2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158832 بازدید | 14067 پست
ببین من توی اردیبهشت که از دادم خیلی کم کار شده برد که دکتر داروم رو زیاد کرد و حالا دوباره از دادم که ببینم چطور شده
ولی دکتر گفته که تا وقتی که نرمال و تثبیت نشده نباید حامله بشم پس تو هم حتما هواست باشه و چک کن و تحت نظر دکتر باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مریم جون اینم ادرس و شماره مطب دکتر حسین صمدانی فرد

ستارخان ابتدای پاتریس پلاک 3 طبقه چهارم واحد 8
تلفن 66929972
روزهای زوج از ساعت 3 عصر

اینارو از نت پیدا کردم حالا فردا زنگ میزنم ببینم چه خبره
سلام مریم گل یو مریم جون

اره مریم . این دکتر فوق تخصص غددی که من میرم . تو ی بارداری هر 2 ماه یکبار ویزیتت میکنه به همراه از تیرویید جدید . بعدش چرا با 1 دونه برات شروع کرد . من 2 ماه هست دارم نصف میخورم تازه از دادم ببینه چطوره . معلومه میره اینقدر پایین . به منم گفت باید بره زیر 2.5 تا بشه

مریم گلی نوبت نادیا رو پیش معینی نمیخوای ؟؟؟؟
سلام به همگی. من تازه دو هفت هست که عضو شدم و قبلن فقط میخوندم تاپیکا رو.. راستش جمعه دو هفته پیش سقط داشتم که اصلن نمیدونستم باردارم... از حدود یک هفته قبلش لکه بینی داشتم که بی سابقه بود و بدنم هم خیلی داغ شده بودش... شبا هم دلم ترشی میخواست قبل از خواب... آخر هفته افتادم به خونریزی شدید و فشارم بسیار پایین بود(حدود 6)اما باز نفهمیدم سقط داشتم.... بعدش که با دوستم صحبت کردم تازه فهمیدم چی شده و کلی غصه خوردم... من 29 سالمه و 3 ساله ازدواج کردم. شیرازیم اما چون شوی محترم استاد دانشگاه ملایره اینجا زندگی میکنیم.. اینجا هم دکتر درست و حسابی اون جور که شیراز و تهران هست نداره... چی کار کنم؟؟؟؟