سلام دوستان گلم.
ببخشید از اینکه کم پیدا شدم.آخه جمعه به یاری خدا اسباب کشی دارم.خونه ی جدید هم نوسازه و خط تلفن نداره و تا درخواست بدیم و بیاد فکر نکنم دیگه بتونم به اینترنت دسترسی داشته باشم مگر اینکه از خونه ی بابا اینا استفاده کنم.
منم برای 10 مرداد جواب آزمایشهایی که زرنانی برام نوشته آماده میشه و برای 12 مرداد ساعت 2 وقت دارم.
آبجی ها دعام کنید هم برای اسباب کشی م و هم جواب آزمایشهام خدا کنه که هیچی نباشه.
البته خدا رو شکر الان همه سرگرم بارداری جاریم هستن و من راحت میتونم با درمانم برسم.خدایا شکرت.
وقتی که زنگ زدم و به مادر شوهرم تبریک بگم مامان می گه خوب دیگه حالا تو باید دست به کار بشی دیگه مامان جان.
گفتم وای مامان جون می خوای جاریهارو به جون هم بندازی الان من حامله شم میگه دیدی فلانی حسودی کرد زود باردار شد. حالا بخواید به من برسید کلی کدورت پیش میاد. بی خیال مامان جان بذار جاری بچه اش انشاالله به سلامتی دنیا بیاد بعدش من.
مادر شوهرم گفت: بلا نگیرتت دختر با چه چیزهایی فکر می کنید شما جوونا. راست می گی بابا بذار اول برای اون بشه.

توی این چند روزه تا الان 6 نفر ازفامیل و دوستام خبر بارداریشونو شنیدم.فقط از خدا براشون میخوام به روز من گرفتار نشن و بهترین بارداری رو سپری کنن.
ای خدای خوبم همه ی خانم های باردار و در پناه خودت حفظ کن.به همه ی اونایی که بچه می خوان یه بچه ی سالم و صالح عطا کن با بهترین دوران بارداری. و همچنین بچه های نی نی سایت.

آمین
التماس دعا آبجی ها مراقب خودتون باشید.