2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام دوستان عزیز
طاعات وعباداتتون قبول حق
لیلا جون خدا رو شکر که جواب ازمایشت خوب بوده انشالله به زودی بری اقدام وزودی نینی بیاد توی دلت وبه سلامتی بیاد توی بغلت
خدایا خودت دامن همه منتظرای نینی رو سبز کن
سلام ........من از 20 فروردین 91 ابن سینا رفتم و مرداد بهم اجازه اقدام دادن ..........5 ماه طول کشید تا باردار شدم برخلاف بارداریای قبلیم که یه ماهه باردار میشدم ............بهمون پیشنهاد میکرو داده بودن .............

مریم گلی و لیلا جون ممنون ازتون .........ایشالله قسمته همه منتظرا بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شرایگین جون دلیلشون هم انعقادی و ایمنی و کم کاری تیرویید بود عزیزم

من اول پیشه دکتر طرازی میرفتم .....تا هفته 23 پیشش میرفتم ولی دیدم واسه زایمان تو بیمارستان ابان 5میلیون و نیم میگیره

منم دکترمو عوض کردم ...........پیشه دکتر رزاقی میرم که تو بیمارستان بهمن که خیلی بهتر از ابان هستش 3میلیون و نیم میگیره

میدونی چون رونده درمانی همه تو ابن سینا مثه همه دکتراش همه مثه همن

ولی من هم رزاقی هم از طرازی خیلی راضیم ...............

بازم سوالی داشتید در خدمتم
سلام منم دیروز رفتم پیش معینی الان بین حرفای معینی و عارفی موندم عارفی میگه اهدایی بگیری و روزی دوتا هپارین بزنی خیلی درصد موفقیت بالاست معینی میگه دو س ماه با کلومیفن و hmg تحریک کنم و نزدیکی کن تا باز طبیعی حامله بشی و بهت فرگمین و سرم بدم بعد اگه حامله نشدی برو اهدایی بگیر. نمیدونم چیکار کنم البته بهم گفت روز 2-3 پریود باید بیایی تا اول سونو کنم و بعد اونارو بدم منم از پریروز لک شدم و هنوز پریود نشدم وحالا برگشتم شهرمون دیگه نمیتونم این ماهم دوباره برم تهران ماه بعدم اواخر شهریور میتونم برم تهران که پریودم میوفته اوایل شهریور پس دو ماهو از دست میدم.
خانومایی که تخصص خون و غلظت خون دارین آزمایشامو تفسیر کنین لطفا:
test MTHFR677 Recessive Homozygous TT
test MTHFR 1298 Heterozygous
PAI1 Homozygous for 5G/5G
Factor V Leiden Wild Type Homozygous
سلام دوستان
حنا جون خدا رو شکر . به سلامتی عزیزم زایمان کنی و گل پسرت سالم بیاد بغلت.
حنا جون از تیروئیدت میشه بگی. اول چند بوده و دوز داروت تو بارداری چقدره. مرسی. بعدش تو چرا از اول کلگزان نزدی؟دلیل خاصی داشت؟
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
بهار جون اهدایی که تکلیفش معلومه. ولی اگر احتمال بارداری خودت باشه که بهتره به نظر من . بالاخره لقاح مال خودتونه . نهایتش میخواد کل پروسه یه 4 یا 5 ماهی تغییر کنه دیگه. من نظر معینی رو بیشتر قبول دارم چون اگر من باشم ترجیح میدم اگر بشه از لقاح خودم بچه دار بشم تا اهدایی. اهدایی رو میزاشتم برای راهکار آخر. تصمیم با خودته. ببین نظرهاشون متفاوت نیست. عارفی رفته سر راهکار آخر ولی معینی گفته این بار رو امتحان کن اگر نشد راهکار عارفی رو انجام بده.
مشکل انعقاد داری دیگه یه مقدار هم درصدش بالاست. یعنی هموزیگوت بدتر از هیتروزیگوته. البته درمانش همین آمپولها هست خیلی جای نگرانی نداره. تو نت سرچ کنی کلی اطلاعات هست. برای همین گفته فرگمین به جای کلگزان.
شما کدوم شهر هستی؟
مریم جون خوزستانم. پس غلظت خونم بالاست؟ پاکروش به من روزی یه دونه هپارین میداد 3 تاش پیش خودش سقط شد حاال میگفت غلطت خونت کمه هرچی بهش گفتم 2 تا بده نداد.البته معینی کلگزانم گفت اما نمیدونم روزی یکی یا دوتا گفت.
سلااااااااااااااام به همگیییییییییییییییی خوبین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ممنونم ازتون مریم جون و سونیا جون . فداتون شم

بهار جون منم نظرم کاملا با مریم موافق هستت. منم بودم اول به حرف معینی گوش میدادم . شاید الانم مامان باشیییییییییییی . اقدام نبودی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ غلظت خونم که داریییییییییییییی

فرگمین مگه نمیگن زوری گیر میاد . این بند9ه خدا چطور گیر بیااااااره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها دیشب تا ساعت 4 بیدار بودم . خوابیدم 5.15 دقیقه بیدار شدم برای نمااااااز ، چشمام همه جا رو تار میدید ، هر چی تمرکز میکردم نمیشد . فقط نزدیک رو خوبمیدیدم . چشمام رو شستم ، نماز خوندم ، نشد که نشد . همه جا تار بود. اصلا نمیتونستم ببینم . یکم دلم گرفت . باورم نشد . تودلم گفتم خدایا جواب احیام اینه . این دیگه چیههههه . حسش خیلی بد بوووووووووووووووووووود . فکر کنین هیچی جز نوشته تی شرتم خونده نمیشد . گفتم صبح خوب شدم مگه نه خدا من چیزیم نبوووود ،

خوابیدم خواب دیدم یه وسایلی دستم هست یه کارتن با آبجیم داریم از یه ساختمون شلوغی میبریم بالا . میگن ازاینجا به ببعد نمیتونید اینقدر شلوووووووووووووووووغه ، میگم میخوام تبرک کنم ، میگه نمیشه . میرم میبینم اصلا جا نیست . بهش میگم میخوام برم . به ابجیم میگم اینا رو ول کن بزاریم اینجا امن هست خودمون بریم . تا اینجا اومدیم زیارت نکنیممممممم!!!! به سختی میریم بالا یه ساختمونی . عجیب بود انگار خونه بود . میگم من گنبدش رو میخوام . خودمم نمیدونستم کجام . داداشم میاد دستم رو میگیره میگه لیلا بیاااا اینجاست . میشینم 4تاگنبد طلایی جلوی روم هست . یکی یکی لمش مسکنم و دعا میکنم و دام میبوسمش . مامانم میاد پیشم میشینه میگه لیلا گریه کن از حضرت علی بخواه میگم کوش نیستش ، به داداشم میگه من گفتم ببرش پیش گنبد علی . میگه ایناهاش جلوشه . نگاه میکنم میبینم راستمیگهههههههههههه یه گنبد بزرگهههههه پیش من . بالای بالام . همینجور دارم گریه میکنم . با مامانم دعوا میکنم میگم حالت بد میشه اروم گریه کن . ببخشم . به خواهرمم میگم بیاااا . همینجور مثل دیوونه ها باورم نمیشه 4تا ضریح اما م تو دستمههههه . یهو بیدار شدم دیدم صبح شده و خونمم . ساعت 11 هست . چشمام خوبه . یا حضرتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت علیییییییییییییییییییییی مراد همه دوستام رو بدههههههههههههههه .

اسم تک تکتون رو بردمممممممممممممممممم . از صمیم قلبم خواستم اول به شما و بعدش به من هدیه بدن . هدیه این انتظار و صبوری ها رو
لیلا جون اشکم رو درآوردی. ایشاله حاجت روا بشی. خیلی وقته که خوابهای خوب ندیدم. قربونت برم که به فکر ما هم بودی. امام علی خیلی بزرگه .

مریم گلی جون این خان رو هم گذروندی. یادت نره سوال منو از توگه بپرسی.

بهار جون اصلا هپارین روزی یکی معنی نداره. این پاکروش هم شوت میزنه. یا باید روزی دوتا هپارین باشه یا یه دو نه کلگزان.
بهار جون معینی گفت تو پری بیا سونو که چی رو چک کنه؟ میگم میخوای این هفته که یچه ها وقت دارن اونجا که میرن بهش بگن شهرستانی و نمی تونی بیای. اگه موردی خاصی باید چک بشه بهت بگه تو پری بری همون خوزستان یه دکتر متخصص سونوگرافی انجام بدی و جوابش رو بگیری. داروهاش رو هم بگه تا دکتر تو شهر خودتون بنویسه وانجام بدی. فکر کنم بشه.

سلام دوستان عزیز
بهار جون من اگه جای شما بودم به حرف دکتر معینی گوش میکردم واهدایی رو میذاشتم برای راهکار اخر
ولی انشالله همین راه دکتر معینی نتیجه میده چون خیلی ها با سرم نتیجه گرفتن

منم امروز رفتم پیش دکتر ایمونو که گفت به محض بارداری بیا برات سرم بدم بهش گفتم درسته که پردنیزولون باعث میشه لانه گزینی نشه گفت نه این مقداری که شما میخورید نه مشگلی نداره واگه پردنیزولون رو ادامه بدید به نفعتونه چون اونجوری ریسکه که پردنیزولون رو توی اقدام قطع کرد چون باعث میشه قلب جنین تشکیل نشه
منم این ماه اگه باردار نشدم ماه بعد رو کلومیفن وتاموکسیفن میخورم چون دکتر ایمونو گفت خیلی هم نباید پردنی رو مصرف کنی پس سعی کن زودتر باردار بشی

برای لووتیروکسین هم پرسیدم گفت باید ادامه بدی گفتم نمیخواد دیگه ازمایش بدم گفتش نه همینجور ادامه بده