2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158913 بازدید | 14067 پست
سلام به همه
مریم جان منتظرت بودم. خوشحالم که راضی برگشتی و حرفهای معینی به دلت نشسته. این موضوع خیلی مهمه.
خدا روشکر که بهت اجازه بارداری داده. انشاله که ماه دیگه نی نی تو دلت میشینه و محکم سرجاش میچسبه.

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مریم جان ببخشید که من حافظه ندارم
زرنانی هم همینها رو بهت گفت؟ کلا تو ابن سینا چی واست تشخیص دادن؟ میخوام فرقشو بدونم.
و اینکه کدوم آزمایشهات مشکل داشت؟
دیگه ابن سینا رو نمیری؟

َرایگین جون ایشاله خدا به خالت سلامتی بده. منم براش دعا میکنم. متفورمین رو برای کیستهای ریزی که داشتم داد. ولی گفت چون پریودت نرماله با دوز پایین بهت میدم. متفورمین هم تو تخمک گذاری هم درمان کیست کاربرد داره.
فرشته جون خونه جدید مبارک ایشاله به خوشی توش زندگی کنید.
سونیا جون حتما دوباره آزمایش بده و چکش کن ببین نرمال شده یا نه.
لیلا جون ببین تو آ‍مایشهات دقیقا چه چیزهایی مشکل داشته؟ یعنی ایمنی هات رو کامل چک کن.بعدش هم تو سه بار سقط داشتی و من دوبار. به من گفت این سرم رو معمولا به سه بار سقط میدیم و چون منم جز آسپرین داروی دیگه نداده بودن فعلا به همین آمپول بسنده کرد. امیدوارم کارمون همینجا به نتیجه برسه. شاید برای اینکه قبلا این آمپور زدی و سه بار سقط کردی دیگه سرم میخواد بده. مرسی از اینکه در مورد کلگزان راهنمایی کردی. آخه به نظر اومد برای یه سری از دکترها فرق خاصی میکنه سوای این مزیتهای کلگزان. نمی دونم والا.
مرسی نادیا جون . ایشاله به زودی یکی بعد از دیگری مامام میشیم. امین
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
نادیا جون اونجا هم هیمنو تشخیص دادن. من ابن سینا رو فقط زرنانی میدونم. دکتر زنانش که ملابنویس هستن. هرچی زرنانی تو پرونده بگه اونها هم تو دفترچه مینویسن. فقط فرق معینی و ابن سینا تو نوع آمپولها بود. عارفی یه سری سی دی مارکرها رو فکر میکرد لبه مرزه تکرار کرد با دو تا آزمایش تکمیلی برای انعقاد خون که اونها خوب بودن.
نه من دیگه ابن سینا نمی رم. یا معینی یا عارفی.
دکتر مردانش رو هم من قبول ندارم.
گفتم قبلا. با این که به قول خودش وضعیت شوهرم خوب نبود، دو ماه تمام یه سری مکمل بهش داد. بعد از دو ماه تازه ویتامین
ای داده اونم فقط همین. همسرم واریکوسل داره ولی گفت نه اصلا. هیچی نداره و کاملا از نظر ظاهری سالمه.

با توجه به این حرفها و اینکه میگن همه حرف رو تو سقط مکرر متخصص ایمونولوژی میزنه، تمام ابن سینا بقول تو، همون زرنانیه.

یه سوال: مگه سی دی مارکرها رو تو ابن سینا نداده بودی؟ یعنی عارفی اونجا رو قبول نداشت یا واقعا نیاز به تکرار داشت؟
راستی فرشته جون منزل نو مبارک. انشاله که خونه جدید پربرکت باشه.
یکی از دوستای نی نی سایتی من وقتی اثاث کشی کرد و کارش تموم شد، هی منتظر پریود بود آخرشم نشد فهمید که نی نی اومده و جاشو گرفته و ...
خدا رو شکر الان هم صحیح و سالمه.
انشاله که تو هم تو این خونه جدید صاحب یه نی نی سالم و خوشگل بشی عزیزم.
مریم جووونم من آنتی تی پی او ، آنتی تیروگلوبولین ، پروتئین سی و 2 تا از سی دی مارکرام و مهمترینشون سی دی 16+56 مشکل داشت . واسه همین میگم تفاوتمون با هم هست . بعدشم به قول تو من کلگزانم زدم و نمونده . دیگه این سری باید پرنی میداد . لووتیروکسینم که بهش گفتم دارم میخورم . رحمم هم کاملا پاک بود و کیستی چیزی نداشتم . اما گفت باید جوا کاریوتایپ و ژن های ترومبوفیلیت رو بیار یتا دیگه دقیق بهت بگم .

برات خوشحالم که تو هم راضی بودی و خشوحالیییییییییییی . انشالله ماه دیگه بیبیت + بشهههههههههههه بووووس
مرسی لیلا جونم . ایشاله امسال هممون یه نی نی ناز و سالم میاد تو دلمون و سر وقتش سلامت به دنیا میاد.
آره آزمایشهامون یه فرقهایی با هم داره . از خدا میخوام بار آخری بارشه که مجبور باشیم دارو عوض کنیم و هی پیگیری کنیم. ایندفعه دیگه به خیر و خوشی هممون به نتیجه برسیم.
رنج این سی دی مارکرها که به صورت مشترک هست مثل موردی که تو بالا نوشتی رو از کجا پیدا کنم؟
سلام دوستیا خوبین
شرایگین جون انشالله به زودی خاله عزیزت خوب میشه وسلامتیشو به دست میاره

مریم جون خدا رو شکر که به سرم احتیاج نداشتی دکتر ایمونولوژی به ما گفت گلکزان با هپارین فرقش اینه که هپارین ومیتونم براتون زیاد وکم کنم ولی اون نه دیگه انشالله که با همین نتیجه میگیری ونینی نیاد توی بغلت عزیزم

فرشته جون انشالله خونه جدید براتون پر خیر وبرکت باشه وبه زودی با یه نینی خونتون پر از شادی بشه

وبقیه دوستان عزیز هم انشالله به زودی زود نینی بیاد توی یغلشون

راستی بچه ها کسی از مهناز خبری نداره دیگه نیستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/