2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158899 بازدید | 14067 پست
اخی شرایگین جون الهی خدا خودش کمکش کنه و شفاش بده انشاللههههههههههه . عزییییییییییییزم بیماری سختی هست واقعاااااااااا

سونیا جون من دارم میخورم . روز ی نصف . منم تیروییدم تو رنج بود ولی 4 بود و دکتر گفت باید بره زیر 2 . برای همین برای 2 ماه بعد مصرفم که میشه مرداد ماه گفت ازمایش بدم انشالله که پایین اومده باشه .
سلام به همگی
مریم جون انشاله امروز با خبرای خوب بیای و همون نتیجه ای رو که میخوای، از دکتر معینی بگیری.
فقط ما رو بیخبر نذار خواهر.

بهار جونم من و تو تقریبا همسن هستیم. نگران نباش. ما هم خدایی داریم. اگر اراده کنه به این حرفها نیست.
خوشحالم که یکی هست که به شرایط من نزدیکتره. شما هم بچه اولتونه؟ من هم.

یکی دیگه از مسایل این دکترا، جنگ بین خودشونه. انگار نه انگار قسم خورده ان. یکی میگه اینکارو کن اون یکی میگه نه چرا کردی صرفا به خاطر اینکه اون یکی گفته؟ و مریض بیچاره این وسط سرگردون میمونه کدوم درست میگن.
ایندفعه برو پیش معینی یا عارفی انشاله که مشکلت حل حل میشه.
منم سه شنبه هفته دیگه باید برم پیش زرنانی و هفته بعدش هم پیش عارفی.
الان مشکل شما رو چی گفتن؟ کدوم شهر هستی بهار جان؟
خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان گلم.

ببخشید از اینکه کم پیدا شدم.آخه جمعه به یاری خدا اسباب کشی دارم.خونه ی جدید هم نوسازه و خط تلفن نداره و تا درخواست بدیم و بیاد فکر نکنم دیگه بتونم به اینترنت دسترسی داشته باشم مگر اینکه از خونه ی بابا اینا استفاده کنم.

منم برای 10 مرداد جواب آزمایشهایی که زرنانی برام نوشته آماده میشه و برای 12 مرداد ساعت 2 وقت دارم.
آبجی ها دعام کنید هم برای اسباب کشی م و هم جواب آزمایشهام خدا کنه که هیچی نباشه.
البته خدا رو شکر الان همه سرگرم بارداری جاریم هستن و من راحت میتونم با درمانم برسم.خدایا شکرت.

وقتی که زنگ زدم و به مادر شوهرم تبریک بگم مامان می گه خوب دیگه حالا تو باید دست به کار بشی دیگه مامان جان.
گفتم وای مامان جون می خوای جاریهارو به جون هم بندازی الان من حامله شم میگه دیدی فلانی حسودی کرد زود باردار شد. حالا بخواید به من برسید کلی کدورت پیش میاد. بی خیال مامان جان بذار جاری بچه اش انشاالله به سلامتی دنیا بیاد بعدش من.
مادر شوهرم گفت: بلا نگیرتت دختر با چه چیزهایی فکر می کنید شما جوونا. راست می گی بابا بذار اول برای اون بشه.

توی این چند روزه تا الان 6 نفر ازفامیل و دوستام خبر بارداریشونو شنیدم.فقط از خدا براشون میخوام به روز من گرفتار نشن و بهترین بارداری رو سپری کنن.
ای خدای خوبم همه ی خانم های باردار و در پناه خودت حفظ کن.به همه ی اونایی که بچه می خوان یه بچه ی سالم و صالح عطا کن با بهترین دوران بارداری. و همچنین بچه های نی نی سایت.
آمین
التماس دعا آبجی ها مراقب خودتون باشید.
آن سوی نگرانیها همیشه خدایی هست که داشتنش جبران همه نداشتنهاست.
uعزیییییییییییییییییییییزم فرشته جون . انشالله که به سلامتی . پس دیگه واقعا داری اسباب کشی میکنی . انشالله که این خونه برات خیر باشهههههههههههه. نگران ازمایشاتم نباش انشالله اونا هم خوبن و همیشه راهی هست . مطمئن باش . امیدوارم خدا یار و نگهدارت باشه . هر وقت تونستی یه سر بزن خوشحا لمیشیم . بوووووووووووووووووووس مواظب خودت باش . پیشاپیشم خدا قوت وخسته نباشی .

انشالله هیچ کس به حال ما دچار نشههههههههههههههههههههههههههه
سلام به عزیزای دلم
من برگشتم. صبح ساعت 8:30 رسیدم مطب دیدم یه خانمه در مطب رو داره باز میکنه بعدا فهمیدم خانم بهبهانی یا همون همسر دکتره. نفر اول بودم. ساعت 10 بعد از چند تا آمینو منو ویزیت کرد.
همه آزمایشهام رو دید .مشکلم همون ترومبوفیلی یعنی ژن انعقاد خونه. بعلاوه تیروئید و کمبود ویتامین د. سونو هم کرد گفت کیستهای کوچیک تو تخمدانهات داری که بهم متفورمین داد که یه نصفه ظهر یه نصفه هم شب بخورم . به علاوه بقیه دارو ها که از قبل میخوردم. از ماه دیگه هم اجازه بارداری داد
اونم حرف زرنانی و عارفی رو زد. یعنی به محض اطلاع از بارداری باید مراجعه کنم تا برام آمپول تجویز کنه. ولی گفت روزی یه دونه کلگزان یا همون سلکسان. به جای دو تا هپارین. گفتم آخه خیلی دو تا دکتر قبلی تاکید داشتن حتما دو بار هپارین بزنم نه اینکه به جاش یکبار کلگزان که گفت تو این دارو ها حرف اول رو فراگمین میزنه که تو ایران کمیابه ، بعدش کلگزان که گرونتر از هپارینه، بعدش هپارین. گفت به کسایی که مشکل هزینه نداشته باشن حتما به جای هپارین کلگزان میدم. نمی دو نم والا چرا اون یکی ها تاکید میکردن حتما هپارین باشه که روزی دوبار تزریق کنم.
بچه ها اگر شنما تحقیقی در این مورد کردین بهم بگین. یا وقتی به دکتراتون مراجعه میکنین ازشون سوال کنید ببینید اونا نظرشون چیه یعنی کدوم دارو براشون اولویت داره جدای قیمت و اینها. مرسی
در مورد سرم هم بهم گفت این بار اصلا و اصلا بهت توصیه نمی کنم. به علت عوارضی که میتونه داشته باشه و با توجه به اینکه ما هنوز هپارین رو امتحان نکردیم و آزمایشهای ایمنی هم همشون خوب بودن این یه مورد باشه اگر بازم تکرار شد به داروهات اضافه میکنم. منم گفتم چشم. در نهایت نظرش رو در مورد پرونده خودم پرسیدم گفت شما جزوء کیسهای خوب هستی و من امیدوارم از همین داروها ایندفعه نتیجه بگیری. منم خوشحال اومدم بیرون
اینم از گزارش من
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین
پس تفاوتمون با هم این هست که من کلگزانم زدم . ایمنیمم مشکل داره که بهم پردنی و سرم رو پیشنهاد داده .

ببین من از دکت راهوازیم پرسیدم . گفت کلگزان قری تر هست و عوارض هپارین رو نداره و راحت وامادست بیمار مشکلی باهاش نداره . نمیخوادم هی پلاکت و .... چک کنی و بهتر بوده تا به حال . اگه کسی مشکل مالی نداشته باشه من همیشه کلگزان میدم . دقیقا حرفی که معینی زده . اما میگم دکترمن گفت این اصلا عوارض هپارین رو نداره که بخواد نگران باشی و پلاکت چک کنی و ............
سلام به همگی خوبین؟مرسی لیلا جون که واسه خالم دعا میکنی.فرشته جون ایشاله این خونه برات برکت داره و یه نینی سالم و جیگر به دنیا میاری.سونیا جون خودت دوباره ازمایش تکرار کن من هم پرولانتینم لب مرز بود 6ماه برمو کریپگتین داد دیگه ازمایش نداد که ببینه خوب شد یا نه من خودم تکرار کردم ازمایشو به دکترم نشون دادم گفت افرین من یادم رفته بود دوباره چکش کنم. بهار جون نگران نباش ایشهله این سری خیلب ها مثل ما هستن من هم 3بارداری پوچ داشتم 16 خرداد اخری سقط کردم تحت نظر یه دکتر خوب باش همون معینی و عارفی خوبه
خدایا دوستت دارم
مریم جون خوبه راضی بودی ایشاله به خیر و سلامتی عزیزم.متفورمین واسه چی بهت داد؟منم دارم میخورم یعنی با متفورمین و لتروزول و امپول hcg و برمو کریپتین 2بار اخر باردار شدم. دفعه اول بدون دارو باردار شده بودم.
خدایا دوستت دارم