|
مشاهده متن کامل بحث +
1158832 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
ببین من توی اردیبهشت که از دادم خیلی کم کار شده برد که دکتر داروم رو زیاد کرد و حالا دوباره از دادم که ببینم چطور شده ولی دکتر گفته که تا وقتی که نرمال و تثبیت نشده نباید حامله بشم پس تو هم حتما هواست باشه و چک کن و تحت نظر دکتر باش
اره مریم . این دکتر فوق تخصص غددی که من میرم . تو ی بارداری هر 2 ماه یکبار ویزیتت میکنه به همراه از تیرویید جدید . بعدش چرا با 1 دونه برات شروع کرد . من 2 ماه هست دارم نصف میخورم تازه از دادم ببینه چطوره . معلومه میره اینقدر پایین . به منم گفت باید بره زیر 2.5 تا بشه
سلام به همگی. من تازه دو هفت هست که عضو شدم و قبلن فقط میخوندم تاپیکا رو.. راستش جمعه دو هفته پیش سقط داشتم که اصلن نمیدونستم باردارم... از حدود یک هفته قبلش لکه بینی داشتم که بی سابقه بود و بدنم هم خیلی داغ شده بودش... شبا هم دلم ترشی میخواست قبل از خواب... آخر هفته افتادم به خونریزی شدید و فشارم بسیار پایین بود(حدود 6)اما باز نفهمیدم سقط داشتم.... بعدش که با دوستم صحبت کردم تازه فهمیدم چی شده و کلی غصه خوردم... من 29 سالمه و 3 ساله ازدواج کردم. شیرازیم اما چون شوی محترم استاد دانشگاه ملایره اینجا زندگی میکنیم.. اینجا هم دکتر درست و حسابی اون جور که شیراز و تهران هست نداره... چی کار کنم؟؟؟؟