر . مواظب باش . انشالله که بهترین تصمیم برات گرفته بشه به سلامتی