2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
سلام دوستان
مهناز جون والا منم سر از کار این دکترها در نمیارم. یه بار به دلم موند که دو تا دکتر یه نظر مشابه بدن. برای همینه که آدم نمیتونه صددرصد بهشون اعتماد کنه. راستی زنگ زدم ابن سینا وقت بگیریم برای اردیبهشت بهم وقت نداد گفت یه هفته قبل از اینکه میخوای بیای زنگ بزن وقت بگیر. نمیدونم چرا به من مثل شما وقت نداد. راستی اگه تو هم قصد داری بری ابن سینا بهتره ازمایشهات رو یه جایی انجام بدی که اونجا قبول داشته باشن که دوباره مجبور نشی تکرارشون کنی. مثل سازمان انتقال خون. راستی اگه ممکنه جواب آزمایش همسرت رو اینجا برام بگو لطفا.
خدایا امانت زیبایت را به من ببخش. آمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مریم جون دوباره زنگ بزن ابن سینا بگو وصل کنن کلینیک سقط مکرر بعد اونجا وقت بگیر ، شوهرم امروز از داده جوابش که اومد باشه عزیزم ، ...
بچه ها من خیلی افسرده شدم دوست دارم ساعتها تو خیابون بی هدف راه برمو گریه کنم. ... نه خواهر دارم براش درد دل کنم نه کسی .... ابنجا چقدر خوبه که میشه حداقل یک کمی سبک شد ... انشالاه مشکل هممون حل شه راحت و سریع ...
نادیا جان من هنوز نمیدونم مشکلم چیه عزیزم .. امیدوارم مشکل تو هم راحت حل شه و سریع ، توکل بخدا
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...
سلام
دوست جونا ابن سینا خودش آزمایش اسپرم میگیره همون روزم جوابش آماده میشه برا خودشونو قبول دارن اگه نرفتین که نرین
برای آزمایشات دیگم برای من که آزمایشات قبلیمو که داشتم قبول کردن ازم اما یه عالمه دیگه هم نوشتن که همونجا آزمایش دادم
نگار جون من اولین بار تیرماه سقط کردم و یکسری آزمایش شهریور دادم. سقط دومم اول اسفند بود که بعد عید میرم آزمایش بدم. به نظرت آزمایشهای شهریورم رو قبول میکنه؟ تقریبا نصف آزمایشات رو اون موقع دادم که همش هم خوب بود. اگه قبول کنن که خیلی خوبه دوباره نخوام اینقدر هزینه کنم و معطل بشم.
مهناز جون همون کلینیک سقط مکرر وصل کرد که بهم وقت نداد. حالا دوباره زنگ میزنم شاید شانسی یکی دیگه برداره و بهم وقت بده. آ‍ز شوهرت رو کدوم آزمایشگاه دادی؟ ببخشید همون جا نمونه رو گرفتین یا خونه؟

مهناز جونم منم همین طور شدم. همش اکلی میزنم زیر گریه و کاملا بی انگیزه شدم. ولی به خودم میگم طبیعیه و به خاطر تغییرات هورمونیه و اینکه با گذشت زمان بهتر میشم. تو همین کار رو بکن . همش به خودت بگو با گذشت زمان بهتر میشم. با این فکر کن که تنها نیستی و اینکه خیلی میتونست اتفاقات بدتر هم برامون پیش بیاد. باز جای شکرش باقیه. یه وقتهایی کسانی رو که میبینم برای بچشون یا جوون از دست رفتشون عزادارن خجالت میکشم از اینکه من برای این مسئله ناراحتی میکنم. گذر زمان همه چی رو حل میکنه.
مریم جون به نظرم قبول کنن برا منم آزمایشاتم برای 4 یا 5 ماه قبلش بود چیزی نگفتن البته برا من زیاد کامل نبود یعنی خیلی بود اما کلی آزمایش دیگم برامون نوشتن ایشالا که نیاز به تکرار نباشه عزیزم
سلام دوستان منهم دوبار سقط رو تجربه کردم به فاصله سه سال هردو قلب تشکیل نشد و رشد متوقف شد تو هفته 7 یا هشت که مجبور به کورتاژ شدم بار اول و دفعه بعد که هفته قبل بود رفتم بیمارستان قرص و شیاف و بعد هم پاکسازی . تلفنی با دکترم حرف زدم گفت چون قلب جنین تشکیل نمیشه باید اسپرم شوهرتون بررسی بشه .

قبلا آز اسپرم داده مورفولوژی اسپرمش نتیجه ش زیاد خوب نبود آزمایش ذیگه یی هم باید بده ؟؟؟؟

کسی مثل من بوده که الان صاحب بچه شده باشه ؟؟؟؟
Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
سلام
مهناز جون دوباره زنگ زدم ابن سینا برای 7 اردیبهشت بهم وقت داد . امیدوازم تا اون موقع دو بار پری بشم.
مونا جون خودت رو ناراحت نکن. اگه شوهرت اسپرم داشته باشه میتونی از طریق iui بارداری سالمی رو تجربه کنی. فعلا برو آزمایشات رو بده تا بعد.
مریم جون تو یه روز جلوتر از من وقت داری من ٨ اردیبهشتم ! حتما میشی عزیزم ، نگران نباش من شوهرم جواب از امروز میگیره !! نمونه رو تو ازمایشگاه داده ازمایشگاه نور سر خ وصال
خدایا لحظه ای مرا به خودم وا مگذار...
مرسی مریم جوون ...آزمایشات رو باید تو مرکز ابن سینا بدم ؟؟؟؟
Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
دوست جونا ابن سینا آزمایشاتی رو قبول میکنه که قبل از یکسال از زمان انجامشون گذشته باشه و اگر بالاتر از یک سال باشه قبول نمیکنه

مونا جون من تمام سقطام قلب نداشت حتما برو ابن سینا اونجا ویزیت میکنن و آزمایشات لازمو مینویسن
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد
مونا جون من با خوندن کل این تاپیک به این نتیجه رسیدم که برم ابن سینا. بچه ها میگن اونجا همه آزمایشات رو یکجا ازت میگیرن و اینجوری احتمال اینکه یه آزمایشی جا بمونه تقریبا صفر هستش. بعد از اینکه جواب آزمایشات اومد هم میتونی تحت نظر خود مرکز باشی هم اینکه جوابهات رو پیش هر دکتری که میخوای ببری و تحت نظرش باشی.
اگر نخوای بری ابن سینا میتونی تحت نظر دکتر خودت آزمایشها یی رو که برات میده بری انجام بدی.