2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158913 بازدید | 14067 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نادیا جون منم بچه اولم اما به خدا دیگه بعد سقط آخرم خیلی خیلی نا امید شدم و غصه میخورم.
مریم جون من تو بارداری چهارمم که مهر ماه بود پاکروش روزی یدونه هپارین 5000 داد و سرم نداد و رزی 2 تا پردنیزولون 5 میل و شیاف 400 بعد اومدم تو سایت دیدم همه دکترا به مریضاشون 2 تا هپارین 5000 دادن زنگ زدم مطبش و به منشیش گفتم گفت مشکلی نداره حتما یدونه لازم داشتی دکتر به خیلیا روزی نصف هم میده خلاصه با همه اینا همش نگران بودم آخرشم تو 7 هفته رشدش متوقف شد تو حاملگی پنجم که 3 ماه بعدش بود بهش گفتم دکتر اگه صلاحه به من روزی 2 تا هپارین بده گفت خونت زیاد غلیط نیست بهش گفتم سلکسان بده گفت هپارین قویتره!!!!! چون اون 4000 هست این 5000 !!!!!! حالا معینی هم به تو گفته سلکسان قویتره واقعا ما به ساز کی برقصیم!!!!! یه سوالی هم که ذهنم درگیر کرده من همش تو همون 6-7 هفته که فشارمو میگرفتم همش بالای 14 بود فشار بالا فکر کنم با غلظت خون رابطه مستقیم داره اما پاکروش به من میگفت غلظت خونت زیاد نیست!!!! حتی کسایی که فشار خون بالا دارن بهشون اسپیرین 80 میدن
من که گیج شدم حسابی و واقعا نمیدونم حرف کدومو قبول کنم!
بهار جون من جای تو بودم اصلا به حرفهای پاکروش توجه نمی کردم. نمیگم معینی درست میگه چون من خودم هم نمی دونم ولی چیزی که برام معلومه اینکه پاکروش تا حالا خیلی ازش حرفهای ضد و نقیض گفته میشه ولی از بقیه کمتر این صحبتها زده شده. دیگه من میدونم که سلکسان دوزش دوبرابر هپارینه. به نظرم حتما پیش یه دکتر دیگه برو تا نظر اونم بدونی. ایشاله به زودی خبر بجه دار شدنت رو میایی و بهمون میگی.
سونیا جون کدوم دکتر ایمنی اینو گفت. دکتر اگر اشتباه نکنم اصفهانه.
مهناز بی معرفت دیگه پیداش نیست. کاش بیاد یه خبری از خودش بده.
مرسی لیلا جون.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
لیلا جون من فقط تو بارداری فشارم میره بالا اونم یکی به خاطر استرس سقط یکی هم از بس پاکروش استرس وارد میکنه تو مطبش یه بار فشارم 16 بود در صورتی که من عیر بارداری بالای 12 نبوده.حتی کسایی هم که سابقه فشار خون بالا دارن چه تو بارداری قبلی و چه حالت عادی به اونا هم آسپیرین میدن از چند ماه قبل حامله شدن تا از فشار خون جلوگیری بشه پس این نشون میده غلیط بودن خون تو بعضیا باعث فشار بالا میشه فکر میکنم خون من اگه به حد کافی رقیق میشد فشارم تو حاملگی اونهمه بالا نمیرفت.
مریم جون اره حرفای ضد و نقیض زیاد میزنه به من گفته بود حامله شو بچه رو نگه میدارم حالا میگه تو اهدایی بگیر من بچه رو سالم میدم دستت میخواستم کیفمو بکوبم تو صورتش ........ یه بارم سال 90 که لاپارام کرد بعد عمل به شوهرم گفته بود یه لوله اش آندومتریوز شدید بود چسبندگی داشت تخریب کردم اگه حامله طبیعی بشه خارج رحم حامله میشه!!!! بعد دو هفته که واسه کشیدن بخیه رفتم بهم گفت من میخوام خودت طبیعی حامله بشی!!!!! همون اقایی که به شوهرم گفته بود خارج رحم حامله میشه تازه من 2بار که بعد اون لاپارا طبیعی حامله شدم و یه بار با آی وی اف هیچکدوم خارج رحم نبود!!!!
مریم البته سلکسان 2000 هم انگار داره 4000 هم داره. من که دیگه پیش پاکروش نمیرم یا معینی یا عارفی.
سلام
پس مریم شک من به یقین تبدیل شد...همون خانوم مقنعه ای ه با کوله شما بودی...ازم هم سوال کردی این خانوم.خانوم بهبهانی ه؟من همونی بودم ک شال سبز سرش بود با همسر و خواهرم....همش میهواستم آشنایی بدم گفتم شاید منو نشناسی...خیلی خوشحال شدم دیدمت و اینکه دکتر تشخیص داد ک چی کار کنی..ایشالا ک نتیجه بگیری
Lilypie First Birthday tickers
سلااااااااااام پریسا جون. خوبییییییی؟؟؟ نینی خوبه ؟؟؟؟؟

بهار جون ولشون کن این دکترا رو اینا نمیفهمن درد ما چیههههههههه . ارزو دارم از این به بعد برات خوب باشه گلم به نظر من سعی کن نمک نخور خصوصا تو بارداری . من نمیخورم چون فشارم خوبه میترسم تو ماه ها بالا مشکل داشته باشم . هههههههههههه
وااااااااااااااای پریسا جون خوبی؟ کاش خودتو معرفی میکرددددددددددی. کلی ذوق در می کردیم. من نمی دونستم تو هم دیروز وقت معینی داشتی. خیلی کلکی اگه میدونستم خیلی خوب بود. چقدر دوست داشتم دست بزارم روی شیکمت تا نینی مشت و لگد بزنه من کیف کنم. خلاصه خیلی خوشوقت شدم دیدمت. عاشق صورت بانمک خواهرت شده بودم. خیلی نمک داره.
میگم اگه می گفتی تو هم اونجایی یه کم به خودم می رسیدم و خوشگل و خوشتیپ می اومدم
خیلی مراقب خودت و جوجه باش. میبوسمت.
سلام لیلا جون ...نی نی هم خوبه...

قربونت برم مریم جون....گفتم شاید نشناسیم...خیلی هم خوش تیپ و خانوم بودی...اونجا بودم همش دعا میکردم مشکلت حاد نباشه..ک خداروشکر نبود....منم خیلی ذوق کردم دیدمت....
تقریبا مراحل درمانت مثل منه....به منم گفت اگه کلگزان بهت نساخت باید فراگمین بزنی ک خداروشکر ساخت....ولی من تو آزمایشاتم این سی دی هارو نداشتم...
راستی پریسا جون یک کم از این آمپول سلکسان بهم اطلاعات بده. از کجاها میشه خرید. آزاد چنده ؟ با بیمه تامین اجتماعی چطور ؟ بیمه های تکمیلی پولش رو میدن یا نه؟ کلا از موقعی که برات نسخه میده چکار میکنی. مرسی
میگم من همش نگران ایمنی بدنم هستم. همش میترسم نکنه نیاز به قرص پریدنیزولون داشته باشم و بهم نداده باشن؟
راستی به منم گفت pco خفیف دارم بهم متفورمین داد. داروهامون مثل همه فقط برای ایمنی چیزی بهم نداده. منم خوشحالم که پیش معینی رفتم و بالاخره این آزمایشهای یه جمع بندی شد . فقط الان خودن دودلم. نمیدونم یه کم دیگه صبر کنم یا نه سریع برم اقدام. ته دلم دلشوره میگره وقتی میگن دیگه اقدام کن. اون دفعه حول بودم و سه ماهی که گفته بودن نمیگذشت. ایندفعه 3 ماه گذشته و من کوتاه نمی یام......... با این حال که از نظر سنی هم نباید دست دست کنم ولی دیگه اینطوریه دیگه.......
امپولای سلکسان ک تزریقش خیلی راحته من تا 7 درو ناف میزدم شکمت و بین 2 تا انگشت شصت و سبابه جمع کن بازاویه ی 90 درجه بزن کامل همه رو خالی کن....بعدش ک درآوردی از پوست ی فشار به ته سرنگ بده ک سوزنش مخفی شه بعد خدایی نکرده به جایی نخوره..از ماه 7 به بعد هم روی رونم میزنم ک واقعا درد نداره...اینم مثل شکمت باید با دو انگشت جمع کنی...سوزن و بزار رو پوستت با زاویه ی 45 درجه اروم فشار بده و وقتی تا ته رفت سوزن مواد و خالی کن....راستی هم تو شکم یا هر جای دیگه میخوای بزنی آروم خالی کن تا زیاد کبود نشه........

راجع به نسخشم ..حواست باشه کی آمپولات تموم میشه .
من تامین اجتماعی هستم....اولا جعبه ای 10 تومن بود با بیمه ک تو هر جعبه 2 تاست ک دونه ای 5تومن میشد...
آزادش جعبه ای 18 تومن بود...
الان با بیمه 38 تاش 240 هزار تومنه ..آزاد جعبه ای 22.3 تومن شده
بیمه تکمیلی نمیدونم چه جوریاست....

دکتر 40 تا مینویسه اما دارخانه 38 تا میده....همون روز ک دکتر واست آمپولارو نوشت برو داروخانه چون تا تاییدیه میاد ی وقت بی آمپول نمونی....من هر داروخانه ای رفتم داشته...
من داروهام مثل تو بود...متفورمین روزی 2تاچون منم پی سی او خفیف بودم.........پردنیزولون روزی 2 تا آنتی تی پی اوم 500 بود.....آسپرین 80 روزی یکی.....لووتیروکسین روزی 1....وقتی نرمال شد روزی نصف شد...ویتامین دی 50000 هفته ای یکی
اینا واسه قبل بارداری بود وقتی دوره پردنیزولون و متفورمین تموم شد بهم اجازه بارداری داد..چون کم کم جفتشو کم میکرد..ماه اول باردار شدم دوباره همه ی دارو بالایی رو داد به اضافه سلکسان...تو ماه 3 متفورمین و کم کرد و قطع کرد...بقیش بود تا الان پردنیزولون رسوند به 2 روز درمیون نصف دیروزم قطعش کرد