2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
به سلامتی پس سونیا جون این ماه باید سفت و سخت اقدام کنی. ایشاله زود باردار شی. این سونوی تو پری جریانش چیه؟ منم سه شنبه میرم دکتر. چهاشنبه پریود شدم ولی ایندفعه هم خیلی کمه بعلاوه اینکه از دو هفته پیش رحم و تخمدانهام خیلی تیر می کشه. هیچ وفت اینطوری نبودم. میترسم مشکلی برام پیش اومده باشه که اینطوری شدم. شاید هم از تیروئیدم باشه که حالا از اونور بوم افتاده.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به روی ماه همتون . مریم جون این چه حرفیههه ؟؟؟ نگران نباش انشالله هیچی نیست عزیییییزم

سونیا جون شکر خدا انشالله که این ماه نینی دیگه بیاااااااااااااادش به سلامتی

بچه ها ببینید فولیکولای ما رو از اولین روز پری چک میکنن و فکر کنم برای دوز دارو یا وضعیت تخمکگذاری هست . فکر میکنم
سلام به دوستای خوبم
من مدتیه که می ام اینجا و پست هاتون رو می خونم. راستش منم دو تا سقط داشتم. یکی هفته هفت. یکی هم هفته هفده. دکترم هم پاکروش هست. من روزی دوتا هپارین می زدم. روزی یه دونه پرد نیزولون میخوردم.ولی هیچی به هیچی.
از وقتی اومدم اینجا و حرفای شما ها رو خوندم تصمیم گرفتم که برم ابن سینا. امروز از دکتر زرنانی وقت دارم.
دوست جووونا من امروز رفتم دکتر غددم گفت که همین دوز دارو خوب بوده شکر خدا و باید همینجور ادامه بدم و 3ماه بعد دوباره از بدم . اگه تا ابان ماه و قبل از 3 ماه به لطف خدا باردار شدم ، باید 5شنبه و جمعه ای که الان اصلا نمیخورم روزی 1 عدد بخورم و پایان ماه 2 بارداری ازمایش بدم و ببرم براش . اینم شرح دکتر غدد من . بعدشم گفت تا پایان 9 ماه میخوری بعدش ببینیم در چه حال میره بدنت اگجه دوباره رفت بالا که باید تا اخر عمرت روزی نصف بخوری چون شما ستعد کم کاری تیرویید هستییییید . امیدوارم شما هم با خبرای خوب خوب بیاید . فقط مونده 4شنبه معینی و پیش به سوی اقداااااااااااام
سلام‏ ‏دوستان‏ ‏..ممنون‏ ‏از‏ ‏لطفتون‏ ‏.....تو‏ ‏‏ ‏درمان‏ ‏سقط‏ ‏مکرر‏ ‏تی‏ ‏اس‏ ‏اچ‏ ‏باید‏ ‏زیر‏ ‏دو‏ ‏و‏ ‏نیم‏ ‏باشه‏ ‏....واسه‏ ‏من‏ ‏فک‏ ‏کنم‏ ‏چهار‏ ‏بود‏ ‏...در‏ ‏حالت‏ ‏عادی‏ ‏مشکلی‏ ‏نیست‏ ‏ولی‏ ‏تو‏ ‏بارداری‏ ‏باید‏ ‏زیره‏ ‏‏ ‏دو‏ ‏و‏ ‏نیم‏ ‏باشه‏ ‏که‏ ‏خدارو‏ ‏شکر‏ ‏مشکلم‏ ‏باهمون‏ ‏نصفه‏ ‏لیوتیرکسین‏ ‏حل‏ ‏شد‏ ‏...البته‏ ‏من‏ ‏به‏ ‏محض‏ ‏بارداری‏ ‏شروع‏ ‏به‏ ‏خوردن‏ ‏کردم‏ ‏...من‏ ‏پیشه‏ ‏دکتر‏ ‏صمدانی‏ رفتم‏ ‏همون‏ ‏ابن‏ ‏سینا‏ ‏.....فوق‏ ‏العاده‏ ‏دکتره‏ ‏خوبیه‏ ‏و‏ ‏معینی‏ ‏خیلی‏ ‏قبولش‏ ‏داره‏ ‏....من‏ ‏انتی‏ ‏بادی‏ ‏تیروگلوبولینم‏ ‏هم‏ ‏خیلی‏ ‏بالا‏ ‏بود‏ ‏بهم‏ ‏دو‏ ‏ماه‏ ‏پردنیزولون‏ ‏دادن‏ ‏که‏ ‏رنجش‏ ‏دو‏ ‏برابر‏ ‏شد‏ ‏...اها‏ ‏در‏ ‏مورد‏ ‏سلکسان‏ ‏هم‏ ‏بگم‏ ‏که‏ ‏خوده‏ ‏دکترم‏ ‏گفت‏ ‏سلکسان‏ ‏بزنی‏ ‏راحت‏ ‏تری‏ ‏....ولی‏ ‏من‏ ‏اگه‏ ‏میدونستم‏ ‏انقد‏ ‏تفاوت‏ ‏قیمت‏ ‏دارن‏ ‏همون‏ ‏هپارین‏ ‏رو‏ ‏ادامه‏ ‏میدادم‏ ‏.....چون‏ ‏من‏ ‏سرم‏ ‏هم‏ ‏میزدم‏ ‏پوله‏ ‏داروهام‏ ‏خیلی‏ ‏زیاد‏ ‏میشد‏ ‏.....هپارین‏ ‏روزی‏ ‏یه‏ ‏دونه‏ ‏اصلا‏ ‏معنی‏ ‏نداره‏ ‏چون‏ ‏اثرش‏ ‏تموم‏ ‏میشه‏ ‏...بازم‏ ‏هر‏ ‏سوالی‏ ‏بود‏ ‏در‏ ‏خدمتم‏ ‏‏ ‏...سونیا‏ ‏جون‏ ‏ممنونم‏ ‏...ایشالله‏ ‏منم‏ ‏با‏ ‏خبره‏ ‏بارداریای‏ ‏شما‏ ‏خوشحال‏ ‏شم‏ ‏...باور‏ ‏کنید‏ ‏هرلحظه‏ ‏فقط‏ ‏به‏ ‏یاده‏ ‏منتظرا‏ ‏هستم‏ ‏....چون‏ ‏خودم‏ ‏این‏ ‏روزا‏ ‏رو‏ ‏دیدم‏ ‏و‏ ‏میدونم‏ ‏که‏ ‏چقد‏ ‏سخته‏ ‏ولی‏ ‏به‏ ‏خدا‏ ‏توکل‏ ‏کنید.....‏ ‏
سلام به دوستای خوبم
من دیروز رفتم پیش دکتر زرنانی. برام یه عالمه آز نوشت. گفت که حدسش اینه که آنتی تی پی او بالای من باعث سقطهام شده. حالا تا جواب اونا آماده بشه باید صبر کنم. توکل به خدا
سلام سارا بانو جون . خوبی ؟؟؟؟؟/ به یادت بودم این شبااااااااااااااا

ببین این انتی بادی مربوز به تیروییدمون هست . دستگاه ایمنی بدن خودمون بر علیه تیروییدمون بلند میشه و شروع به تخریبش میکنه و کم کم باعث کم کاری شه