لیلا جون من فقط تو بارداری فشارم میره بالا اونم یکی به خاطر استرس سقط یکی هم از بس پاکروش استرس وارد میکنه تو مطبش یه بار فشارم 16 بود در صورتی که من عیر بارداری بالای 12 نبوده.حتی کسایی هم که سابقه فشار خون بالا دارن چه تو بارداری قبلی و چه حالت عادی به اونا هم آسپیرین میدن از چند ماه قبل حامله شدن تا از فشار خون جلوگیری بشه پس این نشون میده غلیط بودن خون تو بعضیا باعث فشار بالا میشه فکر میکنم خون من اگه به حد کافی رقیق میشد فشارم تو حاملگی اونهمه بالا نمیرفت.
مریم جون اره حرفای ضد و نقیض زیاد میزنه به من گفته بود حامله شو بچه رو نگه میدارم حالا میگه تو اهدایی بگیر من بچه رو سالم میدم دستت میخواستم کیفمو بکوبم تو صورتش ........

یه بارم سال 90 که لاپارام کرد بعد عمل به شوهرم گفته بود یه لوله اش آندومتریوز شدید بود چسبندگی داشت تخریب کردم اگه حامله طبیعی بشه خارج رحم حامله میشه!!!! بعد دو هفته که واسه کشیدن بخیه رفتم بهم گفت من میخوام خودت طبیعی حامله بشی!!!!! همون اقایی که به شوهرم گفته بود خارج رحم حامله میشه تازه من 2بار که بعد اون لاپارا طبیعی حامله شدم و یه بار با آی وی اف هیچکدوم خارج رحم نبود!!!!
مریم البته سلکسان 2000 هم انگار داره 4000 هم داره. من که دیگه پیش پاکروش نمیرم یا معینی یا عارفی.