2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158832 بازدید | 14067 پست
ببین من توی اردیبهشت که از دادم خیلی کم کار شده برد که دکتر داروم رو زیاد کرد و حالا دوباره از دادم که ببینم چطور شده
ولی دکتر گفته که تا وقتی که نرمال و تثبیت نشده نباید حامله بشم پس تو هم حتما هواست باشه و چک کن و تحت نظر دکتر باش

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مریم جون اینم ادرس و شماره مطب دکتر حسین صمدانی فرد

ستارخان ابتدای پاتریس پلاک 3 طبقه چهارم واحد 8
تلفن 66929972
روزهای زوج از ساعت 3 عصر

اینارو از نت پیدا کردم حالا فردا زنگ میزنم ببینم چه خبره
سلام مریم گل یو مریم جون

اره مریم . این دکتر فوق تخصص غددی که من میرم . تو ی بارداری هر 2 ماه یکبار ویزیتت میکنه به همراه از تیرویید جدید . بعدش چرا با 1 دونه برات شروع کرد . من 2 ماه هست دارم نصف میخورم تازه از دادم ببینه چطوره . معلومه میره اینقدر پایین . به منم گفت باید بره زیر 2.5 تا بشه

مریم گلی نوبت نادیا رو پیش معینی نمیخوای ؟؟؟؟
سلام به همگی. من تازه دو هفت هست که عضو شدم و قبلن فقط میخوندم تاپیکا رو.. راستش جمعه دو هفته پیش سقط داشتم که اصلن نمیدونستم باردارم... از حدود یک هفته قبلش لکه بینی داشتم که بی سابقه بود و بدنم هم خیلی داغ شده بودش... شبا هم دلم ترشی میخواست قبل از خواب... آخر هفته افتادم به خونریزی شدید و فشارم بسیار پایین بود(حدود 6)اما باز نفهمیدم سقط داشتم.... بعدش که با دوستم صحبت کردم تازه فهمیدم چی شده و کلی غصه خوردم... من 29 سالمه و 3 ساله ازدواج کردم. شیرازیم اما چون شوی محترم استاد دانشگاه ملایره اینجا زندگی میکنیم.. اینجا هم دکتر درست و حسابی اون جور که شیراز و تهران هست نداره... چی کار کنم؟؟؟؟